Sormus symboloi pitkää ja kestävää ihmissuhdetta, ystävyyssuhdetta taikka parisuhdetta.

Sormuksen pujottaminen sormeen kuvaa suhteen solmimista, pois ottaminen taas välien katkeamista.

9 comments

 1. Näin pe- la välisenä yönä unta ja nukuin mieheni vieressä, että mieheni kosi minua tämän vuoden joko tämän vuoden aikana tai karkauspäivänä 29.2.2016. Mitä tämä tarkoittaa ?

 2. Näin unta että eräällä tuntemallani miehellä oli sormus sormessa ja hän oli menossa naimisiin minulle tuntemattoman naisen kanssa. Sen jälkeen olin jossain sen miehen kanssa ja vedin häneltä pois sen sormuksen sormesta ja kerroin rakastavani sitä miestä. Mies ei reagoinut mitenkään siihen että otin sormuksen pois ja rakkauden tunnustuksen jälkeen halasi minua.. Mitä uni voisi tarkoittaa??

 3. näin unta että eräs mies unessani sai itselleen timantti sormuksen.joka osoittautui sitten minun kädeksi ja sormeksi.Olenko siis lyötämässä valve elämässäni sen,
  oikean naiseen.Noh mene ja tiedä vuonna 2016 on kuitenkin karkausvuosi.Että näin.

 4. näin unta viime yönä että minulla oli unessa 3sormusta,pienestä isompaan.sopivassa sormuksessa luki onni.kaikki sormukset olivat puusta tehtyjä.

 5. Näin viime yönä unta että unessa löysin sormus rasian,jossa oli kaksi kulta sormusta.Jotaka pujotin itse sormeeni.Niissä oli erillaisia kuvioita.

 6. Näin viimeyönä unen jossa kerran tapailemani mies ojensi sormuslaatikon, jonka sisällä oli valkokultainen sileä sormus, pinnassa joku aavistuksen koholla oleva sileä laatta, sormuksen muotojen mukainen. Sormuksen sisärenkaalla oli jonkinlainen muovisuojus tms. Mies ei ollut sen jälkeen enää unessa tai sanonut sanaakaan. Käsittääkseni pujotin sormuksen itse itselleni ja vasempaan nimettömään. Olin aika onnellinen sormuksesta, vaikka se oli hyvin pelkistetty, mutta mietin silti etten taida olla kenenkään kanssa kihloissa/naimisissa. Olen oikeassa elämässä totaalisen sinkku, eikä mitään juttua kenenkään kanssa..unessa sormuksen antajankin kanssa meni tapailu poikki viime vuonna koska ei halunnut mua nähä enää. Olen ton jälkeen kyllä tavannut useampia muita miehiä, mutta ei mitään edistystä mihinkään.. Sitten jonkun aikaa sormusta ihailtuani unessa, huomasin sen muovisuojuksen alkavan rapistua ja hajota pois..en muista alkoiko sormuskin hajota vai säilyikö ehjänä..taisin alkaa herätä sitten ja hirveen aikasin n. 5:30. En oo muistaakseni ikinä nähny mistään sormuksista aiemmin unta.

 7. Näin unta,että vasemman käden sormukset,tiskates hävisi. ..Yhteensä 13 kpl ja 2 vain Oikees een käteen jäi???

 8. Näin unta viime yönä, että miesystäväni kosi minua illallisen yhteydessä johon oli kutsuttu ystäviä syömään ja muistaakseni myös perheemme siinä sitten juttelimme kuulumisia rauhalisessa ja rennossa tunnelmassa ja siinä hetkessä ku vieraat olivat juuri lähtemässä mieheni polvistui eteeni tuletko vaimokseni. ja vastasin kyllä ja halasin häntä.
  Mitä tämä voisi tarkoittaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.