Kehotus ottaa tarkempi suunta ja päämäärä elämässä. Kertoo myös epävarmuudesta ja levottomuudesta jota päämäärän puuttuminen aiheuttaa.

3 comments

  1. Hei
    unessa kävelin päivällä mrtsässä ja tulin kaivon luo,vanhanaikainen kaivo jossa oli katos.kun näin yhtäkkiä lepakon ilmestyvän se kasrteli ja alkoi lähedtyä minua..yritin pelotella sitä pois mutta se vain tuli kohti kasvojani..ja heräsin siihen…samalla näin poikakaverini exän kasvot..

    1. Näin unessa lepakon, ensin se istui päänipäällä sain sen huidottua pois. Sen jälkeen se lensi korkealle taivaaseen kohti aurinkoa, kääntyi ja lähti syöksymään minua kohti, heräsin kun tein väistöliikkeen

  2. Hei
    Menin ystäväni vanhempien kotiin jostain syystä, olin kuin liimattu nurmelle kaatuneena enkä päässyt ylös, ystäväni tuli siihen vihaisena ja olin jokseenkin hämmentynht, heillä oli ollut bileet eilen ja vieraina oli hänen tyttöystävänsä sisko perheineen…näin vain ulkoa heidän päänsä ikkunan takaa….sitten olinkin yks kaks pystyssä ja kaksi mustaa kiiltävää lepakkoa lensi minua kohti ja takertui minuun, kun ravistelin niitä käsistäni, toinen synnytti pieniä valkoísia madonnäkösisä poikasia ja lepakko kauhaisi ne pitkillä raajoillaan syliinsä se tuntui raapimiselta ihollani. Uni jatkui vielä hetken , mutta unesta jäi mieleen jotenkin syyllisyys ja pahamieli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.