Veri on elämän ja elinvoiman symboli.

Jos unessa saa vertavuotavan haavan, kokee valve-elämässä kuluttavia ja energiaa vieviä aikoja.

Naisilla veriunet usein edeltävät kuukautisia.

10 comments

 1. Entnä jos kokeilee puukolla karkasta reiden puolesta välistä, mutta ei saa luuta rikki ja lihan saa leikattua luuhun asti ja se oli tosi ilkeen näkönen se haava. Mun olisin periaatteessa pitänyt kuolla verenhukkaan sellaseen haavaan, mutta verta ei tullu.

 2. Entä jos unessa itse on junaonnettomuudessa pojan ja entisen parhaan kaverin kanssa ja saa vertavuotavan haavan ja sitten sormet lähtee irti ja jalka katkee sekä juna räjähtää n.2metrin päähän itsestä??

 3. Mitä sitten, jos unessa on hammaslääkärin tuoli kaikkine koneineen, ja siitä vesisuihkujutusta tulee veristä vettä?

 4. Näin unta että tyttäreni nenästä tuli verta monta ämpärillistä, sitä tuli kokoajan.
  Mitä voi tarkoittaa?

 5. Tuli nähtyä muutama yö sitten unta kalasta joka puri kahta lasta jalkaan veden alla. Kummankin jaloista tuli verta joka houkutti isomman kalan ja söi lapset. Myöhemmin he oli muuttuneet yheksi jättiläiseksi jonka nimi oli Nuuk. Ei menny kauaa ku Nuuk oli muuttunut takaisi kaheksi lapseksi näiksi samoiksi mitä aiemmin. ajoivat siinä pyörää yhtäaikaa yhessä jonka päällä oli iso kiven murikka. Saapuivat auton luo jossa istui mies näyttäen paksua peukaloaan ja kaikki nauroi. Ite en esiintynyt unessa lainkaan. Enkä tuntenut näitä kahta lasta saatikka tätä miestä.

 6. Näin unta että yskin verta, kokoajan, ja se paheni kokoajan niin että lopuksi oksentelin verta kokoajan..

 7. Näin unta että kanarianlintu puri kämmeneen ja tartui siihe niin kovaa että sain sellainen viivamaisen haavan ei aluksi tullut verta, mutta kun kämmentä liikutti niin verta tuli siitä haavasta ja lopulta haava suureni niin että sitä piti ommella.

 8. En ole itse vuotanut verta unissani, mutta viime yönä näin että kissani tappeli villikissan kanssa ja sai pahoja haavoja joita pesin epätoivoisesti puhtaaksi..

 9. Näin tossa unta muutama yö sitten, tai no ei se ollut uni vaan enemmänkin kun suljin silmät niin oman poikaystäväni naama tuli siihen verisenä ja täynnä kaikkia naarmuja ja se kyllä jäi niin hyvin mieleen että ei tuu unohettuu…
  mitä tä tarkottaa?????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.