Unen hämähäkki kuvaa viettelystä, houkutusta, mutta joskus se varoittaa vaarasta.

Hämähäkki liitetään usein myös naisellisuuteen.

Hämähäkin hoivaaminen kertoo unennäkijän olevan sovussa naisellisuutensa kanssa. Hämähäkin kutoman seitin näkeminen taas kuvaa tehtyä työtä ja siitä seuraavia saavutuksia.

7 comments

  1. unessa sormenpäähäni tarrautui pieni harmaa hämähäkki joka puri tosi lujaa.. Yritin ravistella hämähäkkiä irti sormestani, samalla kun huusin kivusta. Hämähäkki ei kuitenkaan irronnut..

  2. Tahdon tähän uneen vastauksen mitä tarkoittaa kun olen menossa ulos menen vanhaan hissiin ja sinne tulee paljon hämähäkkejä jotka ovat ihan ihon värisiä minua pelotti ja menin ihan paniikkiin koska pelkäsin hämähäkkejä ja sitten yritin avata ovea mutta se ei auennut sitten viimein sain oven auki ja hämäkit olivat jossain muualla mitä tämä tarkoittaa?

    1. Enni. Vanhoillinen sääntömaailma hyökkää kapinallisuuttasi vastaan. Älykkyytesi ansiosta tulet kulkemaan omia polkujasi.

  3. Näin kerran unta, että olin vanhassa huoneessani, joka oli todella sotkuinen. Näin takanani valkoisen hämähäkin, jolla oli oranssit raidat taipeissaan, ja hämähäkki rupesi jahtaamaan minua takaa todella nopeasti. Mitäköhän uni tarkoittaa?

  4. Minä olen nähnyt unta hämähäkeistä. Viime yönä yksi oli hiuksissani kiinni ja yritin irrottaa sitä. Se ei suostunut irtoamaan ja olin aivan paniikissa, vaikka hereillä ollessani en niitä pelkää. Mitä tämä voi tarkoittaa?

  5. Minä näin unessa todella Ison, ehkä tarantellon kokoisen punaselkäisen mustan ehkä jopa myrkyllisen näköisen hämähäkin, miten täytyisi suhtautua?

  6. Unessa olin nykyisessä asunnossani ja kurotin kirjahyllystä valokuva-albumia, mutta kirjahylly oli täynnä hämähäkinseittejä ja pölyä. Ihan kuin en olisi ollut täällä vuosiin. En saa unta mielestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.