Kuten muutkin eläimet, hevonen kuvaa alkukantaista energiaa, viettejä, vaistoja.

Kuollut hevonen kertoo jonkin näistä osa-alueista olevan paitsiossa.

Jos unennäkijä ratsastaa hevosella, ratsastajan ja hevosen välinen yhteistyö kertoo tietoisen ja vaistonvaraisen toiminnan sujuvuudesta.

Myös hevosen väriin kannattaa kiinnittää huomiota.

4 comments

  1. Ratsastaminen valkoisella, harmaalla tai laikukkaalla hevosella merkitsee vaurautta.

    Valkoisten hevosten näkeminen unessa merkitsee iloa ja mustien näkeminen taas surua. Kirjavan hevosten näkeminen taas merkitsee menestystä liikeasioissa. Punaruskeat hevoset merkitsevät vaurautta.

    Jos unessasi hevonen karkaa sinun ollessasi selässä, tarkoittaa se että sinua vaaditaan tekemään jotain vastoin tahtoasi.

  2. Näin unta 2valkoisesta hevosesta,ja toinen valkonen hevonen oli haavoittunut.Ja minä autoin sitä,ja hevonen luotti minuun.

  3. Olen nähnyt unia hevosista. Ensimmäisessä unessa kullanruskeasta ponista tuli shetlannin poni. “Pelkään” ja ihailen hevosia. Halusi huomiota, vähän koiramaisesti kaipasi rapsutuksiani ja halusi olla lähelläni. Viimeyönä iso muistaakseni laikukas hevonen tuli luokseni, ohjasin poliisien saattelemana eteenpäin, kunnes oltiinkin vedessä, yritin auttaa, lopulta kahta hevosta nousemaan ylös. kivikkoinen pohja ja puuportaat. Hevoset väsyivät, ihmettelin, missä apu viipyy… Paikalle tuli mies ja vain puhui… Ärähdin, lopeta höpinät, tule auttamaan!! Siihen heräsin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.