Riipukset, käädyt jne kuvaavat haaveita ja toiveita joihin jollain tapaa aina liittyy muita ihmisiä. Korun kantaja kaipaa jotain, usein huomiota, toisilta ihmisiltä. Kaulakoru toisinaan kertoo myös siitä, että unennäkijä toivoo toisten näkevän hänet “koreana”. Rikkinäinen kaulakoru symboloi toiveitten särkymistä. Jos unessa itse rikkoo kaulakorunsa, kertoo se voimakkaasta pettymyksen tunteesta jotain tiettyä asiaa, usein ihmistä, kohtaan. Helmikorun sanotaan tuovan mukanaan suruja.

2 comments

  1. näin unta että minulla oli unessa 2kpl kultaisia kaulakoruja.toinen koruista oli kultainen laatta jossa oli minun nimeni,ensimmäinen kultainen kaulakoru oli selvä risti.ja aina kun hipelöin kultaista risti riipusta.oma äitini ilmestyi uneeni.hymylemään.tarkoittaako tämä sitä että olen menettemässä oman äitini,pitkän sairauden vuoksi?.

  2. Mä näin just unta, että mulla oli mun hopeinen kaulakoru jossa oli risti ja mun äiti oli siinä unessa. Se seisoi mun edessä ja mä olin jonkun ihmeen takia suuttunut hänelle ja mä vedin sen kaulakorun ja rikoin sen. En ole ihan varma mitä se tarkoittaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.