Jos joku  katsoo sinua unessa, kannattaa kuulostella miltä katse tuntuu.

Ahdistava ja hellittämätön katse voi kertoa siitä, että valve-elämässä tuntee ettei saa hetken rauhaa muitten ihmisten tarkkailemiselta ja kaipaa enemmän yksityisyyttä ja omaa tilaa.

Jos taas katse tuntuu mukavalta, se kertoo siitä että joku “katsoo perääsi”, huolehtii ja varmistaa kaiken olevan hyvin.

1 Comment

  1. Heii, kaikki jotka lukevat tämän viestin, olen siis viime yönä (18.2) nähnyt semmoista unta johon haluaisin palata koska, no siis en jaksa kertoa koko tarinaa mutta lyhyesti. Eli olin jossain rannal se oli kai joku joen ranta ja sit siin makoili tyyppejä siin rannal enkä tunnistanu kasvoja. Vesi oli tosi syvän-näköist ja kun sit menin uimaan niin tiesin koko ajan että nyt mä kuolen koska siel vedes oli jotain? :”D ja no sit se oli aika kirkasta aluks mut sit se muuttu likaseks ja kuraseks kun yritin uida rantaan ja siel oli joku poika ja se nosti mut turvaan mut sit ite luiskahti sinne veteen ja sit sen frendit nosti ja pelasti sit sen. Ja sit siin oli vissiin joku aika hyppy koska sit mä ja se poika istuttiin ja juteltii mun kämpäs ja sit mu äiti meni pihalle talost ja mun piti vahtii mun kahta pikkuveljee ja sit se poika seuras mua, no se poika oli sairaan söpö, ja hauska ja komee ja pitkä ja se oli niinkuin uni-ihastus. Mut sit siit pojast muuttu musta silmäne demoni ja se sieppas mun toisen pikku veljen ja sano ett jos mä en nyt anna sieluuni tolle demonille nii se tappaa sen mun pikkuveljen joo no, siin tuli jotain mitä en enää edes muista mut sit siis aika oli kulunu ja me vissiin sovittiin se ja sit mä halasin/roikuin siin jäbäs kii ja sit sekin vaa hymyili ja mä sille ja katottiin toisiamme silmiin????? Auttakaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.