Aggressiiviset henkilöt unessa kertovat tulevista harmeista valve-elämässä.

Jos unennäkijä on unessa itse agressiivinen jotakuta toista ihmistä kohtaan, kuvaa se kiellettyjä vihan ja ahdistuksen tunteita.

Jos aggressiivisuus taas kohdistuu itseen, unessa vahingoittaa itse itseään, saattaa se olla viesti siitä, että unennäkijä tuntee avuttomuutta ja voimattomuutta käsillä olevaa haastetta tai hankalaa tilannetta kohtaan.

11 comments

 1. Viime yönä näin unta että olin Viipurissa äitini kanssa apteekissa kunnes tuli kaksi miestä aseineen, yks nappas mut mutta olin unessa voimakas taitava sain lyötyy miestä turpaan, silloin hänen aseensa putosi, sit itse nappasin aseen siinä vaiheessa sanoin ápteekissa oleville ihmisille käyvän “maaten”. Sitten ammuin miestä joka mut nappas, toista myös mutta hän seisoi ulkona. Menin ulos ammuin sitäkin. Raahasin ne vierekkäin istumaan nojamaan sanoin heille venäjäks että “Nyt koskitte väärään tyttöön vitun mulkut” ja ammuin munille.. Tuntu että voin itse muokata unta unessa, mietin unessa ammunko munille ja maksan elämässään korvauksia kivusta vai ammunko päähän ja menen lusimaan. Myös mietin että heihän temppunsa oli ammuksen arvoista, ne olisi varmaan raiskannut mut tai ampunut muita ihmisiä. Tein oikein ja tuntu hyvältä. Unessa olin todella agressiivinen ja myös minua kohdeltiin agressiivisesti . mitä voi tämä tarkoittaa?

 2. Olen joskus nähny unia missä olen ollut karhu, susi ym ja raadellu ihmisiä. ne onneks loppu aika äkkiä, mikä on hyväkin asia. Muutaman kerran nähny unta, missä olen hakannut ihmisiä, tai puolustanut jotakuta.

 3. Olen nyt kolmesti nähnyt unta että nykyinen mieheni yrittää joko tappaa minut tai muutenvain satuttaa minua.. tiedän että nämä painajaiset juontuu menneisyydestäni jossa tapahtui minua kohtaan väkivaltaa pitkän ajan aikana, mutta se on ollut ohi jo kolme vuotta ja silti näen painajaisia niistä ajoista mutta tälläkertaa nyk. Mieheni onkin tekijä.. en ymmärrä tätä enkä uskalla nukkua.. uneni ovat aina olleet todella realistisen oloisia pienenstä pitäen ja on välillä ollut aamuja/heräämisiä kun katson ja mietin että missä olen. Ei vain pysty aina erottamaan todellista maailmaa unimaailmasta.. olen huolestunut ja pelkään miestäni hieman näiden unien takia vaikka se onkin tyhmää. Miten tämän voisi tulkita?

 4. Tuli nähtyä unta merenneidosta, joka oli vihaine toiselle olennolle joka jahtasi tätä. Kun hän sai kiinni hänet, nii hän katkoi tämän jalat ja laittoi ne itselleen. Tämä merenneito oli vihreä joka heitti tämän olennon pari metrin päähän itsestään jonka jälkeen kuulin unen läpi paukahduksen ja heräsin.

 5. Tänä yönä viimeksi näin unta että llimme minun ala-asteella (olen siis 18 nyt) ja siellä oli disco ja myös minun vanhat kaverit sekä uudet, heidän veljet, jopa omalta bussipysäkiltä olevat henkilöt.. :DD.. + järjestyksen valvojia jotka olivat kylläkin kovin tympeitä..
  Minulle ja nykyiselle kaverille oli annettu tehtäväksi vartioida silloin tällöin nukutusnuoli aseita jotka olivat isossa (inva-vessassa?) Piilotettuina.
  Yht äkkiä sitten joku oli päättänyt löytää ne ja olimmekin jakautuneet 3 isoon ryhmään ja puolet olivat kadonneetkin.. “Tappajat” tulivat ryskyttämään ovea ja sain idean että kaikkien täytyy minun kanssani pitää ovea tai kuolisimme. Uni sitten loppui niin että oli tappelu ja minä heittelin niitä idiootteja koulun katolle 😀 Jolloinka he hoksasivat narun ja pääsisivät nopeasti perääni ellen karkaisi nopeasti, pääsin karkuun ja muut olivat hävinneet + olin pakohetkellä mies (oikeasti nainen :D) ja siihen se loppui.. 😀

  Tämä tiivistettynä n. pari kolme viikkoa takaperin näin unta että olimme isossa palatsin tapaisessa (keskellä slummi aluetta) “linnan juhlissa” parin sukulaisen ja äidin kanssa ei siellä paljon muita ollut..
  Ja sitten alkoi viereisestä salista kuulumaan voitokasta uhkailua, “Aktar ibur…. lakartAAAbri ombur!! Samartu kartiks!” Jotain tuohon suuntaan :,D menimme parin sukulaisen kanssa komeroon piiloon ja pidin lukosta kiinni ettei he avaa sitä.. lopulta he saivat sen auki ja veivät ulos, missä olikin Paljon.. ihmisiä, ja uni loppui siihen. He eivät tehneet mitään. 😀

 6. Yhdessä osassa viime öistä untani kotiini tunkeutui tyttö joka näpisti korujani, sain hänet kiinni hänen vielä ollessaan sisällä. Otin korut ja aloitin kunnon käsirysyn.. Vihaan väkivaltaa enkä harrasta semmoista valve elämässä.

 7. Samaisessa unessa hetkeä aikaisemmin kissani tappeli itsensä ihan verille villikissan kanssa.

 8. Minä näin joskus pienenä unta että tappelin siskoni kanssa jostain pikkuasiasta ja kaivoin häneltä silmät päästä. Valveilla en voisi edes kuvitella että joskus tekisin tuollaista. Mutta unet on aina unia. 😀

 9. Ite olin unessani menossa bussipysäkille tosi pimeellä ja olin melko surullinen. Kävelin ja tulee harrastuskerhon (sen kerhon tarkotus on olla väkivaltanen kaikkia kohtaa) jäsen ja rupee vetää mua hiuksista, mut mä vaan ajattelen et ihansama jos mä kuolen, oon tarpeeks surullinen. Ja se hiuksista vetäminen ei ees sattunu vaikka raahas mua maassa! Sit siinä myös tapahtu jonku näköstä mun peräsä juoksemista ja lyömistä. Lopulta pääsin pois bussipysäkille.

 10. Olen unissani joskus hakannut ensin tajuttomaksi ihmisen, sen jälkeen vielä puukottanut monesti rintaan, istunut päällä, hakannut.. kunnes heräsin kauhuissani. Myönnetään, mulla on patoutuneita vihan tunteita koulukiusaajiani kohtaan, onneksi en ole törmännyt heihin nykyisin. Jostain silti näitä unia tulee, vaikka olen käsitellyt asioita terapiassa. Herään usein kauhuissani, ja ajatuksena se etten ikinä voisi todellisuudessa tehdä noin niin kuin unessa. Kummasti kuitenkin aina helpottaa kun unessa saan hakata jonkun.. Ymmärtää sitten tämä..

 11. Mä heräsin aamulla silmä mustana. Mä en tiiä mitä hemmettiä tää on koska mä en muista et olisin lyöny itteeni unessa. Mut ei tää kyl eka kerta oo ku mä potkin seiniä ja mulla on jalat ja kädet mustelmilla yön jäljiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.