Talo symboloi unennäkijää itseään, kehoa ja sisintä. Eri huoneet kuvaavat eri kehon osia ja myös sisimmän ja ajatusmaailman osa-alueita.

Ränsistynyt ja huonokuntoinen talo varoittaa kehon kaltoin kohtelusta taikka sairaudesta.

7 comments

  1. Mitähän mahtaa tarkoittaa jos olen omassa talossani. Ensin alakerrassa lattia repeää ja sen jälkeen katolle kaatuu puu ja rikkoo yläkerran. Pelkään jäädä taloon koska pelkään sen romahtavan mutta jään jostain syystä silti, en halua poistua mutta en uskalla mennä yläkertaankaan katsomaan kuinka kävi.

  2. Minä näen jatkuvasti unta, että olen muuttanut yön aikana vasta valmistuneeseen taloon. Kaikki on puhdasta ja kiiltävää. Sitten siellä on ihan minulle tuntemattomia ihmisiä, ja unessa uudessa talossa on juhlat meneillään. Mitähän mahtaa tarkoittaa?

  3. Mitähän tämä tarkoittaisi?. Olen vanhan ja huonokuntoisen talon pihalla , yhtä äkkiä otan puukon esiin koska kuulen askelia ..pihaan ilmestyy vanha pariskunta. samassa vanha pariskunta alkaa myymään taloa minulle , menen talon sisälle katsomaan paikkoja . Kaikki paikat ovat homeessa mutta pariskunta väittää että talosta saa kunnollisen kun hinkkaa homeen pois.. enempää en muista.

  4. näin unta että olin uudessa talossani,olin tulossa juuri työpaikalta kotiin kauppakassien kanssa.ja menin unessa ensin keittiöön keittiö oli iso ja avara.sen jälkeen unessa kävelin makuuhuoneeseen,makuuhuoneessa en ollut yksin kuulin naisen äänen mutta en nähnyt häntä.mikäköhän viesti unessa mahtoi olla.

  5. Mitähän mahtaa tarkoitta kun unessani näin unta että olin ihan uudessa talossa asumassa.

  6. Mitähän tarkoittaa jos näen unta että olen aluksi uudehkossa hienossa modernissa talossa kunnes minulle tulee soitto jossa äitini on voittanut 100 000 000 euroa?

  7. Näen unta talosta. Talo on vanha ja siellä on joku ulkopuolinen joka kiusaa ja katselee minua salaa. Asun talossa ja pelkään. Haluan tappaa kiusaajan, joka on ruma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.