Jos unessa on ostoksilla, kannattaa kiinnittää huomiota siihen mitä on ostamassa ja löytääkö kaiken mitä on aikonut ostaa. Ostaminen kertoo aina siitä, että unennäkijä kokee elämästään puuttuvan jotain. Ruokaostosten tekeminen kertoo siitä, että jokin perustarve on jäänyt täyttymättä. Koruja ostava kaipaa huomiota ja hyväksyntää ja on myös halukas tekemään töitä saadakseen ne.

7 comments

  1. Unessani kaupassa etsin joulukoristeita mutten meinannu löytää niitä. Päädyin lähes aina työkaluosastolle. Näin maton huonosti lattialla ja rupesin sitä siirtää ja joka siirtokerralla Slenderman tuli lähemmäs toisesta osastolta, niin et näin sen tulevan vaikka kaupanhyllyt oli välissämme. Näin jo hänen hanskaa vähän kulman takana mut silti siirain mattoa pikkaisen koska se ei ollut kunnolla ja suorassa. Slendy tuli sitten kunnolla näkyviin ja menin kävelee ja päädyin joulukoristeiden kohalle ja Slendy kääntyi pois päin musta. Otin vihreät jouluvalot ja punaisen joulutähden. Kotona aloin ripustaa ikkunan eteen joulutähteä ja kun olin saanut sen laitettua otin sen pois kun sen ei ollut hyvä olla siinä.

  2. Mitä tarkoittaa jos unessa ei tavallaan osta mitään vaan kaikki on ilmaista ja yrittää kerätä niitä ja etsiä jotain tiettyä löytämättä sitä tai ei ehdi kerätä/löytää kaikkea ennen unen loppua?

  3. Oon nähnyt jo parin viikon ajan unta että olen kaupassa. Jokaisessa unessa on eri versio. Esimerkiksi, yhdessä unessa ostin koruja toisessa karkkia, kolmannessa varastin ja monissa olen vain vaeltanut kaupassa. Joka yö näen että olen kaupassa aina vain eri versio. Mutta tässä se outo kohta: Kun varastin ja juoksin ulos kaupasta tunsin olevani onnellinen. Onnellisempi kuin ikinä olen ollut tosielämässä. Mitä tämä tarkoittaa?

  4. Oon nyt monena yönä nähny unta että oon ettimässä kaupasta katkarapuja enkä millää löydä. Sit yleensä päädyn osteleen kaikkee ihan muuta? Ja se kauppa on aina ihan tungokseen asti täynnä väkeä.

  5. Ostin unessani lusikoita ja niitä oli iso kasa. Liikaa. Myyjä oli vanha tuttava joka ei suostunut myymään niitä alennuksella vaikka olivat alennuksessa ja siitä vain koko unen että minun oli pakko saada ne alennettiin hintaan ja jostain syystä tarvitsin niitä. Siskoni yritti auttaa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.