Leikkaus unessa voi heijastella unennäkijän huolta terveydestä tai mennyttä/tulevaa leikkauskokemusta. Jos unen leikkaus korjaa ja parantaa, voi unennäkijä odottaa ulkopuolista apua asioihinsa. Jos taas leikkaus poistaa jonkin osan unennäkijästä, on odotettavissa luopumista jostain unennäkijän elämään kuuluvasta asiasta. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, mitä osaa kehosta leikataan.

kts myös amputaatio unessa

 

2 comments

  1. Mun on pakko kysyä kun näin unta että äitiäni “leikattiin”. Uni oli aika yksityiskohtainen. Unessa äidiltäni oli avattu vatsa ja hän oli vielä hereillä. Lopulta hän käveli vastaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ei tietoa mistään leikkauksesta yms. Leikkausta ei tehty sairaalassa vaan ihan kotosalla… Miten tää pitäis tulkita?

  2. näin unta että olin unessa leikkaus salissa ja olin makaamassa leikkaus pyödällä.
    sitten unessa lääkäri tuli nukuttamaan minut ja ajattelin unessa että minulta leikataan taas toinen silmä.kun heräsin unessa leikkauksesta,niin minulta olikin korva leikattu.,ja korvassa oli suoja.ja vieressäni oli koko ajan kanis nainen sairaanhoitaja.leikkauksen jälkeen kuuluin johonkin ryhmään,kun minut hyväksyttiin.mistä uni kertoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.