Joka unessa näkee kolikoita tulee saamaan osakseen vaurautta, henkistä taikka konkreettista maallista hyvää, tai mahdollisuuksia ansaita vaurautta.

Jos kulkee maassa lojuvien kolikoitten ohi, uni haluaa kertoa, ettei unennäkijän kannattaisi hukata hänelle tarjoutuvia mahdollisuuksia.

Jos taas jakaa auliisti kolikoita omasta pussistaan, kertoo se siitä, että unennäkijällä on paljon annettavaa muille ja hänen myös kannattaisi jakaa omastaan, vauraudesta tai viisaudesta.

Myös sillä on merkitystä mistä metallista kolikot on valmistettu.

kts myös raha unessa

9 comments

  1. Pelasin unessa kolikkopeliä ja voitin. Voitto ei kuitenkaan ollut mikään normaali voitto vaan peliautomaatti syöksi pieniä kolikoita monta minuuttia putkeen. Lopulta minulla oli kaikki taskut ja pussit täynnä kolikoita. Mitä ihmettä tämä tarkottaisi? Tulevaa rahan tuloa?

  2. Voitin unessa 50 000 vai oliko se 500 000 euroa pelikoneesta ja kaksi asuntoa/taloa, mitä tuo mahtaisi merkitä?

  3. Pelasin unessa kolikkoautomaatilla. Osa kolikoista oli pieniä 10c kolikoita ja osa isoja suklaisia kolikoita. Osa oli taas rikkinäisiä nappeja. Voitin kuitenkin hyvin. Osaisitko selittää mitä tuo tarkoittaa?

  4. Näen usein unta isoista määristä kolikoita maassa, eri paikoissa eri unissa. Alan keräilemään aina kolikoita taskut täyteen.

  5. Unessa löysin maasta kolikoita, 5€! ja 2€ kolikoita sekä outoja seteleitä. Olen ennenkin nähnyt rahanlöytymisunia. Henkistä kasvua ainakin olen saanut osakseni.

  6. näin viimeyönä unta siitä että,olin bensa asemalla juomassa kahvia.Ja kun join kahvin niin ajattelin että pelaan hiukan kolikkopeliä,ja minulta löytyi taskusta 1euron kolikko,jonka laitoin kolikkopeli automaattiin.Ja sen jälkeen painoin nappia ja sitten alkoi tapahtumaan voitin kolikkopeli automaatin voiton,muistan vielä summan se oli 236euroa.Kolikkopeliautomaatti antoi kolikoita niin paljon että sinne kuoruun ei mahtunut enää kolikoita.minulla on ollut veikkaus peleissä huonoa tuuria,mahtaisiko uni tarkoittaa sitä että huono tuuri on vihdoinkin kääntymässä?.

  7. näin unta että poimin unessani hopea kolikon lattialta.Ja siinä luki 2euroa.2Euron kolikko oli hopean värisenä,ja niitä oli ykisi.Se oli niin kuin tarkoituksella laitettu lattialle että minä löydän sen.Ja siihen heräsin kun poimin unessani tuon kolikon ja katselin sitä,hymyillen.Ja sen jälkeen heräsin.

  8. näin unta että unessani pelasin kolikkopeli automaattia.Ja minä voitin päävoiton.Noh summa ei ollut mikään tähtitieellinen,muistan vielä että unessani näkemäni summa oli 150.Ja sitten kun pelasin lisää unessani kolikkopeliä niin voitin 21,ja lahjoitin sen pois johonkin miljonääri kerhoon.

  9. Näin unta että länkkäri aikaisesta revolverin panosrullasta tippui valtava määrä kolikoita, jotaki pillereitä ja yksi luoti. Uni oli myös vähän ahdistava mutta ei pelottava. Latasin unessa myös pistoolin jotakin minua uhannutta kohti mutta aseessa ei ollut panoksia. Tämä oli jo toinen rahaa käsittelevä uni perätysten. Eka unessa voitin pelikoneesta 1700365e ja heti kaikki oli kysymässä lainaan rahaa ja sanoin kaikille että ei ole rahaa kun kysyttiin 1500e lainaan. Hyvin merkillisiä unia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.