Unen puhelin kuvaa unennäkijän kommunikointia jonkun toisen henkilön kanssa.

Jos unessa odottaa puhelua on unennäkijällä valve-elämässä jokin asia, jonka hän haluaisi “puhua selväksi”. Mieluinen puhelu kuvaa hyvää keskusteluyhteyttä.

Jos taas odottaa pelolla puhelua tai tuntee haluttomuutta vastata tai jopa pelkoa, kertoo se hankalasta asiasta jota unennäkijä mielellään karttaa.

12 comments

 1. Hei! Entä jos puhelin hukkuu?
  Näin unen, jossa autoni vieri järveen ja puhelimeni auton mukana.

 2. unessa soitin miehelle, soittooni vastattiin, mutta luurin toisessa päässä ei ollutkaan mieheni vaan ex mieheni, joka on jo kuollut!? mitä tämä mahtaa tarkoittaa?

 3. hei näin unta että minulla soi kännykkä,ja vastasin siihen
  siellä vastasi mies henkilö.joka oli pankissa töissä.hän sanoi että minulle
  on tulossa rahaläähetys.mitä se merkitsee.ja sitten sain vielä tekstiviestin kännykkään.jossa oli jotain numeroita ja joku ihmeellinen kaava.

 4. Entä jos unessa puhelimeni tippui ja näyttö hajosi. Mitä tämä voisi tarkoittaa?

 5. olen nyt nähnyt unta 2yönä eri aikaan,että minulle esoitetaan kännykkään,ja unessani se on sama puhelin numero.mitä uni tarkoittaa?.kerran unessani vastasin kyseiseen puhelinnumeroon.ja sieltä kuului naisen ääni..

 6. Unessani yritin tavoitella äitiäni isäni puhelimella. Istuin alasti isäni kanssa saunassa ja hiuksiani putoili joten yritin soittää äidilleni, että tulee hakemaan minut pois. Soittaminen/puhelimen käyttö ei kuitenkaan onnistunut. (Minulla ei ole hyvät välit isääni, unessa hän oli humalassa ja kertoi, kuinka ikävoi sitä aikaa jolloin meillä oli hyvät välit).
  Puhelin oli hyvin outo ja en saanut sitä kunnolla toimimaan, juuri kun olin saada soitettua äidilleni, heräsin.

 7. Näin unta jossa mulle soitettiin +44 alkusella numerolla sen jälkeen kun olin todennut, ettei mulle oo tullu sellasta puhelua. Jätin vastaamatta.

 8. Näin unta että löysin jonkun toisen puhelimen ja ympäristönä oli kouluni. Ytitin etsiä sen puhelimen omistajaa kysymällä kaikilta. Tietääkö kukaan mitä tämä tarkoittaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.