Jos unessa näkee suden, kannattaa kiinnittää huomiota sen vointiin ja käytökseen.

Terve, kaunis ja rauhallinen susi kuvaa unennäkijän itsenäisyyttä, itsevarmuutta, hyvää elämänhallintaa.

Jos unen susi on sairas, huonokuntoinen tai vihainen, on unennäkijän elämässä hankala aika ja elämä tuntuu olevan ehkä liiaksi muitten käsissä.

35 comments

 1. Susi pyrki sisälle mua pelotti ei ehkä kovin paljon tiesin että san apua tilanteseen. jotenkin oli oudon näköinen sudeksi isi huiskaava häntä

 2. Entä jos susi on iso? Siis minun unen susi oli normali sutta isompi, melkein voisi sanoa, että se oli noin ponin kokoinen. Ja minä pystyin puhumaan ja ymmärtämään niitä susia. Se oli kahdeksan suden lauma, joiden luona minä asuin kesäisin. Talvisin ne sano minun mennä kouluun opiskelemaan. Mitä se voisi tarkoittaa niitten iso koko?

 3. näin viimeyönä sudesta unta joka oli normaalia sutta isompi ja todella kaunis paksu valko harmaa turkki. susi kävi kimppuun ja puri kovaa ranteeseen mutta ei niin kovaa että olisi tehnyt kipeätä. vaikka susi puri ranteeseen niin silittelin sitä toisella kädellä ja susi rauhoittui ja uni taisi loppua siihen

 4. Entä jos itse muuttui uneksi ja yritti juosta pakoon ihmisiä rakkaan luokse, joka oli ihminen mutta muuttui sudeksi?

 5. Näen usein unta että sudet tulevat hakemaan minua. En ymmärrä aluksi muuta kuin että ne haluavat minun seuraavan. Lähden susin mukaan, ne lähtevät juoksemaan enkä pysy perässä. Tunnen kompastuvani mutten kaadu vaan muutun itsekkin sudeksi. Muut sudet ovat pysähtyneet odottamaan minua ja ymmärrän niiden puhetta. Kun jatkamme matkaa herään.

  Merkitseekö tuo jotain erikoista? Olen aikamoinen susifani muutenkin. Olen tullut siihen tulokseen, että ajattelen susia niin paljon ,että ne tulevat uniin.

 6. Näin unta , jossa olin pienehkössä mökissä keskellä korpea ja oli talvi. Siinä sisällä oli mun lisäks mun sisko . Mökkiä alkoi piirittää lauma raivoisia susia, ihan normiakokoisia ja näköisiä. Mulla pamahti suojeluvietti siinä päälle ja sit lähdin ite jahtaa sitä susilaumaa ympäri sitä mökkiä ja metsää ja napsin susilta leuat ja niskat paikoiltaan kun sitä mukaa kun sain kiinni. sudet ei koskaan paennut vaan yritti käydä minuun käsiksi. Outo uni. Lisäksi siinä oli metsästäjä joka yritti ampua mut siinä unessa ja johon sudet ei käynyt käsiksi mut mä tapoin sen kans siinä 🙂

 7. Näin unta yhteen aikaan sudesta, jonka kasvot muistutti ihmistä, isot keltaset silmät. Lyhyt karvane ja täysin musta. Ongelmana unessani ei ollu, ympäristö, tai se mitä tein. Vaan se, että niitä susia oli noin 5, joka kerralla kun menin nukkumaan, sudet lähti ajamaan mua takaa, juoksin minkä jaloistani pääsin. Joka kerralla ne sudet sai mut kiinni, koitin taistella niitä vastaan. Mutta ne ei vaan kuollu, kunnes viimenen susi uni loppu siihen kun olin yksi niistä susista. Sillon tajusin osittain että nämä sudet kuvastaa mua.

 8. Sudet ajoivat vihaisina takaa ystäväni siskoa, ja hänen lapsiaan. Lähdin heidän perään, ja hätyyttelin susia pois. Yhden susista onnistuin kaatamaan, yritin heittää isoilla kivillä mutta osumatta.. ja toista kun potkaisin leukaan, niin samassa heräsin koska potkaisin todellisuudessa sohvapöydän kulmaan.

 9. Näin useampi vuosi sitten unta, jossa kissani oli ulkona ja sen kimppuun hyökkäsi useampi susi, juoksin kissani luokse ja häädin sudet pois. Kissalla näkyi lihaa ja luuta, otin sen sisälle ja jonkin ajan kuluttua se oli terveenä, haavoja ei näkynyt, kissa oli paremmassa voinnissa kuin ennen.

 10. Näen todella usein unta siitä että olen itse susi ja suojelen aina jotakuta henkilöä. Minä susi on todella vahva ja taistelee muiden susien kanssa. Mitä tämä voisi tarkoittaa.

 11. näin unen isosarvisesta hirvestä joka tuli vastaan ja lähdin pakoon mutta se tuli perässä mitä tämä merkitsee

 12. Näin unta jossa olin ensin normaalisti bussissa ja sen jälkeen kun jäin niin tuli vastaani susi. Eli ensin olin koulullani koiran kanssa jolla oli kengät, joten minulla oli flexi mukana. Näin suden ja yritin soittaa jollekkin kukaan ei kuitenkaan vastannut joten löin sutta flexillä päähän. susi kuitenkin vain seurasi ja laitoin sen flexiin siitä eteenpäin en muista, mutta olimme ala-asteeen kentällä suden kanssa

 13. Itselläni on monta kertaa ollut että kuulen unessani susien ulvontaa. Ja ymmärrän niitä. Ja 16 vuotiaasta lähtien olen nähnyt unta että minulla on susimerkki otsassani joka alkaa hehkumaan aina kun susia on lähellä. Ja tämän merkin myötä minulla on kyky itsessään muuttua sudeksi, ja myös tietyissä tapauksissa ihmisen ja suden välimuotoon eli ihmissudeksi. Myös näissä unissa olen osa susilaumaa, niin ihmisenä,sutena kuin myös ihmis-sutena. Viimeisin uni mitä näin oli sellainen että olin ystäväni luona pienessä mökissä ja kun ystäväni kävi savukkeella niin hän kuuli susien ulvontaa läheltä, ja tuli huutaen sisään että “susia” ja oli ottamassa haulikkoaan esiin. mutta estin häntä, ja lähdin itse ulos, katsomaan mikä on tilanne, yhtäkkiä ohitseni vilahti susi, lähdin juoksemaan perään, ja pian sudet olivat jo edessäni valmiina hyökkämään kimppuuni, kunnes näytin heille sudenmerkkini otsassa. Ja muutuin sudeksi ja lähdin heidän peräänsä missä lauma on jossa minäkin olin aikoinaan. heräsin siihen kun susiystäväni mainitsivat minulle että alan hehkua, vastasin tähän että todellinen mailma kutsuu minua takaisin. mutta minä palaan vielä luoksenne joku päivä

  1. Itsellä tosi samanlaisia unia! Usein susia ja ihmissusia oon paennut mutta viime yönä olin itse ihmissusi ja kuuluin laumaan. Mistä tämä voi johtua?

 14. Minun unessa oli useita susia (tiesin unessa niiden olevan samaa perhettä, jotka olivat ihmissusia) Sudet juoksivat hiekkatiellä joka oli huonokuntoinen ja pomppuinen. Sudet hyppivät ja juoksivat niin lujaa että “lensivät” välillä ulos tieltä koska vauhti oli niin kova. Minä tiesin niiden hyökkäävän vaikka en niitä nähnyt. Pakenin perheen ja ystävien kanssa vanhaan rakennukseen, jonne sudet pian hyökkäsivät. Naiset ja lapset käskimme pakenemaan takaovesta, samalla sudet “toinen klaani” hyökkäsi oven läpi. Tajusin että mekin olemme ihmissusia kun samalla taistelin toista klaania vastaan. Purin toisia susia niskaan, niin että heiltä meni aina niskat poikki. Heräsin siihen että olin kiihtynyt, vihainen ja peloissani. Todella kauhea uni !

 15. Mitä vois tarkoittaa kaks sutta unessa mutta ihan erillaisilla tavoilla? Ensiks näin mustan aika agressiivisen ja hyäkkäävän suden, mutta sen seurassa oli valkoharmaa susi joka oli ihan rauhallinen ja majesteettinen(?) sitten alko nuoleen mun kämmeniä. Mää sitten halasin sitä kaulasta enkä päästäny irti kunnes heräsin sitten. Mitä se vois tarkoittaa (Mää olin silloin uimahallissa ja se allas oli kokonaan täynnä käärmeitä ja kaikki ui silti siellä. 😀 )

 16. Mitä voi tarkottaa jos susia on tosi monta ja ne asuu taikamaassa ja osaa puhua ja kävellä pelkillä takajaloilla ja ne on kaikki ystävällisiä? Mä menin niitten kaa rannalle ja söin päivällistä ja sitte matkustin epic portaaliovesta toiseen paikkaan joka oli ponien asuttama xd

 17. Mä nään aika usiasti painajaisia susista..yks on semmone josa oon jossain täysin tuntemattomasa omakotitalosa yksin pihalla tupakilla terassila hja on pimiää, mehtä siinä vieresä..siinä ku justii sytytän tupakin pikku hetki hja kuulen ääntä hja jokin tulee kohti juosten, musta susi hja justii kerkiän lyyä oven kii..noh se siihe vaa jää oottamaa hja hampaat irvesä kokoaja sit se uni yhtäkkiä loppuu..hja aika usiasti oon tuon saman unen nähny. Toine on sit et olen isän luona (seki on omakotitalo, semmone pikku mökki) hja on pimiää, siinäki oon tupakila hja noh siinä on muitaki mun lisäks isä hja sisko hja isän koira laika (siperianhusky) noh oomma siinä pihalla hja yhtäkkiä siihe ilmestyy kuin tyhjästä kolme sutta hja neki mustia isoja semmosia..tulee hyökäten hampaat irvessä hja ehimmä kyl sisälle mut siinä ne taas jää ulko oven taakse pyörii hja hampaat irveesä sit se uni päättyy. Sit on kans yks semmone uni et oon usiamman suden saartelema hja kaikki mustia..hampaat irvesä kaikila hja tuosa unesa esiintyy sit ulvontaa, mitää ne ei oo tehny viäl mut neo vaa saartaneet mut ahtaasee paikkaan..seo jännä et nuo kaikki mitä susista nään painajaisia on mustia isoja aina hampaat irvesä hja ne aina ilmestyy pimiällä.. (mul kyl pimiän pelko) koskaan ennoo mitää hyviä unia susista nähny on aina painajaista. Hja seki ku alan nukkumaa sulen silmät hnii saatan nähä oikein selvästi mustan suden pään joka hampaat irvesä on..oikiastaa on tullu semmone pelko et ku sulen silmät hja nään mustan suden hni nään siitä varmasti jotain unta hja siitä tulee todella visto tunne..pelottava en osaa sitä selittää paremmin..tätä on jatkunu jo jonnin aikaa..olisi kyl kiva tietää mitä nämä unet oikei tarkottaa…

 18. Mä näin viime yönä unta, jossa keskustelin jonkun ihmisen kanssa. En muista siitä muuta kuin että siihen liittyi myös useita eläimiä, vähän niinkun henkieläimiä. Se meni tilanteeseen jossa oli paljon ihmisiä paikallaan massiivisessa auditoriossa, kaikki oli harmaata, Pian ihmiset alkoi nousta tuoleistaan nopeasti ja lähteä kiireellä niinkuin ihmiset nykyään tekee. Minäki nousin ja olin lähdössä, mutta se sama mies (joka oli ainut missä oli väriä, ehkä punaista, jotain hehkua) käveli kohti vähän meidän yläpuolella olevaa parvea kohti ja pysähdyin parin muun ihmisen kanssa joilla ei ollut merkitystä. Se mies lauloi jotain tuttua sävelmää ja se sai aikaan tosi lämpimän ja turvallisen tunteen. Suljin silmät ja hymyilin siinä unessa tosi onnellisesti, ja sillä hetkellä kultaisen suden pää (kallistettu ylöspäin, kuin se ulvoisi) välähti mielessäni. Ja se mies oli siinä parvella ja sanoi suoraan minulle “Näetkö? Tuon minä opetin sinulle.” ja tiesin että se tarkoitti jollain tavalla hymyäni.

 19. Näin unta että menimme serkkujeni kanssa pimeään metsään ja oli talvi sitten me mentiin makaamaan lumipenkkaan ja pelasimme kännykällä yhtäkkiä rupes kuuluu suden ulvontaa ja mun serkut pelkäsi mutta mä en ja sitte sinne tuli 8 sutta ja mun serkut lähti juoksee ja mä jäin makaamaan. Sitten yksi susi rupesi puhumaan mulle ja ymmärsin sitä ja huomasin että muutuin itsekin sudeksi ja lähdin etsimään serkkujani ja sanoin susille etteivät tee heille mitään. Mitä tämä tarkoittaa?

 20. Mä näin muutama vuos sitten unta susilaumasta joka tuli meidän mökille sen mökin oikean puolen metsästä ja hyökkäsi kimppuumme. muistan sen että aluksi kiipesin grillikodan katolle turvaan mutta lopulta aloin suojelemaan perhettäni… olen nähnyt moneen otteeseen silloin tätä unta.. ja sitten se uni jatkui silleen että se olisi ollut niin kuin jonkinlainen “tv sarja” mutta vain unena. Tarkotan tuona tv sarjana sitä että siitä unesta tuli niin kuin eri osia ,eri unessa…

 21. No jaa, on se kumma ku näin tämmöstä unta:
  Paikka: Sairaala
  Minun Kuntoni: Huono
  Uni: Hyvä
  Muut: Susia

  Kun oli käsi poikki siinä unessa, niin lääkäri lähti. Ikkuna oli auki ja sudet livahtivat sisään. En muista kuinka monta niitä oli, mutta toivat hyvää ruokaa sänkyyn, oikein suurvalikoiman sitä. Haistelivat minua kun minun koira oli siellä sitä ennen siellä. Muutama oli pentu ja ne kiipesivät päälleni nukkumaan ja minä heräsin. Söpö uni kuin mikä… muistan sen vieläkin.

 22. Näen useasti unia susista. Joskus he jahtaavat minua, joskus juoksen niiden kanssa. Joskus vain tuijotamme toisiamme kun kokisimme jotakin tajunnan räjäyttävää. Viimeisin uneni oli varsin kummallinen. Oli talvi, seisoin metsäjärven rannalla. Järvi oli umpijäässä ja lumenpeitossa. Seisoin rannalla ja katselin vastarantaan, näin siellä suuren kokoisen miehen siis kehonrakentajaakin suurempi. Hän katsoi minua suoraan silmiin ne silmät olivat kirkkaan harmaan siniset. Tunsin sen olevan jotaki muuta kun ihminen. Tunsin sen olevan Susi (henkisesti) tai ihmisen puvussa. Yhtäkkiä olin kyseisen miehen edessä. Kun hän alkoi puhumaan se ääni oli todella möreä, eikä siis mikään perus viskibasso vaan vielä möreämpi. Kun hän alkoi puhumaan tuhannet sudet ympärillämme alkoi ulvoa samanaikaisesti. en nähnyt niitä susia mutta ulvonnan muistan vieläkin, mies vilkaisi taakseen hän sano jotakin mutten kuullut että mitä. Vastasin hänelle huomasin että minunkin ääneni oli todella möreä. Sanoin jotain ja lähdin kävelemään takaisin toiselle puolelle rantaa. Mies tuijotti vain. Jotenkin tuntuu ett ihan kuin olisin puhunut itselleni, tai sisäiselle itselleni. Toki uni maailmaa värittää myöskin se että kirjoitan scifi/action kirjaa jossa nimenomaan on genimanipuloituja hahmoja. Ihmisiä joilla on susien geenit ja käyttäytyvät kuin sudet. 4.5 metriä pitkiä ja metalliset raajat ym. Ehkäpä kirjani päähahmo tuli uniini. Suhteellisen pelottavaa 😀

 23. näin viime yönä unta sudesta,joka oli tullut juomaan vettä solisevan puron viereen.Ja hetken päästä unessani oli toinen susi,hyvin rauhallisen näköisinä joivat vettä purosta.Ja katsoivat minua,katsomisen jälkeen sudet lähtivät metsään.Minua hiukan pelotti unessa.

 24. Kertokaa mitä tää tarkottaa. Eli tuun meiän koululle illalla johonkin kokouksee mun isän kanssa.(olin tuolloin 12v) Koulun piha-alueella on vanha keltainen puu rakennus. Menen sinne sisään, ja siellä on keskellä pöytää iso”tabletti” joka peittää koko pöydän. Siinä oli google maps auki. Ihmiset koittivat jäljittää susilaumoja, jotka olivat vainanneet kyläämme. Menin hetkeksi aikaa ulos rauhoittumaan ja menin keltaisen rakennuksen taakse oleskelemaan. Näin yhtäkkiä vitivalkoisen pupun, joka juoksi täysillä karkuun. Katsoin taakseni ja huomasin, että minua piirittivät jätti sudet.( ne olivat tavallisia isompia) Ne koittivat syödä minut. ( tässä vaiheessa unta vähän niinkuin “hallitsen”. Olen aina osannut unissa pysäyttää ajan esim. pakotilanteissa.) Pysäytin ajan ja juoksin täysillä keltaiseen puurakennukseen. Yhtäkkiä huomasin, että hätääntynyt äiti juoksee täysillä minua kohti ja huuta, että sudet ovat täällä. ” Ne söivät lapseni ”
  Menin ripeästi sisälle ja kaikki soittivat hätänumeroon. Yllätys, yllätys kaikki linjat olivat varattuja. Joku sanoi, että olemme pian vainajia. Aloin itkeä ja huomasin kuinka paras ystäväni avasin ulko-oven ja siinä odotti seisova susia ateriaansa. Susi sanoi: “Olen odottanut sinua jo kauan ja vihsoin voin murhata sinut.
  Tos oli toi mun uneni. Nään sen joka vuos uudestaa ja uudestaa. Oon nyt 17v.

 25. Olen nähnyt unta susilaumasta. Kävelin yksin kotini lähellä ilta hämärässä ja vastaan tuli iso susilauma juosten mun ohi.. Niiden ainut iso musta susi (luultavasti niiden pomo) tuli eteeni katsoi minua ja kumarsi, Sitten heräsin

 26. Mulla on jääny mieleen kun näin unta, olin jossain tyrmään tapasessa paikassa ja siä istu tosi kaunis vaalea paksu turkkinen susi,en ees ollu varma oliko se susi mut joku siinä unessa kerto mulle. Sit sen turkki alettiin nylkeen ja sen korvat leikattiin suoraan mun naaman edessä, eikä tämä susi reagoinut mitenkään istui vaan paikoillaan ja tuijotti mua kun aloin itkeen ja huutaan jotain epäselvää. Mitä mahtaa tarkottaa?

 27. Näin unta, jossa 4-5 suden ryhmä kulki lumisella aukealla minä juoksin perään olin susi myös unessani mutta nämä sudet eivät vaikuttaneet ystävällisiltä iso musta sausi tuli luokseni vihamielinen näköinen mutta ymmärsin että saan liittyä seurata joten pian nämä sudet rupesivat sujuvasti kovaa mutta en pysynyt jäljessä metrin metrillä ei kaikkosivat ja jäin yksin aukiolle tunsin oloni surulliseksi joten olin siellä makaamaan noin tuntien päästä kuulin askeleita ja pian eteeni ilmestyi noin 4 sutta siitä suunnasta, josta olin alunperin lähtenyt nämä sudet olivat iloisia nähdä minut ja iloiten iloisesti ystävällinen minulle osoittautui, että he kuuluvat samaan lauma kuin ne edelliset mutta eivät pysyneet perässä joten hän päätti ottaa minut mukaansa sitten uni jatkamaan äärettömästi en muista loppua kunnolla ..

 28. Minulla on ollut uni joka tuli aina joka yö monen viikon ajan : Unessa olin huoneessani sängyssä makaamassa. Huoneessani sänky oli nurkassa ja huoneen oven yläpuolella lamppu ns yläaulassa koska talomme oli kaksikerroksinen. Näin ovi aukossani varjon joka ei ollut varjo vaan susi sen silmät kiiluivat ja valo heijasti sen hampaista. Se oli luultavasti vihainen kun se minulle hampaitaan näytti. Ja kun se tuli sänkyni viereen. Söi tämä susi jalkani, mutta seuraavana yönä, kun sama uni alkoi oli jalkojeni alue vuorattu pehmoleluilla ja tällä kertaa susi ei siis syönyt jalkojani vain nämä pehmolelut.

 29. Näin unta, että olen laaksossa ja susilauma hyökkää kimppuun rinteiltä. Tulivat minua kohti, mutta tein jotain ja he lähtivät toiseen suuntaan. Mitä tämä tarkoittaa??

 30. Mitä jos näkee unessa hyvä kuntoisen suden joka tulee sun luokse ja haluaa viedä sut jonnekkin. Sitten löhtee seuraamaan sitä ja päädyt susilauman luokse ja voit kuljeskella niiden kanssa eivätkä ne tee mitään muuta kuin kävele. Jos pysähdyt niin sama susi alku unesta tulee hakemaan sut. Mutta unessa seurasin susia ilman määränpäätä

 31. Näin unta isosta susilaumasta, jotka olivat ennemmin ison koiran kokoisia, ja ne juoksi ohi ja niitä oli sen 30 ainaki..

 32. Oon usean vuoden ajan nähnyt unia susista/sudesta joka/jotka pyrkii vahingoittaa ja tappaa minut. Oikeasti ei ole enää vitsi kun katson harhoissani sängyn alle ja pelkään pimeää. Minulle kävi alakouluikäisenä susikohtaaminen missä menin aamulla ulos ja susi seisoi edessäni. Pääsin juuri ja juuri sisälle ja kun katsoin oven lasista niin susi odotti minua ovella jonkun aikaa ja lähti pois. Helvetin hirveä kokemus. Pelkään isoja koiria ja tunnen koko ajan tunteen että se palaisi takaisin. Unet joko kyseisestä sudesta ja muista ovat joka päiväisiä ja kauhu hiipii uniini öisin. Mitä helvettiä teen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.