Unen avaruus symboloi unennäkijän ajattelua ja ajatusmaailmaa, joka on irti maasta olevaa, luovaa, lennokasta, rohkeaa sekä inspiraatiota uudesta ja tuntemattomasta hakevaa.

2 comments

  1. En ole varma onko yhdessä unistani avaruus tai tyhjyys tai aavikko, mutta olen itse keskipisteenä ja katson itseäni kummiskin kolmannesta persoonasta ja näen, kun kuljen vaan eteenpäin erikseen suuntaa miettimättä, niin näen säröjä/virheitä niin kuin läpikulutettua VHS videota katsoessa. Tulee niitä virheraitoja jotka pomppii ruudulla ja ääni vääntelehtii. Unessani kuuluu pientä sähähtelyä niiden raitojen aikana ja niitä on useita ja ne ovat niin kuin sähköpurkauksia . En tunne erikseen minkäänlaista tunnetta unen aikana. Oiskohan tälle minkälainen selitys?

  2. Unissani esiintyy usein avaruus. Yhdessä unessa olin valtavan pallon sisällä. Pallon sisäpinnat olivat valtamerta. Se matkasi maasta kohti avaruutta ja sen läpi. Oli maailmanloppu. Ja muuta en muista. Paitsi että vesi pallossa oli tummaa ja myrskyävää .
    Toisessa unessa olin avaruudessa ystäväni kanssa. Valuimme pitkin mustasta lasista olevaa silta joka heijasti kaikkia mahdollisia värejä. Olimme matkalla jonnekin minne emme siinä unessa halunneet. Miesääni käski vähentämään vaatteita hidastukseksi niinpä heitin vaatteita päältäni. Enempää en muista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.