Unessa murha kertoo eteen tulevasta vaikeasta tilanteesta. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen keitä unessa on paikalla.

Murhaaja kuvaa elämää hankaloittavaa ihmistä.

Jos taas unennäkijä itse on murhaaja, hän pelkää aiheuttavansa harmia jollekin läheiselleen.

19 comments

 1. Hei! Näin unessa koulukaverin Kaarlon nimeltään hänellä oli valtaa
  jonka paikan oli saanut toisen voittamalla taistelussa ja hänellä
  oli avain oli tärkeä. Meillä ei ollut kouluaikana eikä jälkeen tapaamisia
  saatoin kerran antaa hänelle 20 mk rahaa , hän oli mennyt humeitten ja alkoholin viekoitukseen.
  Hän oli kuollut sairauteen sain tietää. Nyt jouduin unessataistelemaan
  hänen kanssaan kohtasin huoneessa hänet jossa puukotin hänet vatsaan
  hän oli hämmentynyt . laitoin käteni hänen päänsä päälle ja olkapäälle
  pyysin anteeksi tätä tekoa ja ohjasin hänet viimeiselle matkalle istumaan
  lattialle ja nojamaan seinään.
  Ten ilalla puhdistuksia vatsan alueelle ja näin mustan kantillisen laatikon lähtevän ja useampia pienempiä.
  Ajattelin että olin hänelle jossain elämässä tehnyt tämän teon taistellut
  raukkauden puolesta.
  Hän kyllä eksyi tähän porukkaan joka kulki raukkaudetonta tietä kouluaikana ja olin heille kiusauksen kohteena jonkin aikaa kunnes pinnani paloi ja lähin auttaan erästä kaveria joka oli saanut 8 klossin porukalta selkäänsä. suutuin ja tuli lähdettyä taisteluun joka päättyi
  hyvin ei kukaan enää kuisannut sen jälkeen.

 2. Olen jo useasti nähnyt väkivaltaisia unia joissa ajaudun riitaan veljeni kanssa, nyt viimeisin uni oli kuin suoraan jostain rikos sarjasta; olemme kavereiden kanssa kesäloman vietossa meidän mökillä, yhtäkkiä yksitellen porukkaa katoaa ja valokuvista huomaan henkilöt jotka ovat kadonneet, on sutattu. Lopuksi 2 tuntematonta miestä tulee taloon (joita en oikeassa elämässä tietoisesti ole tavannut) ja selviää että he ovat kaiken takana.. Erittäin ahdistava, pelottava ja hyvin selkeitä (realistisia) unia:\

 3. Viimeyönä tai oikeammin jo aamulla näin painajaisen, jossa lapseni tapettiin varoittavana esimerkkinä! Tappaja oli vaalea, laiha nainen jota en tunnista, avustaja oli ison kokoinen kalju mies… menneisyydestäni kahden miehen yhdistelmä. Lapseni kuoli väkivaltaisesti niskat poikkasten, lapseni oli unessa vasta vauva, nykyään hän on 21v. Itse olin unessa äitini kanssa. Minä yritin saada ko miestä lopettamaan toiminnan ja äitini yritti saada naista pois lapseni kimpussa! Uni päättyi siihen kun mies sanoi että kyllä se nyt jo on kuollut kun noin paha naksahdus kuului, ja sain kuolleen lapseni syliin.
  Mistä tämä johtuu?

 4. Moikka. Olen nyt yllättävän usein nähnyt unia,joissa minua jahtaa murhanhimoisia ihmisiä. Edellisessä unessa oli vain yksi murhaaja,joka jahtasi minua pitkin kylän keskustaa huutaen että “Juokse vaan,et sä pakoon pääse.” Yritin vaan juosta piiloon,mutta aina se vaan löysi mut.
  Nyt viimeyönä näin unta,että oli vissiin joku sotatilanne tai vastaava. Olin mökillä,ja sinne tuli joku pitkähiuksinen nainen joka yritti iskeä minua veitsellä. Onnistuin väistämään,löin häntä muutaman kerran keittiöveitsellä,ja viilsin kurkun auki. Sen jälkeen huoneeseen tuli mies,joka totesi että sain naisen tapettua. Pakenin,lähdin juoksemaan ja yritin piiloutua. Sitten uni hyppäsi jonnekin aivan tuntemattomaan paikkaan jossa oli iso vaaleaseinäinen rakennus,jossa oli kaikkia salaluukkuja rappukäytävien ja huoneiden seinissä,joihin yritin vaan päästä piiloon. Mutta siis joo,näen unia joissa yritän suojella henkeäni kaikin keinoin.

  Mitä nämä tällaiset unet kuvastaa? Tuli vähän aikaa sitten ero miesystävästä,mutta näitä unia oli silloinkin kun seurustelimme vielä.

 5. Näin unta että olin kahden luokkalaiseni kaverin kanssa kävelemässä soratietä pitkin, olimme todennäköisesti eksyneet. (Oon kerenny valitettavasti unohtaa jo sen alkuosan unesta) Ehdotin toiselle kaverille että menisimme ruohikolle makaamaan. Oli kesä ja soratie johti vanhalle lakkautetulle koululle, istuuduimme ruohikolle sen edustalle. Toinen kavereistani jäi jälkeen. Aloin selittämään jotain kaverilleni, hänen horoskooppi-merkistään. Hän vastasi siihen loukkaamalla minua johon totesin “En minä sellainen ole”
  Hän alkoi luettelemaan mitä olen hänelle tehnyt: kiristänyt, loukannut.. Yhtäkkiä huomasin hänen vilkuilevan yhteen suuntaan, ja huomasin henkilön joka käveli meitäpäin. Olin sivusilmällä katsonut häntä mummoksi, mutta huomasin että hän oli henkilö, joka oli yrittänyt hyökätä päällemme monta kertaa aiemmin samassa unessa. Hän oli vetänyt päälleen vain kommandopipon ja kädessä hänellä oli kirves. Henkilö oli juuri meidän kohdallamme, kohotti kirveen, kun aloimme kiljumaan ja väistämään iskua. Uni pysähtyi siihen. Odotin siinä että uni jatkuisi ja toivoin kovasti että se jatkuisi. Yhtäkkiä pysähtyneen kuvan tilalle tuli mustuus, ja kuului matala miesääni, tod. näk. murhaajan ääni, joka sanoi vieraan nimen ja varoitti häntä. Minä ajattelin unessa vahvasti että murhaaja tarkoitti kaveriani. Lopulta uni päättyi, ja minä heräsin jäätävään paniikkiin.

 6. näin unessani murhaavani äitini ja isäni. ja totta se onkin että luulen olevan heille vaivaksi.

 7. hei . näen paljon unia joissa tapan jonkun. kerran tapoin ystväni vessassa ja sitten sama uni toistui mutta murhattuani hänet menimme naimisiin… usein toimin päähenkilönä unessa tavallaan tiedän sen olevan unta mutta toisaalta en… ollessani toinen henkilö tällä on menneisyys, perhe ensi suudelma tai ihan mitä tahansa mutta kuitenkin elämänkerta jonka tunnen. herätessäni en kuitenkaan muista muista siitä muuta kuin yhteenkuuluvuuden tunteen. unissa en koskaan näytä itseltäni. sukupuolella tai kansallisuudella ei ole mirkitystä. usein uneni ovat kuin fantasia tarina. alussa olen tavallinen henkilö, sitten huomaan hallitsevan joitain nimeltämainitsemattomia voimia tai olen jollain muulla tavalla tärkeä henkilö ratkaisemassa suuria tapahtumia… useimmiten sotaa. ja tietysti sodassa ollessani tapan paljon ihmisiä. toinen toistuva ominaisuus on metsä. siellä ollessani etsin tai pakenen ja useimmiten tapahtuu jonkinlainen loukkaantuminen kuten viimeisimmässä unessani jossa olin poika nimeltä nataniel ja kuuluin kansaan jolla oli elementaarisia voimia ja natanielin voima oli maan sivuhaaran luonto ja erityisesti puut. niinpä unessa toinen mies aikoo katkaista nuoren puun nuotioon ja anelen tätä olemaan tekemättä sitä mutta täma tekee sen kuitenkin ja tunnen valtavaa kipua päässäni jonka seurauksena menetän tajuntani ja putoan syvään kirkkaaseen ja nopeasti virtaavaan puroon jossa lyön pääni kiveen ja haavasta vuotaa verta. toisessa unessa rosvo joukko yllättää perheen metsässä ja tappaa kaikki muut paitsi minut ja joudun roistojen orjaksi suuren vuoren sisään ja minua käytetään seksuaalisesti hyväksi. unien perus kulku on, että tavallinen henkilö löyttää jotain jonka vuoksi joutuu aloittamaan matakansa tai joku muu asia joka ajaa hänet lähtemään kotoaan, seuraavaksi hän kokee jonkinlaisen loukkaantumisen, heikkouden tai vastaiskun jonka vahvistamana hän lähtee suureen taisteluun jonka ratkaisua en koskaan joko muista tai herään ennen sen tapahtumista.

  jos joku näitä ylipäänsä lukee niin olisi kiva jos saisin jonkunmoisen vastauksen hämmentäviin uniini. olen pitänyt omaa unipäiväkirjaa suurimmasta osasta ja melko usein piirtänyt henkilöiden kasvoja tai muuta.

 8. Mä oon nähny paljon painajaisia, mutten mitään tällasta:

  Mä oon koira, ja mulla on Desi niminen koirakaveri. Ollaan meijän koulussa, ja ihmisii on kadonnu, kunnes selvii ku yks maanviljeliä herää isosta roskiksesta, niinku varmaan 500 metrin kokosesta, ni selvii et murhaajat on jotain yli 1000 tyyppii, en nää selvästi ketkä, mut en ois halunnu tunnistaa. No olin kai sitte jossain vaihees ihminen koska mä jouduin veitsillä tappaa niitä koska ne hyökkäs, ja ne oli kannibaaleja!!!! Ne yritti tappaa mut niillä samanlaisilla veitsillä. Sitte me juosstiin mun kaverin Ellin kanssa johonki huoneeseen, ja oltiin ovee vasten mut ne tunki silti käsiä sisään, ja huidottiin niitä veitsillä. Sitte joku oli kans huoneessa, ja huomas ison ikkunan. Me kiivettiin siitä, ja juostiin läheiseen metsään. Siellä meistä tuli kai taas koiria, koskaa seuraavaks muistan et oltiin jossain ihan oudos ja tuntemattomas metäs jossa luultiin et ollaan turvas ainaki hetki, mut sitte tuli sellane oikeesti ihan jumalattoman iso VERISUSI, joka oli kyllä harmaa valkonen, ja se esitteli eka ittensä, ja sitte jahtas meitä. Me jouduttiin hyppäämään jonku suuren rotkon yli junaradalle, jossa oli sellaset oudot kiskot. Kai metrojen kiskot, mut isommat. No mut me päästiin Desin kaa yli junaradalle, ja se verisusi tuli kans. Se ikäänku neuvo meitä sillon ku juna tuli, et menkää kiskojen väliin piiloon jos pääsette, ja yritin mut en päässy joten vaan väistin junaa hyppäämälla rotkon yli, mut meinasin tippuu ja sieltä tuli lauma niit ihme kannibaalei, ni hyppäsin takas. Juna oi jo menny ja se susi oli taas siinä. Sen ikenet oli ihan veressä, ja sen silmät katto mua tosi vihasesti, ja sitte tuli uus juna ja kerkesin sitä ennen kiskojen väliin, mut se joutu menee sinne raiteen sisään, missä renkaat kulkee. Luulin et se kuoli koska se ei liikkunu, mut kannibaalit oli kadonnu, ja samoin Desi, ja aattelin et se on turvassa. En hypänny rotkon yli koska siin oli nyt maata ja juoksin johonki outoihin kasveihin. Sit se susi heräs ja katto et mis oon, ja huokasin helpotuksesta ku se näytti et ois jatkanu matkaa, mut sit se katto mua niillä silmillä jotka oli nyt verenpunaset, ja se hyppäs mua kohti ja avas sen ison ja verisen suunsa auki ja muuttu vereks ja kuolin just ennen ku heräsin, koska viimesenä muistan et se jotenki kai raateli mua ja kuulin vaa joltai kai et joku sano et olipa hyvä välipala tai jtn. ja sitte jotain et ei se pikkukoira meille mitään mahtanu tai sellast, ja tajusin et Desi, se mun kaveri oli syöty! Sit muistan vaa et heräsin ja pelkäsin liikaa… en löytäny mitään selityksiä tälle, joten oisitteko kilttei ja jis vaa tietäisitte selityksii tähän uneen ni kertoisitte?

 9. Hei.

  Mua on jäänyt vaivaamaan pala pahasta unesta, jolle en ole löytänyt selitystä. Koko uni oli painajaista ja väkivaltaa, mutta tämä jäi mieleeni: Jotkut painoivat maahan henkilön tappaakseen ja se henkilö vanheni siinä maassa ollessaan supervauhtia, eikä voinut lopulta taistella vastaan. Minä pääsin varmaan pakoon, koska uni jatkui, en muista miten. Unen aiempia vaiheita en muista tarkkaan ja tämä ja nämä henkilöt tulivat vain mukaan ja muistan sen vieläkin. Se uhri oli lopulta todella vanha ja heikko ja jaksoi tuskin hengittää. Kasvot rypistyivät ja valkenivat kalpeiksi. Tuli ihan Sormusten Herra mieleen siitä. Ideoita?

 10. Kun nyt kirjoitin tuon, alkaa ehkä jotain valkenemaan. En tosin tunne unien tarkoitusta. Saa jeesata!

 11. Näin unta että puukotin kahta sattumanvaraista ihmistä, sen jälkeen ammuin kaksi ihmistä, viimeisellä kerralla yritin puukottaa tuntemattoman naisen hänen asunnossaan ja epäonnistuin. Päätin luovuttaa ja minut otettiin kiinni. Syntymäpäiväni ovat tammikuussa jolloin täytän 18. Unessani oli syntymäpäiväni ja sain 50v tuomion ja heräsin siihen. Saisko tosta tulkintaa?

 12. Osaisiko joku kertoa mitä tämä tarkoittaa:

  Olen nähnyt useampana peräkkäisenä yönä unta siitä, että on murhaaja/murhaajia jotka tappavat muita ihmisiä, mutta jättävät minut henkiin.

  Mutä tämä voisi tarkoittaa?

 13. Hei! Näin unta että olin jossain talossa ja nukun siinä sängyllä ja sit murhaaja tulee sisää ja herään siinö unessa siihe et murhaaja kattoo mua ja on puoliks mun päällä ja heitän se pois siitä ja otan maskin pois ( murhaajalla maski ja koukkukäsi) ja se on joku vaaleahiuksinen jätkä, jota en ole ainakaan tiedostanut näkeväni oikeassa maailmassa ja siinä vaihtuu aina murhaaja ja se jahtaa mua ja mun kavereita ja se tappaa meitä siks siinä unessa et srais vietyä meijän koulupaikat ja et sais uuen käden.
  Yhessä vaiheessa siinä unessa se sai uuen käden mutta se oli ku jonku vauva käsi.. nii mitä tää tarkottaa jos murhaajal o maski ja koukku?

 14. näin pari yötä takaperin unen, jossa puukotin jonkun täysin minulle tuntemattoman tytön kotipihassani. hän saattoi olla naapurini. muistan kuinka hän aluksi kuristi minua mutta otin vain puukon käteen ja iskin sen hänen rintaan. kamalinta tässä ehkä on se että väänsin puukkoa ihan mielipuolisena tytön rinnassa ja katsoin kuinka hänen veri valui hänen suustaan. sen jälkeen vanhempani tulivat kotiin ja ottivat asian todella rauhallisesti ja pyysivät vain etten tappaisi enään naapureitamme. olen siis 14v.

 15. Näin unta että puolisoni alkoi jahdata minua ja tytärtäni, hänellä oli aikomuksena tappaa meidät.
  Juoksimme henkemme edestä ympäri taloa ja salakäytävien kautta pääsimme aina hetkeksi piiloon häntä. Samalla meillä oli juhlat talossa ja yritimme esittää vieraillemme, että kaikki olisi ollut normaalisti vaikka pakoilimme.

 16. Näin unta, jossa ravintolaillan jälkeen kaksi minulle tuntematonta nuorta miestä iski ystäväni pään asfalttiin ja kallo halkesi häneltä niin, että osa aivoista tuli näkyville. Siinä kohtaa muistan unessa todenneeni ”tälläista en aio jäädä katsomaan” jonka jälkeen lähdin juoksemaan ja heräsin.

 17. Näin viime yönä unta, että olin jonkinsorttisessa murhatalossa tappamassa ihmisiä Charles Mansonin, Jeffrey Dahmerin ja tappajaklovni John Wayne Gacyn kanssa. Ihan kuin olisin tuntenut noi kolme pahamaineista murhaajaa jo lapsesta asti, Hyvin tulin toimeen tuon trion kanssa. Uni ei edes tuntunut painajaselta vaikkakin se oli intensiivinen. En heränny edes huutaen, mikä on hälyttävä juttu, sillä yleensä herään painaijaisiin ulisten kuin pikkutyttö……pitäisikö minun olla huolissani itestäni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.