Vesi kuvaa elämää ja sen sanotaan myös liittyvän tunteisiin, elämän koko tunnekirjoon.

Likainen vesi kertoo huolista ja ongelmista, kirkas vesi lupaa onnea, terveyttä ja hyviä aikoja.

Jos vesi on tyyntä taikka virtaa rauhallisesti, on luvassa sujuvasti soljuvaa elonkulkua. Myrskyävä vesi taikka tulvat kehottavat kiinnittämään turvavyöt, rankempaa menoa on tiedossa.

13 comments

 1. Joo o, eli siis pitänee kiinnittää turvavyöt viimesen unen perusteella :/

 2. Mun uni oli tyyntä virtausta mutta putous vasemmalla..selvisin kuitenkin hyvin vasta rannalle…

 3. mulla oli vesi ihan tyyntä ja vedessä käärmeit jotka tuli mua puremaan ja sit ilmesty mies joka halus että löydän hänen kaulakorunsa missä oli joku pikkukirppu kultasellaketjulla. mitä tarkoittaa tä uni?

 4. Näin unta että minua pistettiin puukolla vatsaa ja katsoin että siitä vuoti hiljakseen kirkasta vettä. Itse puukon pisto ei sattunut ollenkaan.

 5. Näin unta missä hyppäsin laiturilta kylmään veteen. Se tuntui virkistävältä, mutta en päässyt veden alta ylös kovin helposti. upposin kokoajan pohjaa kohti välillä yritin uida pintaan. se ei tuntunut siltä että hukkuisin mutta ei kovin mukavaltakaan

 6. Näin unta missä seisoin mieheni kanssa rannalla, minulla oli punainen takki päällä. Vedessä näin kalan hyppäävän… ajattelin että onpa valtava lohi.. mutta kun se loiskahti takaisin veteen se olikin valtava hauki. Hetken päästä se hyökkäsi rantaan ja sillä oli valtava suu, se tarrasi takkiini ja yritti kiskoa minua veteen. Mieheni tarrasi minuun kiinni ja yritti kiskoa minnua irti hauen otteesta. Lopuksi riisuin takkiani ja vielä tyhjensin taskut jotta kaikki ei menisi mukana… hauki antoi peiksi ja lähti takaisin veteen….. Oli kyllä hurja uni….

 7. Olen nähnyt usein unta vesivahingossa, jossa huomaan katosta tippuvan ensin muutamia pisaroita ja hetken kuluttua rappaus alkaa pullistella ja tippua sieltä täältä. Vesi on selkeästi puhdasta raanavettä. Yritän epätoivoisesti soittaa apua paikalle, että joku tulisi sulkemaan päähanan. En ole löytänyt mistään selitystä näkemälleni unelle.

 8. Näin unta jossa valmistin ruokaa (talossa, mökillä) ja ikkunoista katselimme poikani kanssa äkillistä uskomattoman voimakasta myräkkää järvellä siinä vieressä. Tuuli todella valtavasti, se vei vedet jotenkin korkealle jotta osa järvenpohjaa suurine kivineen näkyi, imi järven vedet jännästi, myös veneen miehistöineen karille, heille ei käynyt kuinkaan. Läksimme tarjoamaan apua heille, emme oikein tavoittaneet heitä. Naapurissa oli maalaistalo jossa ei juurikaan tapahtuneeseen luonnonmullistukseen reagoitu, väki vain ruokaili suuren pitän pöydän ääressä, joku katsoi hieman oudoksuen meitä. Tämän talon pihalla huomasin pihan ja järven välillä olevan korkeiden kallioiden olevankin muotoiltu kymmenien ihmishahmojen muotoon, patsaiksi, (kuin neuvostoajan teos) valtava ja vaikuttava monumentti . Erään patsaskallion päältä, korkealta putosi vetéen uimareden joukkoon suuri lohkare, sekin osa kivenhakkaajan tai taiteilijan teosta. Uimareille ei käynyt kuinkaan, putoamiskohdassa ei ollut ketään, pari uimaria srntään huomasi sen. Sanoin vastaantulijalle mitä tapahtui, hän ei tuntunut ymmärtävän minua ja kulki ohi, ajattelinkin olevani ulkomailla. Mukanamme pihamailla kulki vat omat 2 kissaamme.

 9. Näen usein ennen jonkun läheisen sairastumista unta mutaisesta, seisovasta vedestä.

 10. Ite nään tosi paljon unia missä on vettä, viihdyn vedessä paremmin kun maalla ja uskon että mun yhteys vereen on erityistä. Vedessä mä tunnen puhdasta iloa ja kiitollisuutta, en mitään muuta. Näin toissayönä unta, että opiskelin merenneidoksi rauhassa soljuvassa joessa, ja olin niin onnellinen. Oon myös nähnyt kaks unta missä oon meinannu hukkua sokkeloiseen taloon, mutta niistä on jo aika kauan. Vesi on mun elämä, ja mun elementti

 11. Mun unessa vaimoni tarjosi minulle vettä, joka oli selvästi likaista.
  Jaa-a. Mitähän tuokin tarkoitti?
  Pitääkö alkaa varomaan vaimoa vai onko tulossa yhteisiä huolia?

 12. Olin isossa veneessä joka meni lujaa, pelkäsin että se törmää mutta ei törmännyt. Pysähtyi rantaan en tiennyt missä olin. Rannalla tapasin miehen veneessä ja pyysin apua häneltä. En tiennyt missä olin. Ukana myös pieni poika. Siihen sitten heräsin.

 13. Omassa unessa oli huone, jossa oli pelkästään keskiverto/iso uima-allas. Siellä oli ovi josta ei päässyt mutta sen kautta pystyi vaihtamaan saman kaltaiseen huoneeseen aina kun alkuperäinen, mutta siellä oli aina 1-3 eri ihmistä kun toisessa huoneessa. Vesi oli kirkasta ja puhdasta, ja se virtasi rauhallisesti, muistan sen vieläkin kun katoin sitä vettä ja sukelsin ja uin mut siin silti meinas jäädä sinne pohjalle nii en sen jälkee enää sukeltanu 😀 en ole koskaan nähny tän tapasta unta ja se tunne siinä oli ihan erillainen ja unet on nykyään ollu nii erillaisia et oli pakko kattoo tulkintoja. Mutta juu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.