Kuvaavat usein sisäistä, eläimellistä puolta meissä. Viettejä, vaistoja, elinvoimaa…

Kannattaa kiinnittää huomiota unen eläimen/eläinten tilaan, ovatko ne nuoria vai vanhoja, sairaita, terveitä, heikkoja, vahvoja, laumassa vai yksin jne.

Myös sillä on merkitystä unen sanoman kannalta minkä värinen eläin on.

9 comments

 1. Olin ensinnä joutsen, itseasiassa muutuin jotseneksi pudotessani. Seuraavana istuin katon reunalla ihimenä ja tiedostin kaksi tulevaa joutsenta ystäviksi. Hypätessä katolta ajattelin valkopäämerikot kaa ja muutuin samalla sitten kuten myös ystäväni.

 2. olin korkeassa talossa. kerroksia noin 9-10, olohuoneessa kissanpentuja ,ehkä viisi vilisti, olivat ihania, mutta kaiken sotki niiden kaitsemisessa se ,että jostain ilmeistyi matoja…ne eivät olleet pahan näköisiä ,mutta isolla porukalla ja tarrautuivat kaulaani kuin iilimadot…yritin irroittaa niitä käsilläni, kourani olivat aivan täynnä kun heittelin niitä ahdistuksissani pois ja tunsin kun jotkut menivät kahtia, yäk ! sitten talo rupesi heilumaan.katsoin ikkunasta ja näin kun kaksi miestä oli räjäyttämässä sitä! sitten kuuluikin jo pam ja tipuin kaikki kerrokset alas. matka oli pitkä,näin kun rakenteet hajosivat, suojelin päätäni, vällillä sain jostain kummasta jostain kiinni! olin talon alakerroksessa ja juoksin ulos,tällöin talo romahti.menin shokissa moittimaan miehiä.miksi he tekivät noin ja oliko talossa kenties muitakin? eivät välittäneet puheistani tuon taivaallista..onneksi heräsin.

 3. olin kotona ja tunsin nukkuvani.unessani meidän pihalla vilisti kettuja ja lintuja, jokin unessani herätti minut ja menin ikkunaan katsomaan.ikkuna oli auki ja siinä oli puinen kyhätty hyttysverkko. jonkinlainen mäyrä tai vastaava yritti tulla siitä sisälle.sain suljettua ikkunan ,mutta ajatuksessa oli koko ajan miksi se haluaa minulle pahaa?vai olisiko pitänyt päästää se sisälle?

 4. unessani olin miesystäväni kans hänen töissään mukana,,hän ajoi rekkaa siinä joutuin puikkelehittaan rekkojen välistä..yhtä äkkiä jostain ilimesty iso vaalea sonni,,jota joutuin lähteen pakoon sonni saavutti mut unessani ja yritti puskea mua jollahi voimilla sain sonnin pukattua pois heräsin siihen ku aattelin unessani mun pitää päästä turvaan läheisen talon tikapuille,,siihenpä uneni loppu etten tiijä pääsinkö turvaan..

 5. Olen jo pienenä nähnyt tätä samaa painajaista, Olen lapsuudenkodissani lähden siskonikanssa tutulle oikopolulle metsänläpi josta pääsee mammaniluokse, taivas on verenpunainen ja kuu on nousemassa, erään ladon kohdalle päästyämme metsästä tulee suuri agressiivinen karhu joka on musta jolla on punaiset silmät ja turkissa on selässä punaista karvaa, joka kenties on verta. Minulla on isäni haulikko mukana jota olen viemässä isovanhempieni asekaappiin. Karhu tappaa siskoni edessäni, minä yritän ladata asetta ja ammun karhua mutta se ei kuole. Olen nähnyt tämän painajaisen jo silloin kun täytin 10 ja olen nähnyt saman unen silloin tällöin jo 9 vuoden ajan. Mutta se on aina yhtä surullinen ja pelottava, herään aina hikisenä ja itkien.

 6. Tuli nähtyä unessa toisten pelaavan eläinpeliä. Värikästä menoa. Hmm..?

 7. Huomasin ikkunstta kotkan joka tupsahti parvekkeelleni. Menin kiireesti hakemaan digikameraa ja aloin ottaa videokuvaa siitä. Yhtäkkiä näin limatahroja ovessa ja katossa. Kotkalla oli poikasia ja ne tungeskeli kotiini sisälle ja ryömi katossa jättäen märkää peräänsä. Nyt useampi apina tulee parvekkeelta asuntooni ja kuvaan vieläkin ja mietin että tästä tulee hyvä video:D Peräännyin ja suljin oven että blokkaan ne yhteen huoneeseen ja sitten mietin että pitää soittaa jonnekkin suojeluun ja isännöitsijälle.

 8. Okei, uni jatkui toisesta unesta joka ei liity eläimiin mut tää menee näin: Toimin kuin kamerana ja näin tyhjiön joka välil oli musta välil valkone ja siel oli pallomainen asia. Se alkoi hiljalleen muuttumaan ja jokin seurasi häntä, en tiedä mikä. Sit ne oli siirtyny kauppaan jossa oli muutamia hyllyjä joissa oli kauppatavaroita. Hyllyt oli sekalaisesti kaupassa, ikään kuin olisivat viel tyhjiössä. Sit tää “pallomainen” asia muuttui ruosteen väriseksi mäyräksi jolta vähä lähti karvoja ja ne oli tosi karkeita ja paksuja karvoja, ei ihan samanlaisia kuin havunneulat muttei ihan. Jokin silitti tätä mäyrää ja se pudotteli joitakin karvoja maahan ja lähti koloon joka oli maassa. Kolo johdatti vissii alas. En tiedä mihin meni, uni jatkui absurdilla tavalla jossa ei enää esiintynyt eläimiä.

 9. Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa?
  Olin puistossa lapsien kanssa, joita hoidin. (Max.20lasta) leikimme ja keinuimme. Poikaystäväni tuli luokseni yhtäkkiä ja sanoi ostaneensa hamsterin, Vaalea toffeen ja kerman sekoituksen väritys, kauniit vihertävän ruskeat silmät. Hän näytti hamsteria ja sanoi jotain jota en muista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.