Jokin asia räjähtää tajuntaan, odottamaton ja yllättävä asia tulee tiettäväksi. Muut unen symbolit voivat antaa vihjeitä siitä onko asia positiivinen vai negatiivinen.

3 comments

  1. Apua haluisin jotain tolkkua uneen mitä näin viimeyönä. Sain eilen kuulla, että poikaystäväni armeijassa saattaa joutua etulinjaan, jos sota tulee. Viime yönä näin unta, että poikaystäväni ja minä oltiin isovanhempieni vanhassa omakotitalossa saunomassa kahdestaan. Käyn vielä tarkistamassa, että kaikki ovet ovat lukittuna, kun huomaan, että kaikki lukot ovat rikki. Olen menossa ulko-ovelle tarkistamasn sen lukon, kun kuulen että joku yrittää päästä sisään. Juoksen poikaystäväni luokse ja kerron tämän. Hän ottaa asian ensin rennosti, sitten ottaa minut tosissaan. Käydään laittamassa kaikki verhot kiinni ja tarkkaillaan murhaajaa. Poikaystäväni ampuu ikkunasta kuulapyssyllä, ja sanon lopeta, tappajalla saattaa olla ase. Löydän äitini vanhan puhelimen, soitan apua, kunnes yhtäkkiä uneni kuvakulma vaihtuu siihen, että näen kuinka talo ja me räjähdämme ilmaan, selviämme ja nauramme ja itkemme ilosta. Haluaisin jonkun tulkinnan tähän?? Kiitos tuhannesti.

  2. Edellisenä yönä tuli nähtyä unta jossa kerroin, et koht koulu räjähtää. Mua ei uskottu ja hetken päästä tuli tv:stä ylimääräinen uutislähetys jossa liukui tv:n ruudun ylhäällä teksti “juuri tapahtunut” jossa uutisoitiin, et koulu oli räjähtäny ja useita ihmisiä loukkaantunut ja muutama menehtynyt. En tiedä mikä koulu oli kyseessä. Mulle tuli siin tunne, et semmost tapahtuu.

    Aika unimainen uni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.