Unessa vaihdetut suudelmat lupaavat rakkautta valve-elämässä. Suudelmalla onkin lähes aina positiivinen merkitys.

Jos unessa saa suudelman henkilöltä, jonka tarkoitusperistä ei ole ihan varma, voi kyseessä olla “juudaksen suudelma”. Tällöin uni varoittaa luottamasta liikaa mahdollisesti petolliseen henkilöön.

40 comments

 1. Mä näin semmosen unen, et yks tyttö johon oon ihastunu suuteli mun kaveria. Mitä se niinku meinaa

 2. Hei, olen nähnyt 3-4 unta, jossa olen suudellut jotakin muuta poikaa, kuin omaa poikaystävääni. Yhdessä istun bikineissä uimahallissa, vieras poika tuli viereeni ja suutelimme, vaikka tiesin sen olevan väärin.
  Toisessa makaan sängyssä entisen säätöni, nykyisen ystäväni kanssa, hän kääntyy ja suutelee minua. Suutelen takaisin, mutta työnnän hänet pois ja muistutan olevani parisuhteessa.
  Kolmannessa juoksen juhlista alamäkeä illalla ystävieni kanssa. Suljen silmäni ja vieras poika suuteli minua, suutelin takaisin, mutta tiesin sen taas olevan väärin, tällä kertaa tosin ajattelin sen olevan vähemmän vakavaa jos pidän silmäni suljettuina. Silmiäni raotin juuri sen verran, että näin pojan tumman tukan sekä sinisen bikiniyläosan, pojan naaman edessä lenteli tähtipölyä, joten en nähnyt hänen kasvojaan.
  Mitä tämä tarkoittaa ? Rakastan poikaystävääni, enkä halua tai tunne unissa suutelemiani poikia.

 3. Olen nähnyt tässä kuukauden aikana melkein jokaisena yönä unta ihastuksestani. Ykeensä hän on menossa oviaukosta ulos, mutta tartun häntä olkapäästä kiinni, suutelen, halaan ja sanon: “Rakastan sua!” Hän ei ole koskaan vastannut tunnustukseeni, vaan lähtenyt surullisena pois. Uskon, että uni merkitsee kaipuuta, todella aitoa sellaista. En siis ole häntä kuukauteen nähnyt, joten pystyn unet helposti tulkitsemaan.

 4. Olen nähnyt unta exästäni useasti. Yleensä unessa hän tulee luokseni ja halaa, katsoo minua pitkään suoraan silmiin ja sen jälkeen suutelee. Hän hymyilee minulle, samalla lailla silloin kun seurustelimme. Tapahtumassa ei muuten ole mitään vikaa, mutta olemme tällä hetkellä riidoissa emmekä puhu toisillemme paljoa. Enkä oikein ymmärrä mitä unet tarkottaa..?

 5. OLen ihastunut yhteen jätkään ja olen nähnyt viikon hänestä unta ja joka unessa me suutelemme pitkään mutta hän on joak unessa jahdannut minua me tunnetaan kuitenkin jo ala koulusta asti mutta 7 ja puolen vuoden jälkeen kohtasimme samlla oppilaitoksella hänkin oli tullut opiskelemaan sinne ja nyt vaikka jo valmistunut hän kesän jälkeen palasi takaisin ja on vielä 1 vuoden. Mitä tämä voisi tarkoittaa kertokaa minulle meidän molempien nimet alkaa a kirjaimella joku yhteys meillä aina on meissä on liian samoja luonteen piirteitä kertokaa minulle miksi juuri hän? miksi uuri minä? miksi ne suudelmat unessa??????????

 6. Mä näin kerran unta jossa olin yksin jossain kaupungissa ja kaikkialla oli valkoista utua. Yhtä-äkkiä ihastukseni ilmestyy luokseni. Meidän välissämme oli joku aita ja hän suuteli minua kumartuen sen yli ja häipyi. Tätä unta ennen näin unta että tuo sama ihastukseni suuteli toista tyttöä joka saattoi olla serkkuni vaikkei hän ole ikinä edes nähnyt ihastustani! Silloin olin kyllä aika stressaantunut siitä ettei ihastukseni oikein tunnu huomaavan minua. Molemmista unista on nyt jo aikaa. Mitä tämä voisi meinata?

 7. Olen nyt viimesinä 10 yönä nähnyt unta, että suutelen erästä ystävääni. Joka unessa kuitenkin muistan olevani parisuhteessa ja kaikki nämä unet liittyvät toisiinsa jollain lailla. Eräs toinen ystäväni sanoi unessa, ettei minun pitäisi särkeä ystäväni sydäntä, joten joko olen täysilä mukana tai sitten en ollenkaan. Eli minulla on siis ollut ns. salasuhde menossa joka yö, kun nukahdan. Mahtaisiko olla vain jännityksen kaipuusta omaan suhteeseen vai olisinkohan ihastunut toiseen..?

 8. Suutelin unessani luokallani olevaa poikaa, josta en edes pidä. (Ei hänkään pidä minusta.) Suudelmaa ennen hän pyysi minua seurustelusuhteeseen, ja minä suostuin sen kummemmin miettimättä. Kun suutelin häntä, hän näytti yllättyneeltä ja järkyttyneeltä. Mitä se tarkoittaa?

 9. Näin viimeyönä unta siitä, ett mun kaveri pussasi mun poskelle yhtäkkiä. Mitä tämä tarkoittaa?

 10. Olen nähnyt unta ihastuksestani jo useamman kertaa viikon sisällä. Ne jotenkin liittyvät toisiinsa, sillä uni jatkuu aina siitä mihin se jäi. Ensimmäinen uni tuntui lyhyeltä tai sitten sama kohtaus vain kesti kauan. Unessa näin ihastukseni. Muuta en ainakaan muista. Seuraavana yönä ihastukseni käveli minua kohti, tuli luokseni ja juttelimme niitä näitä. Kolmannessa unessa jatkoimme keskustelua, täsmälleen siitä mihin se oli jäänyt. Muistan kuinka olin ihan fiiliksissä keskustellessamme. Ja neljännessä ja viimeisessä unessa, jonka näin keskiviikkona (muut unet aivan peräkkäisinä öinä), sitten yhtä äkkiä istuimme jossain ja Hän sanoi pitävänsä minusta ja sanoi (aika suorasukaisesti) haluavansa suudella minua. En edes ehtinyt vastata kun hän suuteli minua nopeasti. Olin ensin hämilläni sitten hymyilin ja suutelimme uudelleen, todella pitkään.

 11. Näin viime yöna sellaista unta , että menin ihastukseni ovelle joka on sama kun yhdessä lähellä olevassa rivitalossa mutta hän asuu omakotitalossa.olin siis hänen ovella ja soitin ovikelloa joku nainen tuli ovelle joka oli kai hänen äitinsä sitten kysyin “onko hän kotona” vaikka näin hänet kotona sohvalla kaverinsa kanssa.sitten hän käveli ovelle.minä vetäisin hänet kädestä ulos ja halusin kovasti kysyä jotain mutta olin unohtanut mitä.katsoimme vain toisiamme kunne naurahdin ja sanoin “tämä on tyhmää”silloin hän tuli lähelle ja sanoi “ei ole rakas” sitten suutelimme.sen jälkeen heräsin. Toivon että voit auttaa.

 12. näin unta yhestä tytöstä jonka kanssa olen ollut ystävänä, ja kyseinen henkilö antoi mulle kielipusun suoraan suulle,mitähän tämä merkitsee..???

 13. Näin viimeyönä unta exästäni, jota oikeasti vihaan. Unessa se tyttö tuli ovelleni vihaisena ja huusi minulle.. Sitte vetäsen jostai jotku korvikset ja annan ne sille tytölle, ja sit kysyn et ollaaks sujut ja se vastas että joo… Sitten otan sen tytön lantiolt kiinni ja suutelen sitä… En ikinä voisi suudella sitä tyttöä!! Seurustelen jo toisen kanssa:0 mitä tää uni merkkaa?? Ja mun unessa, siin vaihees ku annoin ne korvikset sille tytölle, nii kysyin kai sitä naimisiin mun kaa:0 ja oon vasta 13 ja se mun exä 14:0 mitä tää on?

 14. näin viimeyönä unta jossa olimme pienellä kaveriporukalla kotikaupungissamme aivan kotini lähellä ja porukassa oli ihastukseni. Olin ihastukseni takana ja laitoin käteni hänen olkapäälleen jolloin hän kääntyi. Katsoimme toisiamme sekunnin sadasosan silmiin ja sitten vedin hänet lähelleni ja suutelimme pitkään. Sen jälkeen hän näytti iloista naamaa ja sanoi “ei tämä voi olla todellista”… olemme seurustelleet ennenkin ja olen viimepäivien aikana miettinyt rakastanko häntä enää vai en… tunsin paikan jossa olimme ja tunsin myös kaikki jotka olivat kanssamme ja siellä oli myös paras ystäväni. hän ja minä olimme ainoat pojat ja loput olivat ihastukseni ystäviä. kyllä tuossa täytyy olla jotain muutakin kuin vain unta… tuntui minusta enemmän ennustyksella voitteko kertoa mitä tuo uni tarkoittaa?

 15. oon tosi pitkää nähy unii kaikist jätkist mut muistan aina sen unen hyvin mut en niitte naamaa ja muistan suudelmat mutta en poikaa
  kertokaa joku mitä vois tarkottaa nään tollasii unii jatkuvasti

 16. Mitähän tarkoittaa se kun näen ihastuksestani unia koko ajan, ja joka unessa hän ensin lähentelee minua ja kun suutelen häntä, hän muuttuu etäiseksi ja kylmäksi? Pelkään varmaan menettäväni hänet…kai?

 17. Näin unta (olen nainen), että olin jonkun vaalean ystävättäreni kanssa Italiassa. Jotkut miehet houkuttelivat meitä drinksuille, ystävättäreni lähti ja minä olin huolissani.

  Päätin kertoa poliisille ja menin hakemaan apua puhuen englantia. Poliisimies vastasi suomeksi, ettei minun tarvitse olla huolissani, hän tuntee ko miehet.

  Yhtäkkiä istuinkin poliisin kanssa sohvalla ja suutelimme. Tajusin, että olen unessa ja ajattelin yrittää herätä. Hylkäsin ajatuksen heräämisestä, koska oli niin mukavaa. Näin hänen kasvonsa selvästi, eikä hän ollut kukaan tuntemani ihminen. Oloni oli rauhallinen ja turvallinen.

 18. Mun unessa oli henkilö joka teki piirrusteuksen jossa poika antoi suukon poskelle tytölle ja sano, ett siinä ollaan me. (Mä ja hän) Mitä tää sit taas meinaa? Piirrustuksessa oli myös kukka ja sydän.

 19. Elikkäs joo..unessa tuli suudeltua tuntemattoman miehen kanssa. Tarkoittaako tää sitte taas mitä?

 20. Näin viime yönä unessa,että meillä oli tupaantuliaiset.Talo oli ns tasokas,paljon puukäsityötä ja ulkonäköä…mutta hirveän epäsiisti.jouduttiin paljon pesemään paikkoja ja siivoamaan(kumminkin sisimmässä tuntui,että se on pientä verrattuna siihen,miten laadukasta sisustus oli).Meille tuli vieraita,osa ei edes tuttua porukkaa.Minun vieressäni istui kolme ,minua hieman nuorempaa naista.Jossain vaiheessa tilaanne kävi tietylle porukalle hauskaksi ja jopa mun mieheni tarttui naisia kiinni(ehkä halailun mielessä).Yhtäkkiä mieheni kääntyi sohvalla toisiinpäin,jalat kattoon ja yritti suorittaa selkäänsä.Hänen vieressä istuva nainen(lyhyet hiukset,vaikkei mun mieheni siedä naisella lyhyitä hiuksia)kurkotti mun miestä päin ja he suutelivat…olin asiasta hieman hämmentynyt ja käsissä oleva drinkki lensi heidän kasvoilleen,mikä pysäytti heidän kohtauksen ja minun painajaisunen.Haluan tietää,mitä se tarkoittaa…tai mitä se voisi tarkoittaa.Kiitos jo etukäteen !

 21. Tämä tilanne hämmentää miestä aivan totaalisesti olen parisuhteessa henkilön kanssa, jota rakastan yli kaiken. Mutta hänet tapasin/löysin täysin sattumalta ja kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Aluksi epäilin suuresti sen kehkeytyvän pelkäksi laastariksi. Mutta vakavaahan siitä sitten tuli ja olen erittäin iloinen tapahtumista.

  Mutta ennen häntä kesällä minulla oli säätö about samaa mukavuus luokkaa ja ulkonäkö luokkaa jos pitää verrata. Hän oli vaikea tapaus. Tosin juuri eronnut mikä selittää aika paljon. Pidin henstäkin suunnattomasti mutta koska hän oli juuri eronnut ei päästy koskaan kokeilemaan mitä tapahtuisi. Sen sijaan meistä tuli ylimmät ystävät.

  Näen häntä(ex säätöä) useasti ja puhumme useasti mutta viime aikoina sekin on jäänyt koska molemmilla on ollut kiireitä. Lupasimme myös joskus ennen nykyistä tyttöystävääni toisillemme, että jos kummallakaan meistä ei ole ketään, kun valmistumme ensimmäisestä jatko-opiskelusta. Teemme yhdessä lapsen…… Aika lailla lapsellista touhua, mutta tulipahan sovittua. Se vaikutti hyvältä idealta kun kyseisen naisen ulkonäössä ei ole mitään vikaa todellakaan. Ja tottakai siihen aikaan vielä välitin hänestä. Nyt en osaa sanoa. Minä sanoisin että ei ole muuta kun kaveri pohjaisia tunteita. Mutta sisimmästäni en oikeastaan tiedä niin kuin ei varmasti kukaan.

  No olen nyt hänestä nähnyt useaan otteeseen unta ja olen aivan hämillämmen ensimmäisessä unessa menenne naimisiin ja muissa vain pussailemme jossain romanttisen synkässä pimeydessä tai usvassa. nämä jälkimmöiset unet sioittuvat todennäköisesti aikajanalla ennen häitä, koska sormus ei pistä niissä silmään.

  Hää unessa on paljon kaikenlaista draamaan jonka jälkeen viimein löydän tämän ex säätöni luokse ja olemme onnellisia. Pohdin siis tuossa hetki sitten, että olisi minulla edessä tässä eroaminen nykyisestäni ja siitä myöhemmin hän minun vierelläni. En rehellisesti ymmärrä ja en tiedä mite ne haluaisin ymmärtää, koska olen suunnitellut noin 0.5-1 vuoden päästä kosia nykyistä heilaani. Kaipaisin vähän rauhoittavia neuvoja, mutta muuten jatkan tarkailua ja annan virran viedä sinne minne pitääkin.

  Ps: Nykyiseni tietää minun ja säätöni olleesta suhteesta, sekä juuri ennen tätä kerroin nämä asiat “ex” säädölleni

 22. Näin unen jossa suutelin kiihkeästi jotakin miestä mutta en muista kuka se oli mutta ihana uni oli siinä sain hellyyttä ja tuntea itseni rakastetuksi ja onnelliseksi mitä tämä tarkoittaa…

 23. Moi. Näin tänään unen. Siinä oli mun synttärit, olin myös kutsunu yhen kaverin. Oon tähän ihastunu ja hän näköjään muhun. Sit syndeiltä lähti jo vieraita. Sit mun äiskä oli lähtemäs viemään roskia ulos. Seurasin häntä ja kaveri mua. Sitten tää kaveri sano mun nimen, mä käännyin, tää kallistaa mun päätä ja suutelee mun otsaa. Siis tää kaveri on mun toiseksi paras kamu ja poika. Ite oon tietysti tyttö. Niin että mitähän toi tarkoittaa.

 24. olen nähny unta missä suutelen ihastustani monta kertaa. Aikasemmin oltiin kuin ei tunnettais toisiaan, mutta nyt me katsotaan toisiaan joka koulupäivä ja meinataa revetä nauruun. Aina kun hän katsoo minua, hänellä tulee ” pakkohymy ” niinkuin minullakin. Mitä tämä voisi tarkoittaa? Ps, unessa emme suutele kuin “normaalisti” suudellaan, vaan hän tulee unissani huoneesseeni, tönäsee mut makaamaan sängylle, istuu päälleni ja suutelee minua.

 25. Mä näin vastikään sellasen unen jossa eka yks mun kaveri suuteli mun parasta ystävääotsalle ja sit sen mun parhaan ystävän serkku pussas mua kolme kertaa poskelle huulien viereen. On kyllä kuullu et tää serkku ois ihastunu muhun, mutta en oo ottanu tosissaan. Kai tää johtuu siitä, mut mitä toi tarkoittaa?

 26. Näin sellaista unta että olin kylpylässä jonkun miehen kanssa, en tuntenut miestä oikeassa elämässä, mutta tunnettiin unssessa toisemme. Sitten kun päästiin altaalle niin hyppäsin oikeen hänen syliinsä ja suutelin miestä aika intohimoisesti… Mitä tämä mahtaa tarkoittaa?

 27. Viime yön unessani minua suuteli pikaisesti unessa tapaamani mies, olimme lähdössä retkelle iloisin mielin. Olimme vasta tavanneet ja hän heitti suudelmansa äkkiä, hieman hämillään, kun puin pipoa päähäni. En ole tavannut tuota miestä lainkaan hereillä ollessani. Uskoisin, että toiveunta – kuten luulen että aika monen muunkin suutelu-unet ovat. Mutta olihan kiva nähdä kivaa ja iloista unta, edes!

 28. Unes exäni tuli mun luo ja hällä oli nakkirasia mukanaan ja otti yhen nakin sieltä. Tarjosin hälle kahvia ja istuimme sohvalle, aikeissa kattoa leffaa. Emme koskaan kattoneet sitä ja päädyimme sitten juttelemaan. Välil hän antoi pusun mun poskelle/huulelle ja jokaisen kohalla tuli musta tausta vihreällä tekstillä “you should’t have done that…” Ja uni päättyi tuohon tekstiin kun se ilmestyi kolmannen kerran.

 29. Minäpä suutelin lapseni opettajan kanssa, hänen kauniin vaimonsa kirmatessa viereisellä pellolla 😀 Viime yönä suutelin erään taannoin kuolleen nuoren miehen kanssa, joka ei kuulunut elämääni oikeastaan millään tavalla…

 30. Jessua, nään unta, romanttista sellaista, eiseksiä vaan nimenomaan romantiikkaa, naisesta jota en ole tavannut edes ikina, hyviä FB ystäviä ollaan. Unessa myö suudellaan… Ja nyt haluisin sitä oikeassa elämässäkin…

 31. Näin unta siitä että olimme koulumme kentällä jossakin hevosesityksessä (harrastan ratsastusta) oli minun ja joidenkin muiden tyttöjen vuoro esiintyä vaikka olin todella ujo, kun nousin selkään kuulin yhden luokkalaiseni pojan huutavan *hyvä (nimeni)ennen kaikkea tätä ihastukseni kokeili ratsastusta vaikka vihasi niitä oikeasti) sitten esityksen jälkeen menin ihastukseni viereen kippuraan niin että pääni osui hänen reiteen. Vieressämme oli muutama muukin poika ja hän sanoi jotakin: *olit ihana* niin otin hänen päästään kiinni ja pussasin häntä. Hän hymyili ja sitten hetki myöhemmin paikalle tuli ihastukseni ihastus (huhuja oli liikkellä että ihastukseni piti hänestä ihan oikeassakin elämässä) sitten hän kysyi jotain että *missä vessa on?* ja kerroimme sitten missä se oli ja joko uni skippasi tai menimme salamanopeasti istumaan kivelle mitä ei oikeasti ollut ja ihastus sanoi taas saman että olen ihana ja pussasimme. Heräsin kai liikaan onnellisuuteen

 32. Mä olen poika .kerran mul tuli sellainen uni et,miekkailin yhden ihanan tytön kanssa joka oli mun kokoinen. Sit lopussa me katsottiin toisiemme silmiin niin syvälle. Sen jälkeen menin sen viereen ja se pussas mua ja mä sitä.SE TUNTU TODELTA.:3

 33. Näin viimeyönä sellaista unta,että sovin erään kauniin naisen kanssa treffit.Heti,siinä unessa.Ja kun treffit lähestyivät hai naisen työpaikaltaan,ja vein hänet tyhjään huoneesen.Huoneessa me naisen kanssa syleilimme toisiamme ja sitten kun tuli suudelman vuoro,eli yritin suudella kaunista naista.Mutta hän ei vastannut suudelmaani.Syleili vain erittäin kiihkeästi minua.En ole nähnyt naista valve elämässä koskaan.Mistä uni kertoo?.

 34. Näin unta että todella hyvä miespuolinen ystäväni suuteli minua. Joku tuli kulman takaa ja käänsin pään pois. Selvästi se joku näki suutelumme ja uni loppui siihen. Ei ole ensimäinen kerta kun sama henkilö unessa intiimeissä merkeissä.

 35. Näin unta mun ihastuksesta. Mä olin siinä vihanen sille jostain asiasta ja kävelin sen eteen jotain syytteleen ja se vaan sitte alko suuteleen mua ja olin ihan ns. “Lumoissani” me kaaduttiin samalla suudellen maahan. Mitä tää vois merkitä? Me ei olla koskaan juteltu tai muutakaan sellasta. Me vaan ollaan saatettu kattoa toisiamme. Plus meillä on saman pituinen kotimatka. Osaisiko joku auttaa?

 36. Näin unta jossa etsin jotai henkilöä metsästä. Huusin nimeä “james” tai jotain sen tyyppistä.
  Oli ilta ja talvi. Huusin kuin olisin ollut kauhuissani jostain. Juoksin ja näin tämän henkilön istuvan lumessa tuijottavan jotain rakennusta. Yhtäkkiä istuin henkilön takana ja tämä kääntyi minua kohti ja suuteli monta kertaa.

 37. Bäin viime yönä unta jossa puhuin tytön kanssa. Unessa tunsin tytön vaikka oikeasti en.. En. Kuitenkaan tiennyt tytön nimeä.. En muista mitä puhuimme. Sitten suutelimme ja tyrön piti mennä.. Heräsin.. Tajusin sen olevan unta.. Nukahdin uudestaan jolloin näin ns. Jatko osan.. Olin tytön kanssa autossa emmekä puhuneet koska hän istui edessä ja minä takana. Sitten uni katkesi ja hetken päästä jatkui.. Olin ajamassa kaverini ja tytön kanssa pyörällä naapuri alueella. Sitten tajusin.. Missä tyttö on.. Hänen tilallaan oli kaverini iso-veli.. Säikähdin jä heräsin.. Enää en nukahtanut ja se jäi vaivaamaan minua.. Löydänkö itselleni kumppanin vai mitä uneni tarkoittaa

 38. Onko tämä sivu enää käytössä?
  Jos on minulla olisi kysymys.
  Unessa suutelin kahden parhaan ystäväni kanssa, jotka ovat molemmat muijia ja itsekin olen mitä tämä tarkoittaa, sillä olen hetero

 39. hei, minulla on kysymys… näin unta että olin seksissä yhden työn kanssa me suutelimme toisiamme hyvin kiihkeästi kielisudelmilla hanellä oli yllään bikinit minulla shortsit. unessa hän käski riisumaan shortsini ja sitten hän riisui itsekin bikininsä…

  ja siihen uni sitten loppuikin. mitä tämä tarkoittaa???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.