Eloton ruumis kertoo voimattomuudesta ja mielen harmaudesta. Unennäkijä ei ole tyytyväinen elämäänsä, työhönsä tai ehkä parisuhteeseensa, mutta on saamaton tekemään mitään asioitten muuttamiseksi parempaan.

5 comments

 1. Heippa!
  Näin viimeyönä unta, että vieraat ihmiset olivat minut kaapanneet
  (ja ehkä mieheni ja pari muuta). Olimme kaappaajieni kanssa jossain talossa, missä menin sitten vessaan.
  Vessassa oli amme, jossa makasi naisen ruumis (muistelisin että oli nainen). Hällä oli vaaleat aaltoilevat pitkät hiukset ja vaalea iho, siniset silmät ja peitto päällä.
  Ruumis kuitenkin heräsi henkiin ja oli ihan ystävällinen. Taidettiin jutellakkin jotain tyyliin “kyllä minä säikähdin” yms.
  Kaappaajani evät kuitenkaan nähneet tätä naisen hahmoa ja tämä nainen halusi auttaa minut pakoon ja kuristi yhden kaappaajani vyöllä.
  Koko ajan tunnelma unessa oli semmoinen pelokas ja uhkaava, mutta kuitenkin jotenkin välinpitämätöntä asioiden kulun suhteen..

  Ihan kummallisia unia 🙂 Osaisiko joku tulkita tätä unen pätkää? Kiitos 🙂

 2. Näin viime yönä unta että olin kotonani mutta kesken rauhallista tunnellmaa sinne tuli mies ja tapoin tämän tuntemattoman miehen. En tuntenut huonoa omatuntoa tästä. Mies ei tehnyt minulle mitään pahaa ennen kuin puukotin tämän. Olen alaikäinen, alle 15 ja unessa tunnun vielä nuoremmalta. Unen lopussa kannoin tämän miehen ruumiin ulkoroskikseen (asumme omakotitalossa) ja mietin vain “no, nyt en pääse taivaaseen”. Pitäisikö hankkiutua psykologille?

  1. Myöhänen vastaus, mutta kuitenkin. Oon itekki nähny unia joissa tapan mun isän ja kun kysyin omalta psykologilta mistä on kyse niin kuukema ei mitää vakavaa. Unessa tappaminen on merkki siitä että haluaa vapautua jonkun painostavan asian vallasta.

 3. Kaveri työnsi elotonta ruumista kottikärryillä ja minä kävelin vieressä. Tulimme taloon jossa oli koira ja minä käytin koiraa pissalla ulkona.

 4. Näin viimeyönä unta kuolleesta morsiammesta, jonka löysin joen pohjalta. Nostin sen ylös ja ainnoin elvytystä, tokeni siitä. Sen jälkeen morsian kuoli uudestaan ja otin hänen häämekkonsa itselleni. Morsian oli täysin tuntematon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.