Jos unessa vastaanottaa rahaa, tulee saamaan myös valve-elämässä pääomaa, yleensä henkistä mutta toisinaan maallista laatua olevaa.

kts myös kolikot unessa

5 comments

  1. Viime yönä näin unessani ensin vanhemman valppaan oravan maassa seisomassa takajaloillaa ja sitten nuorempi ja pienempi orava istui puussa ja tililleni oli ilmestynyt syystä tietämättömästä useita satasia rahaa. Mitä lienet tarkoittaakaan.

  2. näin viimeöynä unta,että mies henkilö istui raha kasan toisella puolella.
    ja kävelin miestä kohti ja hän antoi minulle 60.000dollaria,mitäköhän tämä tarkoittaa.

  3. näin vime yönä unta siitä että minulle annettiin rahaa tarkoituksella.oikein raha salkussa.jossa oli 6kpl raha nippuja,jotka olivat 100euron seteleitä.lopuksi uneeni tuli nainen ja sanoi että ne kuuluvat sinulle,jos minulle annat 10000euroa.ja minä annoin ja nainen oli iloinen.mitä lie tarkoittaa

  4. Unessani istuin raha kasan päällä ja osa rahoista oli jopa siinä itsessään siis ulosteessa, mitähän tuokin tarkoittaa. ..

  5. Unisymboleissa myös uloste voi tarkoittaa rahaa. Eli siinä on rahaa monessa muodossa.
    Itse näin unta viime yönä, että pelitililleni oli tullut 100 000€ rahaa. Olin hämmästynyt ja innostunut ja iloinen. Unessa oli muita ihmisiä ja kaikkea puuhaa, välillä kävin tietokoneella ihastelemassa tuota suurta rahasummaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.