Unen raskaus, odottaminen tuo unennäkijän elämään uusia asioita jotka ovat lähes poikkeuksetta positiivisia.

9 comments

  1. Mitä jos sikiö potkii selvästi jalan näkyviin mahasta. Olen unessa ihan kauhuissani koko raskaudesta.

  2. Unessa minä, siskoni ja äitini olimme raskaana. Sisko synnytti isokokoisen itkevän lapsen ulkona. Äiti jäi odottamaan että minä synnytän. Vatsani poukkoili potkuista mutta lapsi ei alkanut syntyä?

  3. Viimeyönä näin ihanalta tuntuvaa unta. Unessa olin raskaana, ja olimme mieheni kanssa hyvin innostuneita. Vauvamaha ei kuitenkaan kasvanut kunnolla ja lasketun ajan tultua vauva ei syntynytkään ja vatsa katosi. Mitä tämä tarkoittaa?

  4. Näin unta että olin kolmannella kuulla kun vasta huomasin että olen raskaana. Kerroin ihastukselleni että odotan hänen lastaan ja hän hylkäsi minut. ):

  5. Unessani olin raskaana mutta yhtäkkiä iso mahani katosi ja se oli aivan kamalaa. Itkin unessani vaikken ollut surullinen.

  6. Olin yhtäkkiä kuudennella kuulla raskaana.olin ihmeissäni koska se ei ole mahdollista enää tosielämässäni ☺. Vielä hassuinta, ajattelin unessa vaan yhtä asiaa..toivottavasti se on tyttö.. !kun ei ole tytärtä.tunsin ihanasti lapsen liikkeet..ihan omituinen mutta ihana uni.

  7. Näin unta että olen raskaana. Lapsi alkoi syntyä ja tunsin selviä liikkeitä ja supistuksen kaltaista kipua mutta lapsi ei vaan syntynyt.. olen nähnyt samaa unta monesti.. minulla myös tuo sukupuolen toivominen ja joka unessa se on ollut poika.

  8. Näin unta että olin raskaana ja toisen jossa leikin pienen tytön kanssa. En ajatellut sitä sen kummemmin mutta plussasin testin viikkoja sen jälkeen. Kyllä oli uusi ja positiivinen asia. Sain pienen prinsessan aivan kuin unessakin. Kirjaimellinen uni siis. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.