Joka unessa seisoo merenrannalla on elämässään suuren ja tuntemattoman edessä.

Luvassa voi olla myrskyä ja myllerrystä, mutta myös lukemattomia mahdollisuuksia, kauneutta ja vaurautta.

Merimatka kuvaa elämänvaihetta, joka vaatii unennäkijän täyden huomion ja keskittymisen ja voi niinikään tarjota myrskyä ja jopa vaaranpaikkoja, mutta myös tyyntä ja rauhaa tai vauhdikasta etenemistä hyvässä myötätuulessa.

Kuten vesi yleensä, myös meri liitetään vahvasti tunteisiin.

3 comments

 1. Minut haettiin täysinäiseen veneeseen, ja sanottiin että on vielä paikka yhdelle. Pelkäsin että mitä jos tulee isoja aaltoja. Mitä tarkoittaa?

 2. Näin unta missä Päätin leijua meren ja taivaan välissä. Katsoin kirkasta taivasta ja päätin katsoa miltä meri näyttää.
  Käänyin ja näin piki mustan meren ja käännyin heti takaisin taivaaseen päin huomaten että taivas on nytten täynnä harmaata pilveä.
  Tuntuu kuin myrsky nousisi mutta ei niin tapahtunut. Käännyin takaisin mereen ja näin Hieman oma heijastukseni. Katsoin rantaan ja päätin uida sinne Sillä pelolla että iso aalto olisi voinnut ottaa minut haltuun. Pian alkoi sataa vettä.
  Lähennyin rantaa ja huomasin naisen valkoisessa mekossa. Entiedä miksi mutta päätin auttaa häntä ( ja muutuin jätkäksi?) Ja sitten vein hänet suojaan.

  hetken päästä se muija pyysi että piilottaisin hänet jostain mafioista jne xD ja juostiin lauma jätkiä pakoon / välteltiin heitä.
  Just lopussa Löysin minun (jätkän) kodin ja vein muijan sinne. Mutta ofc ne gang tyypit näki meidät. Se muija meni ylä kertaan piiloon ja mä jäin portaille valvomaan ( oon taas iteeni ja se jätkä joka olin on ny omas kehos).
  Sitten alettiin tappelemaan niitä pahiksia vastaan. Huomasin heti että en pystynyt tappelemaan kunnolla. Ja pätin herätä xD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.