Huone kuvaa omaa sisintä, pelkoja ja toiveita. Esimerkiksi kuka uneksii lastenhuoneesta, todennäköisesti haaveilee perheenlisäyksestä.

5 comments

  1. Entä jos olen wessassa yksin (muutettiin uuteen okt) ja olen salannut vihaamaltani iskältä että minulla on Facebook ja hän sanoo nähtyään sen (puhelin oli pöydällä näyttö melkein suoraa minuun päin) onko tuo (joku b-alkava) ja sanoin ei ku se on ja keksin pian sanoa ask! (Netti sivusto) ja olin varmaan peloissani tai vihainen silloin ja vedin nopeasti wessan oven kii mutten kuullut silloin sitä ääntä ja olen 12.v. Olen kokenut elämästäni paljon väkivaltaa ja ahdistusta ja stressiä ja toivoisin saavani apua tämän unen kanssa

  2. Unessani oli huone joka oli mustavalkoinen ja seinät oli pilarimaisia. Huone oli neliö ja ne pilarit menivät kuin pyörän vanteet ja huone pyöri kuin vekkula konsonaan ja istuin vain nurkassa ja lähdin jonkin ajan kuluttua pois kun näin ihastukseni.

  3. Unessani tiesin olevani kotonani, mutta se ei ollut tämän hetkinen asuntoni. En ole edes nähnyt semmoista ennen. Se oli rivitalo asunto ja juuri minun makuuni remontoitu ja sisustettu.

  4. Unessa olin menossa huoneeseen ,paljon ovi samalta näytti kuin lapsuuteni koti.Mutta kun avasin entisen huoneeni oven,en meinannut saada sitä auki kun tuuli paljon. Huone oli täynnä kirjoja ,tumma sävytys huoneessa paljon kirjoja,siisti kantisia yritin katsoa kirjojen aiheita muistan että kultakirjaimin olisiko ollut esim Goljat…Sitten perällä oli pieni ovi jonka rohkeasti aukaisin mutta todella jyrkät kuin tikapuut (matolla peitettynä) lähtivät ylös ja totesin että tuonne en kyllä uskalla ja uni loppui ..Mitä tämä tarkoittaa??

  5. Olin unessani alakoulu-ikäinen ja luokkamme pulpettien järjestystä vaihdettiin. Ne pulpetit oli sellaisia, joita kouluissa oli ainakin vielä 2000-luvun vaihteessa.

    Pulpettien sijainnilla ei ollut aluksi mitään järjestystä, mutta ne järjestettiin opettajan pyynnöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.