Usein käärme on seksuaalisuuden symboli, mutta muista unisymboleista riippuen myös henkisten asioitten ja paranemisen, terveyden symboli.

22 comments

 1. Näin unessa, että käärme luikertelee makuhuoneestamme pois. Nyt syöpä on viemässä miehestäni voiton. Se on nopeasti etenevä sairaus, pesäkkeitä kaikkialla. Uniselvityksissäsi KÄÄRME symboloi tervehtymistä. Se olisi ihme… Miten sen selittäisi järkevästi?

  Mieheni on ollut sairas jo vuodesta 2008. Silloin hän sai aivoverenvuodon ja -infarktin. Kun hän sai aivohalvaukset, näin enneunessa kaksospojat, 7-vuotiaat lapset juoksivat ympyrää ja nauroivat. Tiesin heti, että mieheni sairastuu mutta ei kuole. Kaksoset viittaavat kahteen erilaiseen halvaukseen, jotka ovat hoitona päinvastaisia mutta tauteina kuin kaksoset. Vauvat unessani tietävät kuolemaa, isommat sairautta.

  1. Kuulostaisi siltä että käärme joka sylissä olisi tuonut parantumisen, lähti pois. Eli ei parannusta. Kuinkahan kävi?

 2. Miulle on siis luvassa aika paljo terveyttä tai seksiä… Xd Nähny jo kaks kertaa saman unen et oon synkähkössä metsässä meren rannalla (metsä siis ylettyy rannalle asti) näen rannalta valosan ja mukavan kallion ja haluan päästä sinne mutta yhtäkkiä huomaan että siinä iha rannalla vähäsen veden alla näkyy todella paksu ja pitkä tumma käärme ja peräännyn metsään päin ja huomaan et koko metsän maa on täynä käärmeitä ja yritän hyppiä kivien päällä, pois metsästä mut Sitte herään… :d

 3. Näin unta että olin vanhan ala asteeni pihalla. Yllättäen jaloissani luikerteli pieniä käärmeitä ja aloin heitellä niitä pois. Aina kun otin käärmeen käteen niin se puri minua etusormesta ja heitin sen menemääb. Tätä toistui muutaman kerran ja sit heräsin. Luin jostain että käärmeen puremaksi joutuminen tietää jonku rakkaan ihmisen luottamuksen pettämiseksi joutumista? Aika pelottavaa sillä nyt minulla on riitaa tyttö ystäväni ja siskoni kanssa? Molemmat on tärkeitä ihmisiä ja unessa minua puri useampi käärme? Menetänkö molempien luottamuksen vai mitä se tarkoittaa? Aika tympeää ajatella asiaa.

 4. Jaa tänään näin unta taas kyyrantakäärmeestä. Enpä tiennyt, että semmoista on olemassa, mutta kyllä se vaan pitää paikkaansa.

 5. Luin joskus jostain, että pureva käärme unessa merkitsee puolison pettävän jollain tasolla. Pitääkö tämä paikkansa?

 6. Minullakin kävi niin että koulun pihalla luikerteli pieniä käärmeitä ja ne tarttui etusormeeni kun koskin siihen

 7. Mä näin unta huoneessa oli iso pitkä käärme se puri pientä lasta ja kävi mun kimpuun se kiero minut puristuksiin

 8. Näin unta missä oli lukuisia käärmeitä hotellissa, missä olin minä sekä ystäviäni. Käärmeitä tuli joka puolelta ja jouduin tappamaan päälle satakäärmettä. Aluksi se oli pelottavaa mutta lopulta ei enää. Muutama käärme puri mutta kasvoin vahvemmaksi koko ajan ja lopulta käärmeet eivät pystyneet enää satuttamaan. Lopulta lähdettiin autolla pois kyseisestä hotellista ja uni päättyi hyvin. Käärmeitä oli erivärisiä myrkyllisiä ja ei niin myrkyllisiä. Mitä tämä on voinut tarkoittaa?

 9. Näin unta, että käärme jahtasi minua aika kauon sisä olojen lattialla.

  Kun hyppäsin terraarioon turvaan (tai johonki akvaarioon, mikä lie olikaa) kärme oli siellä ja hyppäsi kimppuuni. Onneksi heräsin heti, kun käärme hyökkäsi.

  Käärme oli ruskea, ja iso. Tarkoittaakohan tämä uni jotain?

 10. Näin unta jossa kävelin ylämäkeä pitkin ja minun oli pakko päästä sinne ylös äkkiä, mutta yhtäkki molemmilta puolilta tietä hyppäsi eteeni käärmeet (2 erikokoista myrkkykäärmettä) ja he alkoivat luikerrella siinä edessäni ja ennen kuin ehdin tekemäänkään mitään niin molemmat hyökkäsivät päälleni ja purivat minua. Heräsin välittömästi.

 11. Ajoin metsätietä pitkin ja jokapuolella, tien pituudelta oli käärmeitä, jotka yrittivät näykätä minua…seuraavana yönä näin unta, että minulta leikattiin alavatsan “tyhjä kengurunpussi” pois…

 12. Näin unta henkilöstä jonka suust tuli ulos tosi paksu käärme ja palasi takaisin sen suuhun. Huusin itseni hereille kun huomasin että mies ja käärme tuijottelivat minua.

 13. Viime yönä näin unta, että käärme puri minua kaksi kertaa, muttei peräkkäin, ja myöhemmin unessani käärme puri 15-vuotiasta pikkusiskoani. Muutenkin unessani oli ollut todella paljon käärmeitä, suurin osa ollut kuningaskobria, käärmeitä oli n. 20kpl unessani ja kaikki myrkkykäärmeitä

 14. Unessani myös katkasin käärmeen pään lusikalla, ettei se purisi siskoani uudestaan (olin siis kiivennyt puuhun ja käärme oli maassa)

 15. Olin viime unessani ajamassa kevarilla pikku teitä vastaan tuli kyy käärmeitä ja kuristaja käärmeitä yski tarttui jopa käteeni ja en saanut sitä pois ilman että pysähdyin, käärmekammoisena tämä oli todella ahdistava uni

 16. Näin unta kun Olin kaverilla ja sen pihalla oli jokapuolella mustia käärmeitä ja juoksin ja huusin mutta en päässy pois niitten tyköä ja niitä oli joka paikassa ja ne sihisi muttei käyny kimppuu kaveri vain nauroi minulle ja sano että mitä sää pelkäät ihmettelen vieläki tätä unta

 17. Unessani oli pieni, musta käärme joka yhtäkkiä vain ilmestyi sisätiloihin. Seurassani oli äitini ja paras ystäväni, mutta äitiä ei tuntunut kiinnostavan. Olimme vanhan asuntoni sisällä. Käärme jahtasi minua, ja hädissäni yritin päästä sitä pakoon ja kyselin neuvoja parhaalta ystävältäni. Hän kyllä neuvoi, mutta neuvot eivät olleet kaksisia eivätkä oikein auttanut. Jossakin vaiheessa käärme puri minua ja päästi irti, jonka jälkeen juoksin vessaan hakemaan paperia haavaan. Käärme seurasi minua, yritin pamauttaa oven kiinni ennenkuin käärme ehtisi vessaan mutta se livahti silti sisälle. Lopulta tiputin paperin käärmeen päälle ja talloin sen kantapäälläni kuoliaaksi kerrasta.

  Tahtoisin tietää mitä tämä uni yrittää viestiä minulle.

 18. Näin unta että rinnassani oli reikä ja minä otin käärmeitä pois ihoni alta siitä reijästä ja sitten poikkasin käärmeiden päät kokkiveitsellä. Niitä käärmeitä oli loppujen lopuksi puoli saavillista. Heräsin siihen kun viimeisin käärme tuli ulos reijästä ja sen pää oli aikakin 20cm iso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.