Unen sauna kuvaa rentoutumista, lomaa ja nautinnollista taukoa arjen haasteista.

Jos saunassa hikoilee kovin, kertoo se siitä, että unennäkijä tulee pääsemään eroon turhista huolista ja mieliharmeista, olo kohenee ja rentoutuu.

Unen muista symboleista voi saada viitteitä siihen, minkälaisista harmeista saunoessaan pääsee luopumaan.

3 comments

  1. mitä se tarkoitta kun unessa näin että minä rupesin saunaa lämmittämään isäni syntymäpäivillä.ja kun menin sanaa tarkistamaan kun se lämpiää niin saunan mittari näytti +50 astetta lämmintä.ja toisen kerran menin sanaan heittämään löylyä ja kylpemään.

  2. Unessa olin kattelemassa taloa joka oli mun tuleva vuokra-asunto ja siel oli sauna. Ajattelin vain, et ‘ihanaa, oma sauna!’. Asunnossa asui viel muita ja näytti olevan 5 huoneen vuokra-asunto. Oven kahvoista kans moitin, et ovatpa ainakin siedettävämpiä kuin nykyiset oven kahvat. Katoin oven takaa ikkunasta joka oli hieman sumea ja puoliksi väriltään persikan oranssi. Mut jos toiselta puolelta kattoisi siitä ikkunasta nii ei näkisi toiselle puolelle kuin vain siltä puolelta jossa olin piilossa.

  3. Viimeyönä näin unta että olin saunassa ja en ollut yksin.unen saunassa oli paljon naisia.Ja vanha nainen heittää löylyä kiukaalle.Istuin ylimmällä lauteilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.