Jos unessa unennäkijä kokee muodonmuutoksen, se viittaa suoraan valve-elämässä tapahtuvaan muodonmuutokseen, elämä muuttuu ja eläjä muuttuu. Mitä radikaalimpi muutos on unessa, sitä radikaalimpi se on myös valve-elämässä. Jos muutos tapahtuu vain jossain tietyssä osassa kehoa, kannattaa katsoa minkälaisiin asioihin ko kehon osa viittaa. Myös muodonmuutosprosessin helppouden tai vaikeuden voi katsoa kertovan suoraan valve-elämän prosessista. Vaikea ja pitkä muutos lupaa “hankaluuksien kautta voittoon” -vaihetta unennäkijän elämässä. Taas helppo ja joutuisa muutos kertoo unennäkijän solahtavan uuteen elämänvaiheeseen kuin itsestään.

3 comments

  1. Mitä mahtaa kertoa sellainen muodonmuutos unessa, että on töissä vieraassa paikassa(koti). siellä on piha-alueilla uima-allas, jossa näen ihmeen pienen vauvan, haluan pelastaa sen hukkumasta. En kerralla onnistu, mutta kun saan vauvan ylös altaasta, se muuttuukin käteeni yhtäkkiä iljettäväksi vaaleaksi matovyyhtikeräksi, joka taas ponkaisee kiveykselle tms. ja muuttaa taas muotoaan kauheaksi vihreäksi leväksi, joka kasvaa kasvamistaan, ja pyrkii minuun kiinni. Saan viime tingassa eliön paketoitua jotenkin, unessa minulla on sekin pelko, että minun lisäkseni se eliö tukehduttaisi tai tuhoaisi talon lapset.

    En ole ikinä ennen nähnyt saman tyyppistä unta. samassa unessa oli myös tuttujeni keskeneräinen talo, johon oli laitettu ikkunajuttuja, puusta.
    Myös puinen patsas kummitteli samassa unessa, pari kasvotonta tuttavaa nosti puisen patsaan rantahiekasta, vesi ei näkynyt unessa- mutta aurinkoisella rannalla-

  2. Mitähän tämä uni mahtaa tarkoittaa kun olen nähnyt jo monena yönä samaa unta,siitä että toinen henkilö muutttuu unessa ja hyvin äkkiä.ja minä katson vieressä.
    Ja henkilö muuttuu joko esineeksi tai muukalaiseksi.

  3. mitähän se tarkoittaa kun näin unta että linnut muuttuivat kuvan kauneiksi naisiksi.Jotka tanssivat ja ilakoivat,Puoli alastomina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.