Jos unennäkijä odottaa bussia, hänen tulee olla tarkkana ettei tilaisuus mene sivu suun.

Jos taas unessaan matkustaa bussissa, kannattaisi miettiä josko olisi hyvä olla itsenäisempi ja riippumattomampi. Bussin kyydissä matkustaessaan kulkee ennalta sovittuja, odotettavissa olevia reittejä ja samoja reittejä joita moni muukin kulkee.

5 comments

  1. Tulkinta sisältää oletuksen, että kaikilla ihmisillä on taitoa, halua ja mahdollisuutta pyrkiä “ultimaalissen itsenäisyyteen”, tässä tapauksessa auton omistukseen ja käyttöön. On paljon ihmisiä, jotka eivät jaa tätä maailmankuvaa tai omista autoa taloudellisista syistä, ja uskon että se vaikuttaa myös bussin merkitykseen kyseisten henkilöiden unissa. Käytän esimerkkinä itseäni, joka en osaa ajaa, ja tiedän sen myös unissani! Näen paljon unia bussilla matkustamisesta siitä yksinkertaisesta syystä, että se on pääasiallinen liikkumismuotoni.

  2. Unessa juoksin bussia “kilpaa” kun pysäkillä oli muitakin tyyppejä oottamassa bussia. Oli pimeetä ja bussi pyyhälsi ohitte. Joka oli viimene vuoro. Sit rupesin itkemään.

  3. Näin unta, että tapasin kivan miehen jonka kanssa synkkasi. Tapasin myös joukon häen kavereitaan, jotka pitivät minusta ja onnittelivat miestä, että oli “löytänyt” minut. “Vihdoin”, he sanoivat. Sitten kaikki päätimme lähteä retkelle. Oli talvi, joten puimme talvitamineet päällemme ja menimme meille tilattuun pikkubussiin ja lähdimme iloisin mielin matkaan.
    En koe lainkaan, että tuo unen bussi tarkoittaisi vanhojen latujen tallaamista. Mehän olimme kaikki menossa kohden seikkailua ja juuri sinne minne me halusimme. Yksin kauan eläneenä tuo mukana ollut joukko ei tuntunut ollenkaan pahalta ajatukselta. En tosin tajua, miksi moisen unen näin, koska en usko siihen. Oli se kuitenkin positiivinen uni, joka teki hyvälle mielelle!

  4. Mitä tarkoittaa, kun alaston nainen tuikkaa partaterän oikean käden ranteeseeni linja-autoa etsiessäni?

  5. näin unta että kaveri jahtasi bussia. bussi meinasi törmätä toiseen bussiin ja väisti sen mutta se toinen bussi osui mun kaveriin joka sit lensi törmäyksestä….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.