Olkapäiden merkitys unessa riippuu paljolti muista unisymboleista. Se voi olla turvallisuuden vertauskuva, voiman, tuen ja rohkeuden. Mutta jos unessa kantaa taakkaa olkapäillään, kertoo se valve-elämän painavista vaatimuksista ja stressistä.

2 comments

  1. Näin unta että olin leirillä ja että vasen olkapääni vuoti verta ja yhtäkkiä sieltä valui suolen näköinen kappale ulos (lihaskudosta tms) huusin onko täällä terveydenhoitohenkilöstöä! ja yksi mies tuli katsomaan, sanoi rauhallisesti että parempi lähteä lääkäriin näyttämään. En keksi muuta selitystä kuin että nukuin levottomasti ja ehkä olkapää särki huonossa asennossa.

  2. Minäkin näin viime yönä unta, jossa olkapäästä törrötti pieni lihanpätkä, tms. Aloin vetää sitä ulos. Ensin tuli jotain lihaskudoksen tyyppistä, sitten paksua rasvaa/mätää ja lopulta ihan hyytelömäistä mätää/rasvaa, jossa oli mustia juovia. Sitä osaa pidin käsissäni ja ällötti. En koskaan nää näin yksinkertaisia ja suoraviivaisia unia. Kappale oli todella pitkä. Olin tyytyväinen kun sain sen ulos, pelkäsin että se katkeaa sisälleni. Pitkästä aikaa en osaa tulkita tätä yhtään…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.