Jos unessa näkee lentokoneen syöksyvän maahan, tulee huomaamaan kuinka jokin hanke tai ihmissuhde ei pidäkään ilmaa siipiensä alla.

Lentokoneen kyydissä matkustaminen lupaa helpotusta arjessa ja päämäärien saavuttamista.

9 comments

 1. No mitäs, jos on itse lentokoneessa ja syöksyy maahan siinä lentokoneen kyydissä?

 2. Ei oikein viittis kirjotella tämmösistä, mutta oli pe-la välisenä yönä lähes identtinen “filmi”, jonka myöhemmin katsoin britannian lentonäytöksen lauantaisesta onnettomuudesta.
  Sanoin unessa jollekin, että nousee kone jyrkästi, jonka jälkeen heitti silmukan, syöksy suoraan alas ja räjähdys.
  Tuntuu oudolta.
  Toisen unen muistan päivää ennen Tsernobiliä. Kysyin, että missä juna pysähtyy seuraavaksi. Vastattiin , että Pennysylvaniassa. Siellä oli ollut aikaisemmin samantapainen onnettomuus.
  Ihmeellinen on ihmisen mieli.

 3. näin viime yönä unen, että matkustin lentokoneessa (oli muuten sini-valkoinen ja uusi), joka joutui onnettomuuteen ja syöksyi alas

 4. Näen tämän tästä unen,jossa lentokone syöksyy maahan jossakin kotini lähellä. Vaikka unessa sanon siitä jollekin ja menemme “katsomaan”, siellä ei näy mitään. Viime yönä menin katsomaan tuvan taakse ja näin savupatsaan noin puolen kilsan päässä kotoani. Unessa tietysti.
  Pienenä säikähdin lentolehtisiä tiputtelevaa konetta. Joskus isot koneet lensivät matalalta ja ne olivat pelottavia. Vai oliko se vain unta? En ole ikinä ollut lentokoneessa ja tuskin uskallan noustakaan.

  1. Moi!
   Jännä, mulla on ihan sama uni! Se että lentokone (yleensä matkustajakone) on lentänyt oudosti ja sitten osunut johonki kotini lähellä olevaan metsään. Aina olen sinne yrittänyt mennä, mutta ikinä en sinne asti pääse. Sillä herään aina.
   En ole itsekään ollut lentokoneessa koskaan. Unessa ne ovat todella pelottavia. Olen nähnyt tätä unta jo monta vuotta. Nämä lentokone unet ovat vaikuttaneet muhun paljon, miten reagoin oikeassa elämässä niihin. Ei se ehkä ole paha, jos itse olisin kyydissä. Mutta jos näen koneen, joka on syöksymässä alas nii ei. Hyhhyh

 5. Näin unessa kauempaa lähestyvän matkustajakoneen, jonka perä oli tulessa ja savusi tummaa savua.
  Olin itse korkeassa rakennuksessa jossa oli isot lasi-ikkunat, niitä oli useampi vierekkäin vähän, kuin olisin työskennellyt lennonjohdossa.
  Katsoin nimittäin jotain ruutua/näyttöä vasemmalla puolellani.
  Minulla oli, joku juttu siinä niin kesken, että en voinut jättää sitä tekemättä loppuun, vaan jatkoin sen tekemistä, vaikka näin koneen lähestyvän vauhdilla (ja tiesin sen pian törmäävän johonkin rakennukseen).
  Tiesin, ettei se törmäisi siihen rakennukseen missä itse olin, mutta, että se törmäisi myöhemmin muihin rakennuksiin.
  Ja mahdollisuus oli, että kun se räjähtää voi räjähdys yltää myös meidän rakennukseen!
  Silti jäin tekenään sitä jotakin siihen ruudun ääreen!!
  Näin koneen lentävän rakennuksemme ylitse ja jäin jännityksellä odottamaan räjähdystä…
  Että selviänkö vaiko räjähdänkö myös sen mukana.
  Siihen heräsin.

  Osaisiko joku tulkita minulle tätä unta?
  Mitä se mahtaa minulle/minusta kertoa?
  Tästä tulee mieleen pilvenpiirtäjiin osuneet koneet ja siltä se näytti (isot ikkunat/lasiseinä).
  Tulee mieleen ne ihmiset, jotka katsoivat ulos silloin ja näkivät koneen lähestyvän!
  Toivon, ettei tämä ole enneuni, ettei sama ole toistumassa jossain!

 6. Mitenköhän on kun olen nähnyt toistuvaa unta, eri koneella, eri ihmisten kanssa, jossa olen lentokoneessa hyvillä mielin lentämässä ja yhtäkkiä tulee joku ongelma ja kone syöksyy maahan, välillä nousussa, välillä laskussa, välillä matkalennossa. Kuitenkin selviän joka kerta tästä rytäkästä, missä kone hajonnut täysin palasiksi, ehjänä ja loistavassa kunnossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.