Syntymä unessa lupaa aina hyvää. Se kertoo tulevista uusista asioista ja toteutuvista toiveista.

6 comments

  1. olen nähnyt monesti synnytyksestä unta varsinkin ku olen odottanu omiani tai jos ystävä odottaa ja synnytys lähenee mutta en ole koskaan nähnyt unta että synnytän kuoleen lapsen ja haluaisn tietää mitä se uni merkitsee-näin justiin toissa yönä tällästa unta.

  2. Näin unen, jossa minulle syntyi vauva yllättäen ja hän kasvoi hyvin nopeasti ja joka kerta kun yritin ruokkia vauvan äitini esti minua.
    Olemme mieheni kanssa yrittänyt jo kauan vauvaa ja luonnollisesti toivon että uni olisi enne tulevasta.

  3. Heräsin juuri unesta jossa odotin lasta ja synnytykses niitä tulikin kolme.. onko mulle sitten odotettavis kolminkertaista hyvää?

  4. Näin unen jossa olin raskaana..jo pitkällä koska pyöreä maha näkyi jo…lapsen isä oli ilmeisemmin vain joku ei vakava ja synnytin unessa pojan kun iski unessa minulle paniikki mitä lapselle teen..kasvattaako mies sen minun kanssa vai annanko pois..

  5. Näin viime yönä unta jossa minulle äidin paikan täyttävä naisihminen avusti synnytyksessä ja oli lähellä koko ajan. En sitten tiedä, tarkoittaako sitä, että kyseinen henkilö on apuna näissä tulevissa hyvissä asioissa??

  6. Näin unta, että synnytin. Synnytys oli erittäin nopea ja kivuton. Mutta vauva oli erittäin pieni, eikä häneltä löytynyt napanuoraa ja hän ei saanut ravintoa minulta, vaikka yritin antaa hänelle sitä.

    Meinaako tämä sitä, että eniten haaveilevani toive sisältää puutteita tai se ei tule toteutumaan yhtään sillä tavalla kuin “pitäisi” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.