Vihainen ja haukkuva koira kuvaa henkilöä, joka haluaa aiheuttaa hankaluuksia unennäkijälle.

Jos vihaisen koiran saa tyynnytettyä, tulee valve-elämässä saamaan vastassa olevien ihmisten mielipiteet puolelleen.

Ystävällinen ja kiltti koira symboloi luotettavaa ja rakastavaa ystävää.

Kuollut koira viestii ystävän menetyksestä.

28 comments

 1. näin unessa että oma koirani jäi auton alle mutta se jöi henkiin, mitä tämä tarkoittaa?

  1. Näin viime yönä samallaisen unen jossa kuollut koirani jäi auton alle mutta jäi silti henkiin.

 2. Näin unta jossa oli useita koirilla vuorilla jotka tappelivat keskenään mut sit ne oliki ihmisiä myöhemmin ja kaikki poikia. Yhtä poikaa riuhdottiin siellä viskastiin mereen. Mitä tämä uni merkitsee mulle?

 3. Mun äiti oli nähnyt meidän koirasta unta, josta jouduttiin luopumaan yli pari viikkoa sitten… 🙁 Unessa tämä samainen koira oli täynnä punkkeja, mutta se vain istui ja läähätti eikä ollut yhtään moksiskaan “tilanteestaan”. Muutama punkki oli iso ja loput oli pieniä. Mä näin myös unta koirastamme ja vielä samana yönä. Tosin mun unessani koiramme oli parantunut. Näin ainakin tulkitsin sen jälkikäteen ( koiraltamme halvaantuivat takajalat, jonka takia jouduttiin lopettamaan…) Unessani koiramme tosin vähän liikkasi takajalkojaan. Osaisitko kertoa mitä nämä unet mahtavat tarkoittaa?

 4. Näin viime yönä unta jonka muistan edelleen selkeästi. Unessa olin itse koira, joka karkasi toisen kanssa jostakin vankilan tapaisesta paikasta..(toinen koirista oli Hopeanuoli, anime sarjan koira :D). Olin ihastunut tuohon koiraan. Juoksimme koska meitä jahdattiin ja yhtäkkiä eteemme ilmestyi syvä(en oikein osaa selittää), vettä täynnä oleva kuilu. Seisomimme jyrkänteellä ja katsoimme toisiamme ja hyppäsimme kuiluun.

  Uneni kuulostaa todella pöhköltä ja lapselliselta mutta unen tunnelma oli jotenkin erilainen kuin yleensä.. Mitä tämä tarkoittaa?

 5. Näin unta että zombiet hyökkäsivät.. joo hehe, katsellut ehkä liikaa moisia ohjelmia, mutta kuitenkin. Selitän unesta osan jonka muistan hyvin selkeästi.
  Muistan unesta sen kuinka etsimme ystäviemme kanssa turvapaikkaa omakotitalo alueelta jostain mistä lie. Saavuimme talolle jonka pihalla oli koira, hihnalla kiinni puussa. Koira tottakai (zombien takia..) alkoi haukkumaan meitä kohti, jolloin talosta juoksi ulos roteva mies, kivääri kädessään ja huutaen että meille ei ole heidän talossaan tilaa, ja että meidän pitäisi poistua pikapikaa ellemme halua kuolla joko luodista tai zombeista, jotka jo luultavimmin on tulossa koiran haukunnan takia. Poistuimme ripeään ja löysimme tyhjän kerrostalon johon majotuimme joksikin aikaa..
  Seuraavaksi muistan kuinka tulee ilta ja zombiet alkavat liikkumaan pimeän tullen enemmän ja katselen sitä ikkunasta… Katseeni osuu taloon, samaan taloon jossa koira haukkui.
  Nyt oli talo tyhjä ja muistan hyvin pihan olleen täynnä ruumiita ja vieläkin se koira! Koira oli elossa, mutta muistan hyvin kuinka se juoksi hihnassaan ympäri puuta, pääsemättä siitä pois ja suussaan sillä oli ihmisen raaja..
  Tämän jälkeen heräsin, mutta mieleen jäi tuo koira, kuinka se pyöri ja pyöri ja pyöri ruumiiden keskellä varmasti pääsemättä koskaan siitä pois.
  Unesta on jo useampi kuukaus mutta aina muistuu mieleen illan tullen.
  Mitä mahtaa tarkoittaa???

 6. Näin unta, että koirani oli pahasti haavoittunut. Olimme koirien hautausmaalla. Yhtäkkiä koiran pää muuttui lapsen pääksi. Mitä tämä voisi tarkoitaa?

 7. Olen nähnyt usein unta kahdesta lemmikki koirastani, jotka ovat jo vuosia sitten kuolleet. Unissa hoidan niitä (ulkoilutan, ruokin, rapsuttelen ym.). Mitä uni voisi kertoa??

 8. Näin unessa pellon joka oli täynnä koiran kakka läjiä ja koitin hyppiä niiden yli kun ulkoilutin vetävää koiraa.. muistan maanneeni siellä pellossa myös. Naapuriss oli viinaa myyvä mies.. naapurit olivat humalassa kokoajan. Kakka tarkoittaa siis että rahaa olisi tulossa paljon ja pelto tarkoittaisi hedelmällisyyttä ja naiseutta… Koira ei ollut vihainen, veti vain kovasti. Haluaako joku tulkita??

 9. Viimeyönä minua ajetteein takaa ja koitettiin saada annettua paksulla sähköjohdolla iskuja että kuolisin. Edessäni oli yhtäkkiä lemmikkikoirani joolle oli annettu sähköiskuja ja koira oli itse laittanut itsensä viimeiselle sähköiskulle ja pistokkeen seinään. otin koiran syliin ja rupesin itkemään koska se näytti niin säälittävältä ja ressukalta. Lääkäri odotti vieressä että päästän koiran ja se saa kuolla viimeineen uneen. Heräsin itkuun ja pahaan mieleen. Mitähän tämä tarkoittaa?

 10. Näin pari päivää sitten unta jossa lähdin koulusta. Unessa olin jo 8 tai 9 luokalla, mutta koulutilat olivat ala-asteeni koulupaikassa (olen siis oikeasti 7-luokalla). Minulla oli skootteri ja lähdin ajamaan kotia kohti. Menin lujaa, tein välillä skootterilla hyppyjä ilmaan kun ajoin töyssyistä ja se tuntui pelottavalta. Äkkiä hiljensin vauhtia ja vieressäni kävelytiellä käveli vanhahko nainen, jolla oli hirmuinen määrä koiria ulkoilutettavana, pieniä ja isoja, kaikki omassa hihnassaan. Yhtäkkiä olinkin kävelemässä sen naisen ja koirien takana ja kävelin naisen viereen. Kysyin saisinko silittää koiria, ja nainen hymyili ja suostui. Osa koirista räksytti ja haukkui mutta kaikki heilutti häntää ja oli iloisia. Niitä oli todella paljon, ja sitten huomasin yhden todella suuren koiran. Se oli pörröinen, melko roteva ja luppakorvainen, istuessaan maasta päähän melkein minun mittainen (n.170 cm). Se heilutti häntää eikä haukkunut ja vanha rouva, eli omistaja kertoi että se oli erikoinen koira, muut olivat tavallisia mutta se oli todella epäitsekäs ja empaattinen, ajatteli aina muiden parasta ja oli kiltein koira. Sitten uni loppui ja tämä jäi hämmentämään tosi paljon. Mitähän mahtaa tarkottaa?

 11. Näin unta jossa minä ja paras ystäväni tapettiin todella kiltti chihuahua ja otettiin siitä vielä valokuvian sen jälkeen hyi sairasta edellisenä yönä näin unta että vanha mies tappoi yhden hyvän ystäväni pahoinpiteli todella heikkoon kuntoon toisen ystäväni viilsi parasta ystävääni kurkkuun koska en suostunut seksiin ja minulle ei tapahtunut mitään apua

 12. Näin unta et olin jonkun tuntemattoman ihmisen kanssa koiratarhalla.
  se oli täynnä pitbulleja, yksi niistä esitti ensin ystävällistä ja leikkisää. Olin menossa paijamaan sitä ja kun olin tarpeeksi lähellä se alkoi murisemaan ja yritti purra.
  jouduimme juoksemaan pakoon ja lopulta koira
  täytyi ampua jotta jäimme henkiin .
  kamala uni. Mut luulen et tää olis kertonu jostakin lähipiirin ystävästä tms joka käyttää hyväkseen? Entiedä.

 13. Näin unta että tapasin entisen hoitokoirani omistajan ja hän kertoi että koiransa kuoli. Samassa unessa oli oma koirani. Hän oli siinä oma itsensä eli pirteä ja leikkisä. Olen nähnyt enneunia mm. Minun kanin kuolemasta. Mitä tämä minun uneni voisi merkitä?

 14. Näin viimeyönä unta että minut oli kidnapattu ja minulla oli joku aasialainen kaveri siellä ja kaverini mopsi ja oma koirani. Olimme monta päivää pienessä huoneessa ja eräänä päivänä saimme avata ikkunan. Mopsi äkkiä hyppäsi ikkunalaudalle ja alas. (Olimme kerrostalossa,2 kerroksessa.) Sitten kaverini hyppäsi. Ja sitten oma koirani. Sitten kidnappaaja tuli paikalle ja sanoi “älä pillitä siinä” ja sitten heräsin kun itkin unissani.

 15. Näin viime yönä unta :
  Nukuin sängyssä ja vatsani päällä nukkui musta koira. Koira ei ollut vielä täysikasvuinen, ja koiran pää lepäsi vatsani päällä ja vasen etutassu oli vatsani yli. Koira oli rodultaan Labradorinnoutaja. Koira katsoi minua suloisilla lempeällä katseellaan.

 16. Minulla oli koira se saattoi olla hieman tuhma kun se söi ovia mutta se oli todella rakas koira se oli sekarotuinen pieni ja silloin kun menetin sen aloin reissata ja näin painajaisia tässä tulee tämä painajainen jonka näin viime yönä olin vaarini mökillä meillä oli kaikilla kivaa ja yhtä käki siis tiesin että kotonani oli jo poissa mutta näin sen ja olin ihan pihalla kysyin vaariltani että mistä sä löysit sen ja sitten se sano että se sai sen lahjana ja sitten siellä olikin paljon kultaisen noutajan pentuja ja kun olin sisällä niin tuli maanjäristys ja koirani oli toipumassa rotkoon lähdin talosta ulos ja näin koirani tippuvan rotkoon koira kummin tippui rotkossa olevan tasanteen päälle mutta se oli liijan kaukan en ylettynyt koiraani sitte geräsin mitä tämä tarkoittaa???

 17. Näin unessani saksanpaimenkoiran, olimme isossa harmaassa hallissa ja ympärillä oli ihmisiä. Koira oli kiltti, mutta yhtäkkiä se suuttui ja puri minua oikeaan käteen. Unessa kuulin myöhemmin että koira oli lopetettu. Mitä tämä tarkoittaa?

 18. Minä näen usein unta rakkaasta berninpaimenkoirastani, kuinka ulkoilutan sitä, ruokinta, ym. Yksi asia vain se ei koskaan hauku. Edellisessä elämässäni minulla oli kolme berninpaimenkoiraa (eri aikaan kaikki) ja ne kaikki olivat kilttejä ja mukavaluonteisia. Tiedän että koira merkitsee todellisuudessa uskollisia ystävää, mutta toivoisin unien loppuvan ja että osaisin luovuttaa jo edesmenneet koirani elämästäni. (nykyisin minulla on kaksi kissaa).

 19. Mä näin 2 samaa unta, unes oli koiran hauta kaivettu esiin ja siinä haudan ympärillä oli mun sukulaisia. Ne oli ihan paikallaan vaan eikä liikkunu ne katto vaan mua ja sit sieltä haudasta nousi meijän vanha koira ja se oli zombie ja se hyppäs mun päälle ja alko tappaa mua tai yritti tappaa.. oon kuullut että vihaiset koirat unessa on siitä ku menettää/menetti ystävän. Mä molemmilla kerroilla ku näin sitä samaa unta olin vähän aikaa sitten menettäny (eri) ystävän, ku siis ne molemmat oli muuttanu eri puolille Suomea ja mul tuli ikävä niitä…

 20. No huh huh. Luulin jo nähneeni todella sekopäistä unta, mutta kun näitä lukee niin aika kesyä kamaa oli tuo mun uni!!

 21. Koirani kuolemasta on jotain yli kuukausi ja itken vielä tänäkin iltana, minulle se on ollut elämäni suurin menetys ja sitä on vaikea uskoa. Näin kahtena peräkkäisenä yönä siitä unta, ensimmäisessä unessa näin rakkaani koirani kasvot ja se sanoi hyvästi. Toisessa unessa näin hyvät muistot taivaassa ja samalla oman rakkaan koirani. Itkin siinä unessa ja vielä tänäkin iltana. R.I.P Urho rakas koirani.

 22. Haluaisiko joku selvittä minulle uneni eka uni oli että koirankakkaa oli wc hupne täynnä ja toinen uni oli että koiran kakkaa lattialla ja koirat söisitä? Kiitos etukäteen jos joku auttaa. Terkuin juha

 23. Näin viime yönä unta jossa olin isovanhempieni talon lähellä “tiellä” joka johtaa pellolle. Tien päässä oli peltojen lisäksi leikkipuisto. Olin viemässä pienempiä lapsia leikkimään sinne. Lapsista kaksi oli pikkuveljiäni, he olivat paljon nuorempia unessa ja eri näköisiä kuin oikeassa elämässä. Lapset juoksivat jo leikkipuistoon ja minä kävelin perässä. Tien molemmin puolin oli metsää. Näin että lapset leikkii jo. Yhtäkkiä metsästä juoksee karhu ja sen perässä koira. Molemmat uhkaavia ja hyökkäämällä. Karhu oli aikuinen mutta silti tosi pieni. Koitan saada ne lähtemään puhumalla mutta karhu vaan hyökkää. Koira haukkuu kokoajan. Karhulla on suu auki joten otan sen alaleuasta kiinni ja yritän riuhtoa sitä niin että se lähtisi. Tätä kestää aikansa. Lopulta koira puolustaa minua ja ajaa karhun pois. Koira ja karhu juoksee molemmat takaisin metsään.

 24. Näin aamuyöstä unta, jossa olin ensin loukannut itseni rintalastan kohdalta ja oli vaikea hengittää. Myöhemmin minut kaatoi iso musta koira ja makasin mahallani maassa ja koira istui selkäni päällä niin, että oli vieläkin vaikeampi hengittää.. Jonkun ajan päästä koira lähti vain itsekseen pois ja hävisi. Heräsin. Paineen tunne rintalastaan ja keuhkoihin jatkui hetken sen jälkeen kun heräsin..
  Mistä kyse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.