Kannattaa kiinnittää huomiota siihen minkälaisessa vedessä ui. Kirkas, puhdas vesi tietää hyvää. Likainen, haiseva vesi huonoa.

4 comments

  1. Mitä meinaa jos näkee unta jäisestä vedestä?
    Ja jäinen vesi on talon sisällä, jonka pinta on jäätynyt.
    Ja yks kaks jää murtuu vain yhdestä kohdasta. Ja sinne tippuu paha henkilö jota olen viiltäny nilkat rikki, sekä rakkaani jonka perään hyppään ja huomaan kuinka kylmää vesi on. Vesi ei ole kirkasta, se on vihertävää, mutta eteen näkee vähän. Nousen takaisin pintaan kultani sylissä ja lähden juoksuun kohti kotiani. Yritän saada häntä voimaa paremmin, mutta kuolee matkalla… Mitä tämä uni meinaa?

  2. Näin hämmentävän unen olisi kiva jos joku osaisi vähän tulkita.
    Olin uimahallissa, jossa oli pimeää muutamia valoja altaiden pohjassa ja reunoissa. Siellä oli kaksi hyvää ystävääni ja minulle selvisi että he olisivat veljeksiä (he eivät ole oikeasti veljeksiä) Ja he olivat kauhean mustasukkaisia seurastani, sitten hyppäsin altaaseen ja yritin sukeltaa pohjaan jota en koskaan tavoittanut uin,uin,uin… Mutta pohja ei tullut lähemmäs vaikka tuntui että se olisi aivan lähellä. Minulta ei kuitenkaan loppunut happi missään vaiheessa. Jäin miettimään unta paljon.

  3. Unessani oli muutakin kuin uimista, mutta minä en itse uinut vaan joku toinen ui meressä ja kaverini kuvasi tätä videolla joka ui. Jännää on se, ett miten en löydä selityksiä minun unille jotka näen. (Näen outoja unia).

  4. Unessanin olin uimassa järvessä 4 valkoisen hevosen kans. Ne ikään kuin uivat minun ympärillä ja oli niin kauniita. Oli pari -kolme muuta ihmitä mukana mutta en muista ketä he olivat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.