Syttyvä valo symboloi tulevia ideoita ja oivalluksia, asiat kirkastuvat unennäkijälle. Unessa ympäröivä valo kuvaa elinvoimaa, energiaa, terveyttä ja menestystä.

1 Comment

  1. Uni 1: Minulla ja jollain muulla(ehkä naisystävälläni) oli joku erittäin outo psyykkinen yhteys, molempien silmät olivat mustat, toisen ihmisen kokonaan mustat taas minun vaan melkein. Kysyin yhdessä vaiheessa jossain peilin vieressä toiselta henkilöltä että miten näitä silmiä käytetään, sanoi että kai sinä voisit kokeilla, käski katsoa peiliin. Katsoin silmiäni peilistä ja kohta tuli kirkas valo näkökenttääni, koko kehon valtaava voimakas tunne. Kesti ehkä sekunnin ennen kuin katsoin pois peilistä ja suljin silmäni., olin kuulemma edistynyt. Samassa unessa juoksin metsäpolkua alas vanhan kouluni pihaan, jossa ei ole metsää siinä kohdilla.

    Uni 2: Joku paikka oli tulvillaan ja ajelin jonkun ihmisen kanssa autolla minä pelkääjänpaikalla, vedessä ui käärmeitä ja niitä oli myös maalla. Meinattiin ajautua autolla suoraan veteen melkein menettäen kontrollin. Yksi käärme pisti minua, ei kai ollut vaarallinen.
    Samassa unessa minulle tuli jostain syystä samanlainen valontunne silmiini, näin vain valkoista ja päässäni jyskytti niinkuin olisin kuolemassa, sitä kesti noin 5sekuntia ennenkuin tajusin tai halusin avata silmäni ja heräsin.
    Aamulla kädessä mustelma ehkä juuri siinä kohdassa kuin käärme minuun puri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.