Lasin rikkoutuminen kertoo murskautuvista haaveista, toiveista.

Lasinsirpaleet kuvaavat menetettyjä mahdollisuuksia.

Lasinsirpaleiden päällä käveleminen symboloi sitä, kuinka unennäkijän on pakko kohdata pettymykset ja selvitä haasteellisen ajan yli. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, onko unessa pakko kulkea sirpaleiden päältä vai voisiko ne kiertää ja ohittaa tai vaikkapa ottaa aivan toinen suunta.

6 comments

  1. Unessani en kävellyt lasinsirujen päällä vaan söin niitä ja sen jälkeen oksensin niitä hirveitä määriä yhtenäisenä tulvana. Sirut eivät aiheuttaneet mitään vaurioita vaan tuntuivat vain epämiellyttäviltä kurkussani ja vatsassani. Sirut olivat todella kirkkaita ja kimmeltäviä. Mitä tämä kaikki voisi tarkoittaa?

  2. Näin unta tois yön rikkoutuneesta juomalasista, tuijotin lasia pitkään. Hämmästelin unessa rikkoutunutta lasia.

  3. Unessa kävelin polkua, jossa oli pieniä lasinsiruja, polun vieressä oli myös, vielä pienempiä lasinsiruja ja ainoa vaihtoehto oli kävellä polkua, mahdollisimman keskeltä jotta eisattuisi paljon. Unessa olin paljainjaloin,se sattui mutta ei tullut kuitenkaan verta. Kiertomahdollisuutta ei ollut, vaan oli käveltävä polulla, koska se oli ainoa tie.

  4. Näin unta että kävelin laivan terminaali putkessa joka oli lasinen ja lasinen lattia särkyi aina kun astuin siihen. Silti kävelin putken loppuun asti ja tunsin aamulla kipua jaloissani.

  5. Lasinsirpaleet unessa kertovat kuulemma elämäntilanteen äkillisestä muutoksesta, ei suinkaan menetetyistä mahdollisuuksista. Itse näin unta lasinsirpaleista, ennenkuin tiesin olevani raskaana, kehoni tiesi siis elämänmuutoksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.