Jos unessa tuntee itsensä rakastuneeksi, heijastelee se usein valve-elämän tunteita. Kuka unessa on rakkauden kohde? Jos unennäkijä uneksii olevansa rakastunut vaikkapa omaan kumppaniinsa, on se viesti siitä, että tunne on syvä ja parisuhteessa on hyvä ja turvallinen olla. Jos unessa rakkauden kohde on tuntematon henkilö tai hyvin etäinen ihminen, voi kysessä olla unennäkijän rakkauden kaipuu.

12 comments

 1. Niin.. niin.. yhyy :'( ”Rakkauden kaipuu” Se on totta, se on totta. Mä siis todellakin kaipaan rakkautta, kun tulee nähtyä aika lailla suloisia unia joissa seikkailee ihan tuntemattomia ihmisiä :<

 2. Itselläkin tulee nähtyä paljon unia, joissa sitä on tutuissa paikoissa, mutta tuntemattomien ihmisten kanssa.. Joskus tuntemattomien ihmisten sijaan unissa saattaa olla minun kanssa esim. joitan julkkiksia :/

  Näiden ihanien unien tuntuu, että voisin vain nukkua kokoajan..
  Tunnen niin suurta onnea ja hyvää oloa näiden unieni ihmisten kanssa..
  Vaikka olen parisuhteessa, viihdyn silti paremmin unissani.. ;_;

 3. Näinpä tässä hämmentävää unta.

  Olin ystäväni kanssa minun koulussani bändin keikalla. Minä todella pidän tästä ystävästäni, ja olin hänen kanssaan kokoajan, vaikka tiedän, että hän ei siitä oikeassakaan elämässä pidä, eikä pitänyt unessakaan. Unen lopussa lähdimme ulos. Hän asui siinä jossakin lähellä ja jostain syystä hänen piti siivota. Minä autoin häntä siivoamaan. Lopussa hän melkein suuteli minua, mutta herätyskelloni soi, ennenkuin tämä ehti tapahtua. Olisin pitänyt siitä, olenhan häneen ollut vähän ihastunut.

 4. Jos joku täällä vastaa näihin kommentteihin niin olisi tosi mukavaa 🙂
  Näen TODELLA usein, melkein joka kolmas yö, unta vanhasta luokkatoveristani.
  Hän muutti Helsinkiin n. 3 vuotta sitten ja samalla vaihtoi koulua. Lopussa alkoi vähän juttu luistaa, härnättiin toisiamme leikkimielisesti ja naurettiin välillä mutta ei meitä ihan kavereiksikaan voinut sanoa, aika harvoin siis juteltiin.
  Unissa olemme parisuhteessa ja tosi läheisissä väleissä. Olen unessa todella rakastunut tähän kaveriin ja hänkin minuun. Aamulla herään tyhjään oloon. Numeroakaan mulla ei ole mutta joillakin kavereilla varmaan on.
  Äääää… En tiedä mikä tää mun kysymys nyt ees oli, halusin varmaan vaan avautua. Joku voi kertoa omaa näkemystänsä mitä tämä tarkoittaa ja mitä pitäis tehdä.

  Kiitos 🙂

 5. Uni alko siitä kun sinne tuli Jackson. Sit me ruvettii juttelee ja kierrettii kaupunkia, ja jossai vaihees se halus et mennää kauppaan ostaa Tarvikkeita et voitas tehä juustohampurilaisia. Sit bambam ilmesty meidän taakse ja liitty meidän seuraan. Sit ku me oltii lähetty, ja oltiin kotona, niin Jackson ja bambam alko heti tehä niit hampurilaisii. Jackson feilas heti ekana sen taikinan laittamalla siihen liikaa jauhoja (lol) ja bambam joutu tekee sen taikinan uudellee XDD sitku ne hampurilaiset oli valmiita niin sieltä katosta ilmesty yugyeom. Sit seki tuli syömään meiän kanssa.
  Lol sitte ku me oltii menossa nukkumaan, nii minä ja bambam keksittiin et voitas pelata spiritismiä (WTF) Ja ku me kysyttiin siltä hengeltä kuka se on ja se sano että “Minhyun” ja sit se niinku ilmesty siihe ja muuttu oikeeks ihmiseks 😀 sit minnie niinku taiko renin ja baekhon siihe XDD sit me lopetettiin se peli ja siitä eteenpäin en muista, sitte lopussa bambam piti mua kädestä ja sano et se rakastaa mua ~^^~

  Nää on siis mun yhtiön lempibändien jäseniä ja oon syvästi rakastunut bambamiin. Mutta hän asuu koreassa… Ps. Olisiko mahdollista että selittäisit mitä tämä uni tarkoittaa? En oikein itse osas päätellä.

 6. Näin viime yönä unta uusipäivä hahmo epusta siis 18vuotiaasta näyttelijästä joka oli hyvin rakstunut minuun ja minä häneen en ollut kokenut moista tunnetta aikaisemmin unessa hän nukkui hymy huulilla kiinni vierelläni (vaatteet päällä)ja hänellä kyllä seisoi mutta silti se oli ihanaa.
  aamulla heräain juuri kun oli tapahtumassa kaikkein parhain kohta ja harmitti mutta kun olin jo virkwä minua alkoi pelottaa aivan hirveästi varmaan se tunne ja että se oli vain unta.

 7. Viime yönä näin unta siitä kun rakastuin tuntemattomaan tyttöön. Elimme normaalia elämää kunnes tyttö ja joku toinen poika oli tappanut ihmisen. Sen jälkeen molemmat joutui vankilaan, ja nyt olen koko päivän miettinyt tuota kaunista tyttöä ja outoa untani.

 8. Mä nään aina välillä unia missä sen unen aikana rakastun johonkuhun xD Kerran rakastuin pahikseen mistä tuli lopulta hyvis(?). Ja kerran näin unessa TOPin (kpop bändistä) jossain ravintolassa, olin ihastunu siihen ja sain siltä keikkaliput ja nimmarin XD Se oli erikoista

 9. Olen nähnyt toistuvaa unta kaveristani, nimeä en kerro joten sanotaak vaikka Patuksi, no siis uni menee näin:

  Ensiksi näemme pitkästä aikaa jonkinnäköisellä asemalla ja halasimme syvästi.
  menimme ulos kävelemään ja hän lainasi huppariaan. tämmöinen pehmoilu jatkui heilläkin kun hän opetti minua soittamaan kitaraa.

  voisiko joku auttaa minua selvittään voisiko tämä uni ehkä toteutua, ja onko tällä merkitystä?

 10. Nään usein unta mun ihastuksesta. Kerran näin unta että mä ja mun ihastus oltiin menossa naimisiin. Ne häät ei menny loppuun asti ku mä menin Lidlin parkkipaikalle autoon itkee ja joku mun kaveri lohdutti mua ja mä halusin mennä takas niihin mun häihin mut en voinu mennä vaikka​ halusin ja yritin. ;[
  Oon ihan hulluna tähän tyyppiin ja en uskalla mennä ees sen lähelle… Ja jos se vaik pysähtyy mun viereen. Meen vaan kauemmas ettei se luulis mun tykkäävän siitä. Vaikka​ musta kyl tuntuu et se tietää sen jo. Se tuntuu myös tykkäävän musta koska se kattoo mua aina sillon ku mä en kato sitä ja se on kattonu pariin kertaan mua sillee ylhäällä alas tai toisinpäin. Kerran koulun kevätjuhlassa se oli salin toisella puolella ja mä toisella ja se katto mua ku tuli semmonen ‘tanssi hetki’ musa soi ja toivoin et se tulis pyytään mua tanssii mut ei se muutaku tuijotti mua kunnes lähti kavereiden kanssa pois. Kuin se ois halunnu mut ei viittiny.. :[ ku mä oon muutenkin niin outo ja mua on kiusattu mut ei mua enää mit alaasteella. Oon menossa ysi luokalle ja toivon sen tulevan ite jutteleen mulle ku se ei koskaan juttele mulle paitsi esim ryhmätöis se puhuu mielellään mulle. Oon btw 15 v tyttö. Halusin kai vaan vähän avautuu tästä :c

 11. Itse olen ollut jo kauan ihastunut luokkalaseeni poikaan, ja sen myötä sit vissiin nähny unia jois oon rakastunut johonkin ihmiseen. En kuitenkaan kyseisestä henkilöstä ole unta nähnyt, mutta johtuu varmaan siitä että ei koskaan edes puhuta tai tehdä mitään yhdessä ja ollaan silleen tavallaan “tuntemattomia”. PS. Oli mahtava toi Got7 uni minkä joku näki 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.