Unen kuolema ei ennusta kuolemaa vaan kuvaa siirtymistä elämänvaiheesta toiseen. Jokin ajanjakso on tulossa loppuunsa ja toinen alkamassa.

Yleensä kuoleminen unessa on positiivinen symboli eli tuleva muutos on muutos kohti parempaa.

55 comments

 1. entä jos eksä tekee itsemurhan unessa? en muista teko tapaa, tai näinkö edes sitä, mutta itsemurhan oli kuitenkin tehnyt ja itselleni tuli siitä kauhea olo, sekä unessa (itkin). ja hereillä ollessakin olen kauhulla miettinyt tätä unta.

  1. Se uni ei tarkoita että pitäisi- tai aiot tehdä itsemurhan. Tulkitsisin unen siten, että olisit oikeassa elämässä kovassa paineessa ym. Ja olisit valmis tekemään mitä tahansa ratkaisun eteen. Itseäsi hävettää tähän tilanteeseen joutuminen, että nyt on ‘henki pelissä.’ Oikeasti tilanne ei ole elämän ja kuoleman kysymys, niinkuin ei yleensäkään.

   Olisi tärkeää tietää unesta mm. Säätila, aika päivästä, paikka ja tunnelma.

 2. Kuolema voi vaihtoestoisesti tarkoittaa asian poistumista/uudelleensyntymistä. Ei tarotkortti 13 kuolemastaan tarkoita kuolemaa, vaan asian poistumista elämästä.

 3. Näin viime yönä painajaista, josta heräsin mieheni herättämänä. Mieheni oli herännyt huutooni.

  Näin siis unta, että olin lumisotaa (tai jotain vastaavaa) isohkolla porukalla (en pysty kuvaamaan muita ihmisiä). Kuolema, ns. Noutaja, oli ottanut hahmokseen ihmisen ja oli lumisotaa kanssamme. Putosin tai kaaduin, en ole varma, vatsalleni, jolloin Kuolema tuli ikään kuin kimppuuni: Se heitti päälleni paksun peiton niin, että olin ihan kokonaan peiton alla ja kävi itse makaamaan koko painollaan minun ja peiton päälle vatsalleen.

  Unessa tuntui, etten saa henkeä peiton ja Kuoleman alla ja muistan, miten minulla oli suorastaan läkähdyttävän kuuma (unessa ajattelin olevani helvetissä tai sen esikartanossa). Huusin!

  Ja tosiaan siis huusin unissani ihan suoraa huutoa, johon mieheni heräsi ja ravisteli minut hereille.

  Uni oli todella ahdistava ja pelottavat. Mitähän tuo tarkoittanee?

 4. Näin unta jossa olin R-Kioskilla duunissa ja sinne tuli narkomaani joka osti ekaksi kauluspaidan ja siihen sopivat housut ja takin ja sitten se halusi ryöstää minut ja lähdin karkuun ja niin tämä narkkari sit tappoi minut.

 5. olen nähnyt nyt lähiaikona kahta erilaista kuolema unta, toisessa poikani, esikoiseni oli kuollut ja istuin sohvalla ex mieheni kanssa (jonka kanssa tämä lapsi) ja mietin että en enään ikinä saa halata poikaani enkä silitellä jne. se ahdistuksen tunne oli aivan kamala enkä meinannut saada henkeä ja heräsin siihen. Toinen kuolema uni oli vähän niinkuin elokuvaa, kaksi ihmistä kuoli ja joku nainen herätti heidät hetkeksi henkiin jotta voisivat hyvästellä läheisimmät ihmiset, mutta elävät kuolleet eivät tienneet aluksi että olivat jo kuolleita ja rupesivat vasta pikkuhiljaa muistamaan mitä oli tapahtunut ja kun muistivat kokonaan niin olivat sinut kuolemansa kanssa ja sitten he vain hävisivät tästä elämästä. olin ajoittain vain katselija ja ajoittain jompi kumpi näistä naisista. naisten kuolemaan ei liittynyt ahdistusta vaan enemmän haikeutta. Olen eronnut ex miehestäni nyt n. vuosi sitten liittyyköhän jotenkin tähän asiaan molemmat unet?

 6. Mitä tarkoittaa jos itse kuolee unessa, paloin jossain uunissa luurangoksi asti tapaturmaisesti ja kun asia selvisi muille niin jouduin itse keräämään luurankoni pois tulipesästä kun muut eivät siihen kyenneet.

 7. Näin unta olleeni palatsissa, joka oli keskellä tummansinistä vettä. En ollut palatasin sisällä vaan ulkopuolella oli laatoista tehty reunus jolla pystyi kävelemään palatsin ympäri. Kuulin laukauksen ja säikähdin. Hetken päästä näin vedessä ohitseni kelluvan kuolleen vauvan jonka naamassa oli todella tummaa verta ja iho oli hyvin kalpea. Vuorokauden aika oli todennäköisesti alkuiltaa/iltaa, ei ollut kylmä, mutta taivas oli kokonaan pilvessä ja sää oli lähinnä harmahtava. Uni jatkui niin että pakenin junalla ja luulen olleeni venäjällä. nyljetyt mutta elävät koirat yrittivät tappaa minut. oli talvi. uni on jäänyt vaivaamaan minua kamalasti… tahtoisin tietää mitä kyseinen uni voi mahdollisesti tarkoittaa.

 8. Hei!

  Kaverini näki painajaisen, jossa hän oli aikuinen (nyt minua vuotta nuorempi, olemme yläastelaisia) ja hän oli edelleen yhdessä nykyisen poikaystävänsä kanssa. He saivat lapsen ja vähän aikaa unessa kaikki oli hyvin, kunnes yhtäaikaa kaikki hänen perheenjäsenensä, sukunsa, poikaystävänsä ja vauvansa kuolivat unessa yksi kerrallaan ja kaikkien kuolemat hän näki unessaan. Sitten hän päätyi jonnekin saarelle, jossa oli kuolleiden lasten ruumita, jotka sitten kävelivät. Mitä tämä uni merkitsee? Haluan auttaa kaveriani, sillä uskon, että tämä liittyisi jotenkin hänen ongelmiinsa :<

 9. Istuin unessa liikkumattomassa autossa, kuskin paikalla, vieressä istuvaa hlöä en muista, ja takapenkillä istui vähän aikaa sitten kuollut työkaverini. Unessa työkaverini teki takapenkillä kuolemaa, ja me istuimme ja odotimme ja yritimme keskustella jotain. Muistan miten katsoin taustapeilistä vähän väliä hänen silmiä ja pään liikkeitä, että joko nyt. Tunnelma unessa oli kuitenkin aika rauhallinen ja ei niinkään pelottava tai ahdistava.
  En ole nähnyt unia hänestä hänen kuoleman jälkeen, miks nyt reilun parin kuukauden päästä vasta ilmestyy uniin? Olen juuri reilu kuukausi sitten eronnut pitkästä parisuhteesta ja käyn vaikeaa erovaihetta läpi. Voiko siis olla, että vihdoin pääsen jatkamaan taas elämääni iloisempana, ja tämä suru ja muu jää taakse?

 10. Näin unta, että tiesin kuolevani pian. Unessa äiti ilmoitti minulle, että joudun leikkaukseen jossa kuolisin maksan poistamisen takia. Heräsin ennen kuolemaani,mutta oli todella ahdistavaa tietää kuolevansa. Lääkärissä en saanut sanottua mitään ja vanhempani olivat lääkkeissä. Kavereita ei edes kiinnostanut kuolemani, kun heille kerroin siitä itkien unessa. En siis tiiä, miten tämä pitäis tulkita 🙁

 11. unessa minut muutettiin kupariseksi tai rautaiseksi, enkä saanut hengittää suustani lähtevän letkun kautta metallia. en pystynyt olemaan hengittämättä, ja metalli meinasi loppua. sain lopulta repäistyä letkun pois ja pystyin hengittämään taas vapaasti.

 12. Näin unta, että olin omissa hautajaisissani. Menin arkkuni luo ja näin itseni siellä, mutta hereillä? En siis ollut kuollut. Huusin ja heiluttelin päätäni, käsiäni ja jalkojani. Kukaan vieraista ei kuullut tai nähnyt että olin hengissä. Heräsin tästä painajaisesta kun itkin. Miten tämä uni pitäisi tulkita?

 13. Unessa oli kolme kuollutta käärmettä kiertyneina kasaan, niiden nahka oli jotenkin luotu.

 14. Tää on totta. Muutama vuosi sitten ennen muuttoa riihimäelle. Ystäväni soittivat ihan paniikissa, ” mä näin kun sä kuolet/tapat ittes” jossain unissa olin kuollu ja kävelin silti maanpäällä tuhansien muiden kuolleiden kans, joissain unissa olin kuollut ampumavälikohtauksessa, tai makasin keskellä syksyistä metsää kauniina päivänä, ison lehti kasan päällä. samapa tuo, homma vaikutti mun elämääni todella, todella paljon. Entinen maailma on historiaa, sen jälkeen henkisyyteni kasvoi, sairastuin masennukseen, paniikkikohtaukseen ja ahdistukseen. Tämän jälkeen kasvoin henkisesti paljon, koska aloin meditoida, lisää viisautta ja opin näkemään asioita mitä esim masentuneen pitäs ajatella negatiivisesti kaikki. Itse olen muuttunut positiiviseen suuntaan ja hallitsen ahdistuksen ja paniikkikohtaukset. Ehkäpä se tarkotti sitä.

 15. Mieheni näki unta, jossa joku (ennustaja?) kertoi hänelle päivälleen, milloin hän kuolee (ensi vuonna), ja se teki häneen vaikutuksen, hän muistaa päivän edelleen. Mitäköhän tällainen ennustus unessa voisi tarkoittaa?

 16. näin unta että joku kuoli, ei ollut mitään tarkkaa että kuka- heräsin sitten mieheni viestiin että hänen isänsä oli kuollut hetki sitten… hieman pelottavaa..

 17. Näin unta, jossa tapoin kärpäsen joka tavallaan oli minun isäni (hän kuoli hieman yli vuosi sitten ) syyllisyyden tunne oli aivan kamala

 18. heräsin äsken ihan hiestä märkänä enkä uskalla enää nukkua. uni alkoi mukavasti että olin töissä apulaisena järjestämässä konserttia ja oli hieman outoja asioita mutta unen lopussa olimme isolla porukalla mökissä jossa tapahtui jotain ja sitten joku tuli sisälle ja huusi et tuol on iso kolari et hän oli nähny kolarin jossa kuoli rattijuoppo kahden lapsen kanssa että siellä oli iso ruumis ja sen jälkeen porukka alkoi lähteä ja minulle soitti joku “kätilö toronen” ja hän vain tervehti eikä sen jälkeen kuulunut mitään ja muistan kun vastasin että näytössä oli numero 2. tämän jälkeen heräsin. tosi outo uni. en ole pitkään aikaan nähnyt painajaisia.

 19. Näin viime yönä unta, että poikaystäväni istui meidän pienellä sohvalla. Oltiin iloisia ja yhtäkkiä päätän taittaa siltä niskat nurin ja se kuolee siihen paikkaan. Olen hyvin dramatisoitunut ja peloissaa tästä. Eka työ päivä meni vähän haikein mielin. Niin ja vielä Tapoin 2 muuta. Toinen oli jonku rosvon näköinen ja toinen oli kauhea bilettäjä koska puhui paljon viime viikon bileristeilystä. Unen lopussa katselin poikaystäväni kuvaa jossa hän istui vessanpöntöllä pieni nalle sylissä. Tuli surullinen ja ikävä olo. Aloin unessa katua tappamista ja heräsin sitten. Oli helpotus nähä kulta tuhisemassa takana 🙂 ♥

 20. näin unta että kolme vuotta sitten kuollut isäni kuoli jälleen kerran syöpänsä vuoksi. Tällä kertaa vain isänikin tiesi syövästä ja kerkisi hyvästelemään sukulaisia. Minä saatoin hänet unessa lepäämään ja hetken päästä hän oli poissa, kuollut. Kaameeta kokea tuo sama uudestaan. Herättyäni nenäni oli tukossa ja hyperventiloin. en pahemmin itke, mutta tuolloin itkin niin etten meinannut pystyä lopettamaan. Näin siis unta että kuollut kuoli. Ensimmäinen kerta tuollaistakin… 🙁

 21. Näin unta. Joka tuntui aika todelliselta. Olin perheen kanssa lapsuuteni maisemissa. En kuitenkaan nähnyt perhettäni. Peukalossani oli haava joka ei kumminkaan ollut ihan selvä haava. Tunsin paineen. Yritin tyrehdyttää verenvuodon. En jaksanut enään painaa loppupeleissä ensin menin tajuttomaksi. Hetki sen jälkeen en enää herännyt. Tunsin kuinka olokin oli outo. Haluaisin tietää mitä tämä meinaa.

 22. Näin unta jossa poikaystäväni hukutettiin. Heräsin huutaen ja itkien. Mihin tämä viittaisi?

 23. Minä näin unta jossa setäni tuli ilman paitaa minun luokseni, isäni oli myös siellä, setäni hakkasi isäni. Myöhemmin unessa äitini soitti yöllä ja kertoi että isä on tappanut itsensä.. mitä voisi tarkoittaa?

 24. Näin pari päivää sitten painajaista.
  Mulla on siis pikkuveli joka on vähän päälle vuoden ikänen, ja keskellä päivää kuulen joskus vauvan itkua (en tiiä onko tinnitystä tai mitä koska pikkuveljen itkua se ei ole ja mulla on lähin naapuri pitkän matkan päässä.) Aika pelottavaa jo päivälläkin. :’D

  Unessa kuulin sit taas tota itkua, menin ulos ja meidän pihalle oli ilmestynyt sellanen lampi (keinun eteen, puun alle.) Se oli ihan kirkkaan tummansininen se vesi ja siin heijastu jotain niinku avaruus tms? Siel lammessa oli kuollu jänis, rusakko tai joku, muistan jopa missä asennossa se oli. Se muuttu yhtäkkiä vauvaksi ja sen vauvan silmät oli tungettu päähän sisään… Se näytti mun pikkuveljeltä mutta puol vuotta aikasemmin. Vein sen sisään, se heräs eloon ja muistan et se meni mun pikkuveljen viereen nukkuun.

 25. Omassa unessani puolisoni oli kylmäverinen murhaaja, tappoi mm. minun isovanhempani ja vainosi minua ja siskojani. Jouduimme pakoilemaan puolisoani (pakoiluun saimme apua mm. “pakoauton” ja paikan minne mennä) ja jotenkin hän aina meidät löysi ja kontrolloi varsinkin minun tekemmisiä sillain pelottavalla murhaajan tavalla. “ehkä sinun olisi parempi mennä, tehdä jne…” Uni kyllä harmikseni loppui kesken. Elämäni karmivin uni oli, kun oma mies on murhanhimoinen hullu. :O Eikä asiaa auttnut se, että uni oli niiiin toden tuntuinen. Joutui ihan herätessä miettimään oliko se totta oikeasti!

 26. Näin kauan sitten unta että olin mökillä olisiko ollut perheen kanssa.
  Oli muistaakseni kesä ja olin joko sohvalla katsomassa telkkaria tai ulkona terassilla. Hetken päästä kävelin eteiseen ja kun kävelin pois päin eteisestä, eli takas telkkarin ääreen tai terassille niin koko olohuone-keittiö-terassi- pimeni enkä nähnyt mitään. Jostain syystä en päässyt eteenpäin kun halusin mennä sinne missä oli pilkkopimeetä. Käännyin ja yhtäkkiä eteinen oli täynnä kirkasta luonnonvaloa ja oikealla puolella istui joku tyyppi (veikkaisin jumalaa, vaikka en oikeen usko) ja siinä sitten puhuttiin jotain. Vähän ajan päästä mieleeni tuli sanonta “älä kulje valoa kohti” ja ymmärrsin että jos kuljen sinne missä oli luonnonvaloa niin varmaan kuolisin joten aloin kävellä valosta poispäin, pimeeseen ja yhtäkkiä se valo alkoi raahata minua itseensä päin ja yritin kaikin voimin päästä ns. “pimeän puolelle” ja lopulta pääsinkin. Kun pääsin sinne niin heräsin.

  Tämä uni on häirinnyt monta vuotta ja olisi ystävällistä jos pystyisit tulkita tämän, olisi se sitten vaikkapa s-postilla.

 27. Näin unta että joku tuntematon mies ampui minua päähän kun olin kurottamassa ottamassa kissaa…se tuntui aidolta, mutta selvisin ampumisesta. Pystyin kuuntelemaan ihmisiä mutta en avaamaan silmiäni enkä mitään. Äitini tuli takaa ja sanoi: Hän on kuollut!
  Mitäköhän tämä tarkoittaa..

 28. Olen parin viikon aikana nähnyt exästä unia. Hän useasti jää niissä loukkuun johonki esim. romahtanut rakennus, kellari tai muu paikka mistä ei pääse pois. Olen kuitenkin unessa yhteydessä häneen eli puhun hänelle vaikka, onkin loukussa. Näen hänet välillä kolmannessa persoonassa ja itkee ja pyytää apua minulta. Yleensä on muita ihmisiä auttamassa saamaan häntä pois, mutta jonkun ajan jälkeen kun tilanne on toivoton luovutamme, ja toteamme että hän kuolee sinne. Itse yritän auttaa myöhemmin ja onnistunkin, mutta hän on kuin kuollut kun saan hänet ulos. Hän tavallaan herää henkiin ja olemme niin ikionnellisia ja halaamme kyyneleet silmissä. Alamme tekemään asioita yhdessä kunnes kysyn miksi et mene uuden puolisosi luo ja hän ei osaa vastata. Siinä vaiheessa yleensä herään herätyskelloon.

  Siitä on yli puolitoista vuotta kun erosimme. Tuntuu kuin alitajunta yrittäisi saada minut unohtamaan ja/tai hyväksymään eron, mutta herättää hänet aina henkiin. Vähän kuin antaisin turhaa toivetta tai en haluaisi päästää irti alitajunnassani ja hereillä olessani se tunne vahvistuu.

 29. miten uni eutanasiasta käsitellään?
  kuolemasta on paljonkin tietoa, mutta ei eutanasiasta .

  1. Näin itse juuri unta että olin menossa “piikille”,niinkuin eläimet,mutta menin sisareni ja äitini kanssa vielä käymään kotonani,joka oli entinen kotini vuosikymmenien takaa ja äiti voivotteli,kun on niin sotkuista ja tiskitkin tiskaamatta???Ja sisustukseltaan koti ei ollut minun.Ja olimme kokoajan tekemässä lähtöä sinne eutanasiaan,mutta asioiden edetessä en halunnutkaan enää mennä sinne,mutta en pystynyt kertomaan siitä kenellekkään,ja siihen ahdistukseen sitten heräsin ja oli outo olo vielä pitkään sen jälkeen.Mitä ihmettä tämä voisi tarkoittaa??

 30. Itse näin unta että nykyinen poikaystäväni kuoli, en tiedä miten, mutta hän kuoli ja katosi ilman hautajaisia tms. Samaisessa unessa laitoin entiselle ihastukselleni viestiä ja aloin haikailemaan tämän perään, mitä ihmettä tää tarkoittaa?

 31. Uneni jonka näin ei ollut painajainen, mutta nyt valveilla ollessani olen järkyttynyt. Murhasin itseni. Otin myrkyllistä kaasua, mutta ensimmäisellä kerralla en “saanut asiaa loppuun” jonka jälkeen tei saman uudestaan, hengitys lopui ja sydän pysähtyi. Unessa olin jotenkin sinut asian kanssa, mielestäni oli hyvä idea ja olin ns. Onnellinen. Miten voisin selittää uneni?

 32. Näin sellaista unta että ,kaverin vanhemmat jotka ovat jo kuolleet sekä vanha eka luokan opettaja joka on jo kuollut olivat unessani ja he kaikki kuolivat siinä unessa . En ole edes ketään heistä ajatellut että olisi sen vuoksi uniini tulleet,lisäksi muistan tosi harvoin uneni siksi tämä uni jäi mietityttään kovasti. ??!!

 33. Itse näin unta että isosiskoni olisi muuttanut jonnekkin hyvin kauas pois (en muista paikkaa). Ja juuri kun oli minun 25-vuotias syntymäpäiväni äitini toi kasoittain kirjekuoria ja lahjoja jotka siskoni oli lähettänyt. Viestissä hän kertoi, että kun luen tämän kirjeen hän on jo kuollut. Rupesin itkemään unessa ja se tuskan tunne oli hirveintä.

 34. Näen aika useasti painajaisia siitä että unissani aina tapahtuu lähiomaisille jotain. Lähi aikoina olen nähnyt unia jossa mummoni kuolee. Olen serkun hautajaisissa. Tai omalle perheelle tapahtuu jotain kamalaa. Herään keskellä yötä tai aamulla kyyneleet silmissä ja uni jatkuu uudellee jos alan samantien nukkumaan unen jälKeen. Menee vähän aikaa ennenku uskallan laittaa silmiä kiinni uudelleen. Mitä nämä kamalat painajaiset/ unet tarkoittaa?

 35. Olen 12 v tyttöja näen aika usein nykyään painajaisia. Enkä katsonut tuono yönä kauhuelokuvaa enkä 2 viikkonakaan. Tämä on tosi tarinaa —> Olin tullut ystäväni kanssa tivolista kotiin. Meillä oli ollut hurjan hauskaa 🙂 Ja kotiin päästyäni minulla oli titenki huima olo laitteista ja päätin mennä makaamaan. Pistin silmäni kiinni ja nukahdin saman tien. Sitten näin unta että kaikki luokan tyttö toverini oli unessani. Siinä tapahtui niin että siinä joko voitti tai hävisi. No.. Kaverini sielu jotenkin irtautui hänen kehostaan ja alkoi kysellä kysymyksiä (Sielu siis piti voittaa) Sitten kaverini hävisi sielunsa ja hänelle päätettiin rangaistus. Ystäväni vietiin sidottavaksi johonkin puuhun ja rangaistus oli kuulemma päätetty. Kaikki luokan tytöt katsoivat ystävääni. Naru sidottiin molempiin hänen jalkoihinsa ja kone alkoi vetää naruja. Jalat irtoivat ja kaikki veret ja kaikki lensivät ulos. Kuulin järkyttävää huutoa ja kiljuntaa häneltä ja melkein suorastaan itkin ja huusin mukana. Hän ei ollut vielä kuollut joten hänet puukotettiin. Kaikille ystävälleni kävi noin paitsi yhdelle?? Hän voitti ”Sielunsa” ja oli vapaa lähtemään. Minä olin viimeisenä yksin sielä pimeässä. Oli tullut minun vuoroni. Sielu irotsi kehostani ja alkoi kysellä kysymyksiä. Sitten joku meni pieleen ja minut piti myös tappaa. Kaverini ruumiit lojuivat lattialla ja raajoja oli kaikki alla. Minua kuljetettiin pois päin. Mutta sitten heräsin äkillisesti ja katsoin ymärilleni ja totesin että se oli vain unta. Olin hiestä aivan märkä. Sain siitä järkyttäviä traumoja. Mitä tämä voisi tarkoittaa?

 36. Entä jos näkee samaa unta kaksiketaa : mummo tai pappa kuolee ja sitten itkee koko unen loppuun saakka ja yhtäkkiä joutuu laby rinttiin. Voiko tuleva latvian matka vaikuttaa tähän.

 37. Entä mitä se tarkoittaa kun näkee unta,jo kuolleeesta ihmisestä.

 38. Näin unta jossa minulla oli todettu syöpä. Olin siinä oman ikäinen ja näköinen. Minulla todettiin unessani (maamantaina) että kuolisin torstaina. Säätila oli aina aurinkoinen,tunnelma hieman surullinen mutta kukaan ei kuitenkaan koko ajan miettinyt kuolemaani,klo oli aina jotain 12-14 päivällä, ja paikka jossa vietin unessani vaihteli ekan päivän sairaalassa tokan koulussa ja 3 sairaalassa surien äitin ja isän kanssa 4 päivänä minun piti kuolla mutta en kuollutkaan. Uni päättyi siihen että olin kuollut mutta en tuntenut sitä (unessa) yritin selittää tämän hyvin ja muuten 4 päivä minä olin kalliolla 3 kaverin kanssa ja siellä satoi ja oli tylsää

 39. Näin unta isäni kuolemasta, mutta en ole vielä 12edes mitä tämä tarkoittaa?

 40. Mitä tarkoittaa kun näkee 2 kuolleesta lähimmäisestä unta ja uni on sama joka tulee harvoin.

 41. Näin unta, että lähdin töistä ja samassa hississä oli ( ex) työtovereitanikin. Hissi oli iso vanha ” teollisuus”hissi . Alaspäinu mennessämme ensin yksi työtoveri, laura, työntää päänsä jostain raosta ulos ja sitten hän häviää siitä raosta kokonaan, sitten toinen , johanna, tekee saman tempun, mutta siitä syntyy sähkökatkos tms. Hissin vauhti hidastuu ja raosta roiskuu päällemme verta. Herään siihen.

 42. mä näin viikonloppuna unta,että olin hirtettynä katossa, että lleijailin.. oli hirveän vaikea saada unenpäästä kiinni sen jälkeen…….. mitä se mahtaa tarkoittaa, olin mökillä kanssa….i

 43. Näin unta siitä että, minä itse tapoin lasten ohjelmista olevia hahmoja(jotka ensin yrittivät tappaa minut) ja omia luokkalaisiani. Pahinta unessa oli että, minä nautin siitä todella paljon.(siis unessani nautin) Mitähän tämä uni mahtaa tarkoittaa?

 44. Tää viesti on kai vähä vanha, mut kunnioitan, jos joku vastaa

  Eli siis, mä eilisiltana näin unta, jossa mä olin mummolassa, kuten tälläkin hetkellä ja mun mummi istu keittiössä, ketään muuta talossa ei ollut, kuin mummi. Oli päivä ja aurinko paistoi ja mummi vain sano mulle. “Sinä kuolet tunnin päästä” Tai jotain tuonnepäin. Mä kauhistuin ja menin istumaan hänen syliin. Me puhuttiin kaikenlaisista asoista (kuten oikeassakin elämässä) ja sit mä kuolin ja sit alkoi toinen uni, mut ei siitä.

  Outoa tässä on, että mun mummi on kuollut kaks vuotta sitten ja mä oon aika nuori, enkä siks tajua miks nään tällästä… Ehkä mä en vaan pysty unohtamaan mun mummia… En tiedä, mut mul on vieläkin kova suru mummin kuolemasta.

  Ei mulla muuta, ku mä haluan tähän jonkinlaisen selityksen, ei väliä onko se hyvä mut mä en saa unta, tää uni vaivaa mua liikaa 🙁

 45. En ole unien tulkitsija, mutta olen tutustunut Tarot-kortteihin. Ainakin niiden symboliikassa kuolema on hyvä asia. Se ei välttämättä tarkoita ihmisen konkreettista kuolemaa, vaan jonkin asian, tilanteen tai tunteen loppumista eli kuolemaa. Kuolema on välttämätön tapahtuma. Se puhdistaa elämästä vanhat, tarpeettomiksi käyneet asiat ja tekee tilaa uusille. Minä ajattelen, että unesi saattoi merkitä, että mummosi kuolemasta tuntemasi suru kuolee (loppuu) nyt.

 46. Näin unta että isosiskoani ammuttiin neljästi, unessa autoin häntä parhaani mukaan painamalla vuotokohtia ja huutamalla apua. Muistaakseni hän selvisi elossa. Mitä tämä tarkoittaa?

 47. entä jos unessani näkee tuntemattoman miehen joka on ollut kuolleena jo vuosisadan.Esim Nuoren Sibeliuksen kirjoittamassa kirjaansa?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.