Unikirja info

Unikirjasta löydät unien selityksistä ja tulkinnoista tietoa.

Sivuston kommentit moderoidaan ja ne edustavat vierailijoiden henkilökohtaisia mielipiteitä. Unikirjan ylläpito ei tällä hetkellä kommentoi tai vastaa tulkintapyyntöihin.

11 Responses

 1. Leila Hytönen
  Leila Hytönen
  10/02/2013 at 13:53 · Reply

  istuimme rannalla kahdestaan mies ystävän kanssa
  vesi oli aivan tyyni mitähän tämä merkitsee?????

 2. jasmin
  jasmin
  15/03/2013 at 15:24 · Reply

  näin unen missä istuin junassa ja kuulin junan “kilinän” tai kellon.. vai mikä se on.. ja samaan aikaan kuulin kirkonkellojen soivan . minulla oli odottava tunne unessa. mitä tämä voi merkitä?

 3. Joku...
  Joku...
  20/06/2013 at 01:11 · Reply

  Näin unta punaisesta talosta, keskellä peltoa, sen vasemalla puolella oli varasto ja sen takana metsä. Taloon johti soratie, tulimme sinne autolla. Joku oli vastassa, en tiedä kuka. Talon takana oli peltoa silmän kantamattomiin. Talolla oli iso etupiha joka oli myös soratettu. Oli ilta, auringonlasku. Matka oli ollut pitkä, mutta en ollut varma miksi olimme siellä, enkä muista kenen kanssa olin siellä mutta heitä oli kaksi. Taloon emme meneet sisälle. Meillä oli punainen auto. Uni tuntui turvalliselta, pelottavalta, kaipaavalta ja surulliselta. Talo tuntuu häiritsevän tutulta, vaikka en ole ikinä käynyt koko paikassa. Voisiko joku vähän selittää?

 4. Carssuu
  Carssuu
  23/10/2013 at 14:48 · Reply

  Olin unessani kävelyllä ja näin Eifel-tornin. Samassa minua alkoi huimata ja minun piti käydä kontalleen maahan. Uni tuntui hyvin todelliselta. Olin myös kaupungilla ja aloin tanssia. Sitten kaupunki oli muuttunut tanssisaliksi. Uni oli hyvin sekava. Mitä se merkitsee?

 5. kalevi
  kalevi
  19/12/2013 at 19:48 · Reply

  näin unen jossa oli kaksi entistä kissaani tulossa sisään niinkuin ne aina tulivat,kovalla kiireellä,ruokapurkille,nyt tuli ensin yksi kissa rauhallisesti,sitten tuli musta koira joka katsoi minua sitten toinen kissa,siihen uneni loppui.mitähän mahtaa tarkoittaa?

 6. Iida
  Iida
  25/07/2016 at 09:49 · Reply

  Näin unten, jossa olin poikaystäväni papan hautajaisissa ja minut laitettiin istumaan johonkin kauemmas eri penkkiriville kun poikaystäväni. Samalla rivillä kanssani istui lapsuudenystäviäni ja pian toiselle puolelleni tuli poikia istumaan. Viereeni tuleva poika on minulle tuttu myös lapsuus/-nuoruusajoista ja hän tuli jotenkin ahdistavan lähelle istumaan. Kun siirryin kauemmas hänestä, hän tuli perässäni aivan iholle kiinni.
  Kun tänään katsoin kalenterista kenen nimipäivä on, huomasin, että on juuri sen pojan, joka istui unessa hautajaisissa kirkossa vieressäni. Onko koko uni vain sattumaa vai tarkoittaako se jotakin?

 7. Hellu
  Hellu
  27/07/2016 at 02:14 · Reply

  Kävelin kanan takana.Yhtäkkiä se kana työnsi takapuolestansa 5 kananmunaa tielle.Kaikki säilyivät ehyeinä ja olivat isot ja kauniit.

  Samassa unessa olin jossakin asunnossa tuntemattomien ihmisten kanssa. Juttelimme ja katsoin samalla ikkunasta ulos mereen joka oli hyvin kirkas ja tyyni. Siinnä ui valtava käärme rauhallisesti, sanoin ihmisille, katsokaa mikä valtava käärme.He näkivät sen ja sanoivat että on kyy.Samalla käärme katosi.

  Mitähän mahtaa tämä uni tarkoittaa.

 8. anne maarit paakki
  anne maarit paakki
  22/10/2016 at 05:47 · Reply

  valtava iso kuu taivaalla. oli niin iso että ihan häikäisi.

  1. anne maarit paakki
   anne maarit paakki
   22/10/2016 at 05:48 · Reply

   oli niin peloittavan iso että ihan peloitti se kuu kun se oli niin iso.

 9. Marja
  Marja
  28/02/2018 at 09:29 · Reply

  Näin vuosia sitten unta Sauli Niinistöstä, jonka kanssa olin matkalla lomalle autolla. Kesken matkan hän pysäytti auton kohdassa, jossa suuren kuusen oksille oli raajoistaan sidottuna n 6 kpl lampaita, jotka olivat elossa. Jotenkin tuntui siltä että niin vain piti olla, ja yritin niitä lohduttaa. Sauli otti lampaista yhden, ilmeisesti ruuaksi, mutta hän salli muiden jäävän kuuseen roikkumaan ja kiemurteleman. Sen pidempään ei matkaa unessa tehty.

 10. Sanna Lohtander-Lindfors
  Sanna Lohtander-Lindfors
  08/09/2018 at 11:10 · Reply

  Näin viime yönä unta, että kaveripariskuntani oli kuollut ja kaksi ihmistä riiteli hauataanko heidät multiin vai polttohautaus. lopuksi tämä toinen suuttui niin että heitti bensaa ja tulitikunperään. olin noussut unisssani ylös seisomaan ja sanonut: onneksi ei tarvitse lähteä keminmaahan. Mieheni onneksi oli hereillä ja kun heräsin hän kysi miksi minun pitäisi lähteä. Mistä oikein on kyse?

Jätä kommentti