Aaveet yleisesti merkitsevät mielen heikkoa hetkeä, henkisen tasapainon puutetta. Jos aave näyttäytyy unennäkijän vuoteen vieressä, voi kyseessä olla vainajan vierailu.

5 comments

 1. Näin unta, että vaelsin metsässä, ammuin haamuja kiväärillä ja menin latoon, jossa oli pääkallo ja sieltä kuului kirkunaa. Mitä tämä voisi tarkoittaa?

 2. näin unta , että lapsuuden kodissa istuin wc ja äitini tuli sanomaan pian on valmiina juhlakalu . äitini kuolemasta on nyt 17 v. tämä uni ei ole ainoa . näitä unia äidistäni näen silloin tällöin ja monesti ne unet tuntuvat olevan jostain varoituksena. tämä viimeisin uni ei tuntunut olevan varoitus , äitini oli unessa hyvällä tuulella. mitä siis tarkoittaa.

 3. Pelkään pimeää. Näin unta että olin vanhassa Talossa missä ei ollut valoja. Siellä meillä oli jokin lauta (lautapelin tapainen, muttei kuitenkaan spiritismilauta) josta meidän piti kutsua henkiä ja katsoa jos talossa oli pahoja henkiä, ja meidän piti auttaa heidät tuonpuoleiseen. Ne kuitenkin oli pahoja ja naureskelivat tyhjyydestä ja pimeydestä koko unen ajan. Uni oli todella ahdistava. Lippujen lopuksi talossa ei ollut kuin hyviä henkiä jäljellä joten pääsimme lähtemään. Mutta kun avasin ulko-oven, sieltä tuli minua kohti eräs vanha haamu mummo elokuvasta “dead silence” (todella pelottavan näköinen vanha nainen) ja se ajoi minut takaisin taloon, jossa minun piti auttaa hänetkin tuonpuoleiseen, mutta tällä kertaa yksin ja pimeässä.. Tunsin kun hän koko ajan kiehnäsi minussa ja nauroi pelottavaa naurua, loppujen lopuksi uni alkoi ahdistaa niin että heräsin.. Mitä tämä uni voisi tarkoittaa?

 4. Näin unta, että aave oli sänkyni vieressä ja repi/koski/tökki peittoani. Olin unessa kauhuissani ja käskin sitä lopettamaan, kunnes heräsin.

 5. Näin unta, että olin pikkusiskoni kanssa lapsena yökylässä mummollani, joka elää yhä, vaikka onkin jo päälle 80-vuotias. (Itse olen siis tällä hetkellä 25-vuotias.)
  Talossa alkoi tapahtua outoja asioita; esineet alkoivat liikkua itsestään ja valotkin menivät päälle ja pois. Kaikki sähkölaitteet olivat sekaisin.
  Muistan kummien tapahtumien ollut minusta ja pikkusiskostani niin pelottavaa, että piilouduimme suureen parisänkyyn. Pelkäsimme haamun kaapanneen mummomme ja vieneen hänet pois.
  Sitten pikkusiskoni näki mummomme keittiössä ja meni hänen luokseen. Jäin yksin peiton alle ja alkoi taas tapahtua selittämättömiä asioita.
  Aloin huutaa haamulle solvauksia ja tuo ilmeisesti vihastui minulle. Huusin kuitenkin vielä, että rakastan aavetta ja sitten se alkoi toteuttaa käskyjäni.
  Herätessäni minulla onnellinen, hieman haikea olo ja ajattelin pappaani, joka kuoli jo ollessani 7. Onko kellään unitietäjällä tähän uneen selitystä? c:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.