Unen oksennus on symboli tunteille ja ominaisuuksille, joita unennäkijä pitää vastenmielisinä ja inhottavina. Jos unessa oksentaa, haluaa valve-elämässä päästä eroon ikävistä tunnetiloista tai puolista itsessään.

Jos taas näkee jonkun toisen oksentavan, joutuu kohtaamaan muitten taholta vastenmielistä käytöstä, ei toivottuja tunteenpurkauksia tai ikävää kohtelua.

9 comments

  1. Uuh. .. Näin unessa että oksensin unessa pieniä ötököitä joita jäi suuhuni sen jälkeenkin. Syljeskelin niitä tai nypin kieleltä. Pieniä punaruskeita elukoita. Tilanteessa oli muitakin ihmisiä ja pelkäsin eläinten tarttuvan heihin. Toiseksi pelkäsin että olen tulossa hulluksi. Että eläimet olivat tunne eivätkä totta vaikka ne omin silmin näinkin. Outo ahdistava uni, ahdistuneena myös heräsin ja tunne jäi päälle. Kurkussa ja kielessä inha tunne edelleen. Osaako joku tulkita?

  2. näin juuri viime yönä unta,että oksensin…… ensin limaista ja sitten vihreää mönjää tuli perästä….. se oli hyvin omituinen…. muistan vaan kun oli tosi paha olo, ja joku sanoi,että rauhoutu tämä on unta, herää

  3. Itse näin (taas) unta että oksensin lasinsiruja jotka oikein raapivat kurkkua ja sattuivat..epämiellyttävä uni!! Eikä ollut eka kerta kun nään samanmoisen unen…

  4. Unessa puraisin jonkun sormen poikki ja sylkäsin verta jonka jälkee oksensin vaaleanpunaista verta. Olin autossa joka oli yllättävän tilava kuin minibussi.

  5. minä näin unta että olin jalkapallo yurnauksessa ja lähdon pois siältä kävelemään muumolaan kun pääsin mummolan rappusille mummo ja pappa tuli sisältä minä vain oksensin ja oksensin vihreää oksennusta ja siis mä oon 8 vuotias tyttö valkeakoskelta

  6. Näin unta, että suustani tuli hiuksia.
    Revin niitä pois (samalla tavalla kuin tukkeutuneesta viemäristä) ja niitä tuli enemmän. Ja enemmän ja lopulta hampaasta lähti palanen.

  7. Näin unta että oksensin ensin hiustupon sitten isoja lasinsirpaleita ja muovia ja pahvia, eikä oksentamisesta tullut loppua ennenkuin heräsin.

  8. Oksensin unessa paksua purukumimönjää. Oikein sellaista sijoista ja paksua, melkein tuhkehduttavaa purukumimassaa. Ei tullut loppua siitä oksennuksesta. Unessa oli kuitenkin hupaisaa se, että yritin googlata, miksi tulee purukumia suusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.