Symboloi ihmissuhteita, jotka saattavat osoittautua pulmallisiksi. Saattaa viitata henkilöön, joka koittaa saada unennäkijän toimimaan vastoin omaa parasta.

3 comments

  1. Hei, näin toissa yönä unta, että äitini raiskattiin ja se kalvaa minua vieläkin , siis ihan kauheeta. Näen yleensä paljon unia ja jotkut toteutuvat niistä aina välillä. :S Kävi mielessäni, että toivottavasti tämä ei tapahdu oikeasti, koska olen perheestä , jossa isä on väkivaltainen ja äiti joutuu alistumaan siellä. Olen asunut jo monta vuotta laitoksessa , mutta toki nyt omillaan kun olen täysi-ikäinen.

  2. Hei

    Olen nyt toista kertaa nähnyt unta raiskauksesta, tässä jälkimmäisessä järkyttävässä painajais- unessa jonka näin eilen mua raiskasi 3 miestä peräkanaa, kaksi lähti pois ja se yks jäi sitte jahtaamaan mua ku yritin karkailla, unessa usein paikat muuttui erilaisiksi hiljaisiksi tehtaiksi johon yritin karata, ja heti kun näin ihmisiä ja pyysin heiltä apua, kukaan ei reagoinu, ihan ku mut oli tuomittu kokemaan tällästä 🙁
    yritin vaikka mitä pakokeinoja mutta sitten heräsin pako kodassa, enkä nähnyt loppua, mutta mitä tämä jatkuva raiskaus-unien näkeminen tarkoittaa !?

  3. Hei, olen nähnyt nyt useamman kerran tämän vuoden aikana unen että minua hyväksi käytetään seksuaalisesti. Tietäisikä joku mikä merkitys tälläisellä unella on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.