Apua ja neuvoja unien kautta

Unien kautta on myös mahdollista etsiä vastauksia ongelmiin. Koska yö ja unet ovat alitajunnan tehokkainta työaikaa, on se myös hyvä tilaisuus antaa aivojen raksuttaa ratkaisuja pulmiin. Yksinkertaisesti viimeisenä ennen nukahtamista mieti mielessäsi ongelmaa joka kaipaa ratkaisua ja jätä se sitten alitajunnan työstettäväksi. vastaus voi tulla yöllä unen muodossa tai sitten se on mielessäsi heti herättyäsi.

58 comments

 1. hei,olen nähnyt kolme kertaa saman unen.ja se kertoo että
  mun pitäs kai lähtee kuopioon ja yön keikalle.en tiiä miksi kuopioon näytetty kolme kertaa…

 2. hei, olen nähnyt 2 kertaa saman unen , se oli semmonen uni että karhu jahtaa minua ja minun lisäksi oli muitakin jotka pakenivat karhua,
  minä jotenkin hyppäsin aidalta toisen puoleen tietä ja karhu jatkoi jahtaa muita,
  tulleessani takaisin samaa tietä mistä pakenin pois karhua, niin oli toinen karhu jotenkin aseistettuna ja odottamassa niin kuin jossakin porttissa tiellä jota kautta olin jatkaammassa pakenemistä, ja sitten heräsin,
  mikä on tämä unin merkitys

  1. Minäkin näin karhu unia yhteen aikaan todella useasti ja sen vuoksi aloin pelätä niitä. Unissani karhut olivat joko sivu alalla sellaisena ahdistavana tai sitten ne jahtasivat minua ja minun perhettäni tai minun ystäviäni.. MIkäköhän niissä karhuissa oikein on??

 3. Hei!
  Olen kolmena yönä peräkkäin nähnyt unta että olisin noita ja pystyisin merkillisiin asioihin. Yleensä ratkonut arki-ja rahahuolia ja koittanut määrittää voimieni rajoja. Unessa myös esiintyy kuollut isäni jolla myös on yliluonnollisia voimia. Uni jatkuu joka yö siitä mihin olen jäänyt ja myös jos herään kesken yön ja jatkan nukkumista, uni jatkuu… Mistä voisi kertoa?

 4. olen nähnyt paljon unia siskoni ex-poikaystävästä . hänen käytöksensä on agressiivista ja jopa uhkaavaa minua kohtaan. mistä tämä voisi kertoa ?

 5. Moi! Mä näin jo pienenä unta, että kun oon kotona ja äiti on suihkussa, meille tulee mies ja jos en kerkee juosta äitin luo ennen sitä kun se saa mut kiinni se vie mut viikoks sen luokse ja oon sen kotona kotikoulussa. Viikon jälkeen mut palautetaan kotiin. Ja siinä unessa se käy jokayö samaan aikaan tarkistamassa nukunko. Äiti ja iskä on kertonut että pienenä vedin aina kahtena yönä viikossa peiton samaan aikaan mun päälle ja unessa näin että suojauduin siltä mieheltä että se ei mua nää. Nään tätä samaa unta vieläkin. Mistä on kysymys??

 6. Uni on toistunut jo vuosikaupalla. Olen jossain, useimmiten hotellissa tai tai kuntoutuslaitoksessa. Poislähtiessäni minulla on niin paljon tavaraa, ettei kaikki mahdu mukaan. On olevinaan vaatteita, huonekalua, koristeastioita. Lähtiessäni en löydä autoani mistään, jos olen matkalla esim. lentokoneella en millään ehdilennolle.
  Painostava negatiivinen tunne unessa. Todellisuudessa olen 5 vuoden sisällä muuttanut 2 kertaa. Olen jo 65-vuotias.

 7. Oma, outo mutta kaunis uneni on toistunut jo useamman kertaa.

  Ensiksi lähdemme isolla porukalla (oman kouluni koululaisia) yöllä kävelemään portaita pitkin taivaaseen, matkalla kuuhun. Porukassa on paljon opettajia ja oppilaita. Tie on pitkä ja raskas ja monet tippuu tieltä alas päin, samaan kohtaan kuin mistä lähtikin (koska tie menee viistoon ylöspäin)

  Määränpäässä ei vielä ole kuuta, mutta teleportti josta sinne pääsee. Teleportti on taivaassa leijuva suuri levy, jossa on nappi, jota painamalla pääsee eteenpäin.

  Ensimmäisenä nappia painamalla pääsee jonnekkin vedenalaiseen maahan, joka muistuttaa suurta uima-allasta. Täällä vedenalaisessa maassa on baari, paljon ihmisiä ja lämmintä vettä. Täältä löytyy seuraava nappi, jota painamalla pääsee seuraavaan paikkaan, vielä lähemmäksi kuuta.

  Seuraavaksi vedenalaista nappia painamalla pääsee kuuhun. Siellä istumme hiljaa ja katsomme kuuta. Hauska uni, vaikkakin hieman outo..

 8. Voisiko joku auttaa minua? Minä olen nähnyt Jeesuksen unessani. Hän istui sängyn päädyssäni ja jutteli minulle. En muista mistä juttelimme, en nähnyt minkä näköinen hän oli, mutta siitä olin varma, että hän oli Jeesus. Itsehän olen ateisti, enkä jumalaan tai jeesukseen usko. Mistä tämä voisi kertoa?

 9. Heis! Olen nähnyt muutamana yönä erittäin ahdistavaa unta. Siinä esiintyy vieras vaalea naishenkilö jolta juoksen karkuun ystäväni kanssa, meillä on mukana laatikko/kannellinen suuri astia jota emme saa antaa takaisin tälle naishenkilölle. Ensin olemme talossa ja sitten jossain erittäin korkean sairaalamaisen rakennuksen vintillä ja laatikon kansi on auki. Näen pienen pienen olennon joka lentää. Se on lepakko, naishenkilö kertoo minulle että se on erittäin myrkyllinen. Lähden juoksemaan takaisin ja olen taas talossa ja juoksen rappusissa kun lepakko on kasvanut yhtäkkiä suureksi ja hyökkää selkääni kiinni….
  Herään sihen että selkääni ottaa oikeasti kipeää kun lepakko puraisee minua .
  Voisiko joku vähän auttaa ja kertoa onko tällä jotain merkitystä vai onko kenties vain pahaa unta???????

 10. Viime yönä näin unta, että ukin veli (joka on oikeasti kuollut) tulee meille kylään, entiseen omaan kotiinsa. Vanhempani asuvat nyt hänen entisessään talossa.
  Ja mukanaan hänellä on koiransa, joka on myös kuollut.

  Äitini ja minä olimme leipomassa pullaa, kun hän tulee ja äiti on ihan ihmeissään hänen tulostaan.
  Tulija sanoo:
  “Ajateltiin lähteä nyt pikku kävelyllä käymään ja katsomaan, miten te olette täällä pärjäillyt ja minun jälkeen taloa laittanut. Hyvältähän tämä näyttää”.
  On vähän aikaa hiljaista ja sitten hän jatkaa:
  “Oli minulla asiaakin. Ukkia (sanoo nimellä, jota en nyt halua tässä mainita) tulin etsimään: “Tartteisin sen apua ja hänet mukaani.”

  Kohta olemme koko porukka pihalla, he ovat kahdestaan lähdössä ja tulija kysyy ukilta:
  “Mentäskö autolla vai kävellen?”
  Ukki vastaa nauraen:
  “Mennään autolla, päästään sinne nopeammin. Onhan sinne matkaa.”
  Me muut olemme unessa todella hädissään ja ukki vilkuttaa meille ja hymyilee he lähtevät ajamaan ukin autolla.

  Tunnelma unessa on hätääntynyt, ahdistava, mutta ilma; ihanan kesäinen ilta, linnut laulaa ja taivas on vaaleanpunainen.

  Toivottavasti tämä ei ole enne uni.

 11. näin unen muutama viikko sitten.
  Unessa olin entisen ihastukseni kanssa. Joka on oikeastaan aina seurustellut muttei se ole meitä estänyt. Tammikuussa laitoin välit poikki enkä ole nähnyt sen jälkeen.
  Nyt uneen.. Olimme rakennuksessa missä oli epäsiistejä huoneita ja aivan ihmeellisissä paikoissa ovia. Miehen tyttöystävä pamahti paikalle juuri kesken syvällisen keskustelun ja mies pakeni paikalta. Sydämeni löi kahtasataa varmaan ja vakuutin ettemme tehneet mitään ja yhtäkkiä olimme mukamas kavereita (en siis ole kuin muutaman kerran ohi mennen nähnyt valve-elämässä) ja istuimme pöydän ääressä jutellen kyseisestä miehestä mite hän käyttäytyy yms.
  Jossain vaiheessa mies palaa ja katsoo minua suoraan silmiin. En muistanutkaan miten kauniit silmät miehellä on! En unessa ollut pystyä lopettamaan miehen tuijottamista! Heräsin kun tajusin kaipaavani ja kuinka unessa mies kaipasi minua.

 12. mä oon nähny jo 13 vuotta sellaista unta että minä ja mun isosisko juostaan sellasen betonisen aidan päällä ja kun kattoo alas ni ei edes näy maata. Silti me vaan juostaan siinä eikä loppua meinaa tulla lainkaa. Sitten se aidan pää tulee vastaan ja mun isosisko vaan jatkaa juoksemista ja tippuu sinne. Sitten mä katon alas ja nään kaikki mun sukulaiset kuolleena siellä alhaalla ja mun sisko on siinäpäällä. Mitä tuollainen uni voisi tarkoittaa?

 13. avopuolisoni (mies) näki unta että lähdin entisen poikakaverini mukaan ja nykyinen mieheni löi häntä kasvoihin nyrkillä, minä jätin nykyisen mieheni, sen jälkeen unessa tapahtui että nykyinen mieheni ajoi autolla maantiellä ja tien vieressä oli nainen jonka auto oli mennyt rikki ja mieheni jäi auttamaan sitä naista, jonka jälkeen he sitten olivatkin yhdessä…… mitähän tämä tarkoittaa?

 14. Moikka! Olen jo muutaman kerran nähnyt aika saman tapaisia unia. Yhteistä unissa on se että niissä ilmestyy työpaikkani pukuhuone. Olen kassalla töissä ja myös se on yhteistä unissa että en tajua kassaa ja alan itkeä.
  Ja niissä unissa minulla on aina vainoaja joka haluaa tappaa minut, mutta vainoaja ei koskaan onnistu tappamaan minua hän aina tappaa jonkun toisen. Ja joka unessa vainoaja on ollut eri ihminen jä hänellä on aina naispuolinen kätyri. Vainoaja on joko mies tai nainen.
  Symboolit unissa vaihtelee; viime unessa henkilö jonka vainoaja tappoi antoi minulle simpukkapuhelimen.
  Ja yhdessä aikaisemmassa unessa minulle tarjottiin neon-värisiä savukkeita, kieltäydyin, mutta otin omia tavallisia savukkeitani.
  Siinä unessa missä sain simpukkapuhelimen, niin ennen kuin vainoaja oli mukana unessa hän oli kirjoittanut myrkynvihreällä silmäänpistävällä värillä uhkauksen puistonpenkkiin. En millään muista mitä siinä luki, mutta teksti oli kirjoitettu monikossa vaikka hän oli yksin kirjoittanut sen. Vainoaja oli mies. Minulle tuli kylmät väreet luettuani sen.En tiedä oliko teksti edes suoraan suunnattu minulle.
  Näissä unissa en näe kun henkilöt kuolee. Siinä simpukkapuhelin unessa huutelin kuolleen nimeä joka oli Elin ja hän ilmestyi enkelinä ja sanoi että hän haluaa että häntä kutsutaan Anneksi. Hänen kyljessään oli jonkunlainen rautapala ja tiesin että se liittyi hänen kuolemaan. Myös tällä hetkellä hän ojensi minulle sen simpukkapuhelimen ja häipyi.

  Minusta tuntuu että nämä unet yrittävät sanoa minulle jotain, mutta en vaan käsitä mitä. Olen ihan ymmälläni. Ja kummassakin unessa on aina se sama epämielyttävä tunnelma ja väritkin on vähän tummempia.

 15. näin unta, että olin kummini luona, kävelin kohti aitausta jonka aita tms oli n. 5cm korkea ja siellä oli 2 rottaa (ei ollut rotta aitaus, mutta ne vaan oli siellä). Aitauksessa oli myös puu ja kun kävelin lähemmäs aitausta näin, että puun takana on kärppä/näätä ja pelästyn ja alan juosta kauemmas kohti kummiani ja hänen vaimoa. Se eläin tulee pois aitauksesta ja sähisee minulle. Yritän huutaa “apua”, mutta en pysty. Olen niin peloissani etten pysty liikkua tai huutaa. Se eläin puree minua käteen. ???

 16. olen jo usean kuukauden nähnyt unia että minulla on kiire lentokentälle, olen lähdössä lomamatkalle. aina minulla on kiire ja tavarat pakkaamatta..

 17. Olin unessa Maija-tädin luona kun hänen koiransa oli minulla hoidossa,kysyin voinko tuoda sen tullessani kotiin kun olen siinnä lähellä töissä ja työpaikkakin tuli unessa ihan selvästi esiin olin edelleen Fenestralla töissä,saavuin sisään Maija-tädille ja kissa oli vastassa,oli hyvä erota kun olimme niin läheisiä Maijan kanssa.Vaikka en oikeasti olekkaan tätini kanssa niin läheinen.

 18. Näin unta, että olin perheeni kanssa retkellä jossain kaupungissa, ja siellä kaupungissa oli paljon rakennuksia, ja jokaisen rakennuksen pihalla oli isoja uima-altaita. Uitiin joissain niistä altaista, ja jatkettiin matkaa. Tultiin metsä aukiolle jossa päätimme levähtää, minä ja pikkusiskoni menimme kauemmas metsään, jonkun ajan päästä tipuimme kuopan kautta luolaan. En muista mitä luolassa tapahtui, mutta kun tulimme ulos, kävelin äitini luokse, ja ihmettelin miksi äiti näytti niin kauhistuneelta. Huomasin, että siskoni juoksee äitin luokse ilman päätä, ja minulta oli murtunut niska ja pääni kääntynyt kokonaan ympäri. Naamani oli ihan valkoinen ja näytin nukelta.
  En ollut unessa oma itseni, eikä perhe ollut omani, puhuimme japania unessa enkä osaa sanaakaan japania.

  1. Hmmm… uima-allas ja siinä uiminen kertoo kuulemma henkisestä matkustamiesta tai henkisestä muuttumisesta. Minusta tuntuu että palasit entiseen elämääsi, ja selvitit kuka olet ennen ollut ja miten kuollut.

 19. Eli.. Näin unta eksästäni, oon nähny unta jo monesti mutta tällä kertaa näin unta yhteenpaluusta! Eksäni ei unessa halunnut palata yhteen tai hän ei uskonut että suhde toimisi, mutta mä yritin todistaa hänelle että kyllä se tulee toimimaan! Ja pitkän väittelyn jälkeen päädyttiin yhteen eksäni kanssa! Unessa tapahtui myös paljon muutakin outoa mutta en pysty muistamaan. Voisiko joku auttaa mitä tämä ehkä tarkoittaa??

 20. Tarvitsen apua. Ystäväni näki yöllä unta minusta. Jota ei enää ollut. Ystäväni vieraili kaupungin hautausmaalla, kaupungin, jossa molemmat meistä asuu. Hän vieraili haudalla, jossa oli minun nimeni. Ystäväni oli todella surullinen. Haudalla luki nimeni lisäksi syntymäpäiväni ja kuolinaikani. 31.12.2013!! Lisäksi hautani luona oli kolme mustaa ruusua. Ei muuta. Uni oli kristallin kirkas ja lähes aito. Itse epäilen ettei niin selviä unia voi nähdä, mutta ystäväni sanoo ettei huijaa minua. Kaksi päivää “kuolemaani” pysyttelenkö visusti tuona päivänä neljän seinän sisällä vai voinko mennä juhlimaan uuttavuotta, jos vain olen varovainen. Kertokaa minulle mistä unessa on kysymys. Minua pelottaa!

 21. näin unen,että työnsin potkukelkkaa tosi vaivalloisesti pitkin asfalttia ja kissa seurasi koko ajan,lumi oli ollut aamulla mutta sulanut päiväksi pois.Kelkka ei kulkenut millään ja eksyin vielä matkalla.

 22. Unestani kaipasin hiuksiani. Hiukset olivat takussa ja takut täynnä kärpäsentoukkia ja ympärillä lenteli kärpäsiä, toukkia oli myös päässäni. Uskon edellisen olevan enne mutten löydä tulkintaa mistään. Yleensä eteeni käyvät toteen jo muutamassa viikossa.. Osaako joku auttaa?

 23. Olen nähnyt tällaisen unen monia kertoja. Alku on aina erilainen mutta tässä on pääasiat mitkä löytyy jokaisesta unesta:
  Olen ulkomailla kaveri porukkani kanssa. Olemme aina jossain veneellä ja olen nousemassa ja puhelimeni tippuu veteen, hyppään heti puhelimeni perään ja kala syö sen. Kala ei ole ikinä normaalin näköinen vaan näyttää enemmän jonkinlaiselta hirviöltä. Välillä saan puhelimeni takaisin mutta joskus herään juuri ennen sitä
  Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa ?

 24. Näin unta että isäni jäämistöstä löysin laatikon jossa oli vanhoja valokuvia yhden kuvan päällä joka näytti kovasti minulta oli myös vanha kello näyttäen ensin aivan taskukellolta mutta oli kuitenkin rannekello mikä ihmeellisintä kellossa oli vuosiluku 1754 ja minun nimeni kellon lasin alla viisareissa ja kellotaulussa. Mitä tämä voi tarkoittaa onko tuo luku esim. jokin kellon aika tai vastaava? Kummallisinta tässä unessa oli sen selkeys ja tarkkuus jota yleensä ei unissani ole.

 25. Olen nähnyt useasti eri unissa saman metsän. Unessa tämä Metsä sijaitsee vanhan kotipaikkakuntani rajalla, jossa on paljon myös peltoa. Tiedän aina unessa kun kuljen metsän reunaan, että tämä on se metsä jonka olen ennenkin nähnyt. Viime yön unessa metsä ilmestyi uneen taas, ja selitin miesystävälleni unessa, että tämä on se metsä josta olen sinulle kertonut ja mies nyökkäsi tietävyyttään. Tämä metsä on aina hieman eri näköinen unissa, mutta tiedän sen olevan juuri se sama metsä.

  Lähdimme kulkemaan metsään, jonka pellonreunassa oli jos jonkinmoista hökkeliä, traktori ja pienoislentokone. Pääsimme metsään, jossa oli entisaikojen uskonlahko jotka elivät eristyksissä muusta maailmasta ja jota paha pariskunta hallitsi. Jopa satanistikulttiin liittyvää toimintaa harjoittavat metsässä.

  Lapset metsässä ovat autuaan tietämättömiä muusta ympäröivästä maailmasta, sillä heitä on kielletty poistumasta metsän reunojen ulkopuolelle. Nappasimme kuitenkin lapset ja osan aikuisista mukaamme, ja myös uskonlahkon “äitihahmon”. Unessa saimme vietyä heidät turvaan sen jälkeen kun olimme tehneet selvän pahasta “isähahmosta”, joka oli kultin aivot.

  Kuitenkin tämä äitihahmo koki kaipuuta metsään vaikka olimme tehneet ison työn käännyttääksemme heidät takaisin normaaliin elämään, ja jota olikin jatkunut jo muutaman vuoden. Lapset sopeutuivat hyvin. Suurin osa lahkolaisista edusti etnistä taustaa tummanpuhuvine piirteineen. En ole koskaan nähnyt metsän sisälle aikaisemmissa unissa, ennen tätä yötä. Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa?! :O

 26. Näin viimeyönä aika psykedeelistä unta kissoista joilla oli kolme silmää, silmät olivat päällekkäin keskellä kissan naamaa ja olivat kuin lumiukko: alimmaisena oli suurin silmä. Nostin yhden kissan maasta syliini ja se oli erittäin painava kokoisekseen. Unessa minun piti myös katsoa pienten kämmenen kokoisten, valkoisten hevosten perään, ne olivat ikkunalaudalla kannettomassa laatikossa. Tuulen puuska kuitenkin tiputti hevoset ja ne tippuivat maatakohti, niiden osuessa maahan ne katosivat, enkä löytänyt niitä enää. Jossain kohdin unta join myös koskenkorvaa suoraan pullosta ja ihmettelin kovasti ääneen unessa miksi teen näin kun en koskaan juo raakaa viinaa.

 27. Hei kysyisin kun olen ollut ihastunut pitkään ihmiseen ja on vaikeasti selitettävä elämän tilanne kun hänellä on vielä eroprosessi kesken. olemme olleet yhteydessä taas viime syyskuusta asti. itseäni kummastuttaa kun joka yö hän on mukana todella monessa unessa. samoin kuin köyn päiväunillekin. itse näen ja muistan todella paljon unia. onko tämä hyvä vai huono asia että onko uneni silti levollista ja mitä tämä uni tarkoittaa??

 28. Näin unta seisoin ulkona, ja ilta oli pimeä näin paljon autoja ajoivat ohi autotiellä katuvaloja oli rivittäin (odottelin ehkä kyytiä) luokseni tuli ison kokoinen taksiauto väri: valkoinen. Kuskin penkillä istui nuori mies ja takapenkillä toinen nuori mies. Eivät olleet tuttuja.

  Ajoimme kauppakeskukseen mikä ei oo tuttu. Auton sisään tuli lisää miehiä ehkä 4-5 miestä ja ne kutsuivat nimeäni ihan kuin tuntisivat. Juoksimme alakertaa (autohalliin) autohallin sisällä oli luola, ja jotkut miehistä eivät haluneet päästäväni sisälle siellä oli liian vaarallista sanoin heille: “ei siellä oo vaarallista mennää kattomaan” seurasimme luolan valoja ja näimme tullessamme muita ihmisiä jotka käveli ohitemme ja mumisevat lohikäärmeestä joka syöksii tulta. Kävelimme pitkää kunnes lohikäärme huomasi meidät alkoi jahdata pääsimme ulos luolasta. Pääsimme järvelle kattelimme kaloja.

 29. Säpsähin hereille kummallisesta unesta tunti sitten ja en löydä oikeen mitään selitystä siihen. Oltiin junalla matkalla jostain kotiin takas, en kunnolla muista ketä kaikkia siinä oli, ainakin mun sisko ja sit yks puoli tuttu jota en oo nähny pariin vuoteen. Kauniiden luonnon maisemien lomassa huomattiin siskon kaa 2 lentokonetta ja ehin siinä ajatella että ne on menossa etelän lämpöön. Sitten ne alko lähenee maata, sit toisiaan ja samalla muuttu lohikäärmeen näköisiks koneiks, ja kun ne törmäs, toiselta lohikäärmeeltä irtos pää. Saman tien jostain tuli uutinen, että prinssi Harry on kuollu siinä onnettomuudessa.
  SIIS TÄH??? Osaako joku selkeyttää? Toi jäi tohon kesken, kun säpsähin ihmeissään hereille…. Apua! :/

 30. Näin unta että seurustelisin meidän koulun yhden pojan kanssa.Vaikka en ole ihastunut häneen.

  Myös siinä unessa minulla oli yliluonnollisia voimia eli taikaa.

  Mitä tämä tarkoittaa?

  Kiitos jos autat!!!

 31. hei! outo uni.. oltiin kavrin kanssa metsällä käveltiin metäsässä paikasta toiseen. Sitten minun kaverini söi sientä mitä ei olisi saanut syödä, sanoin asiasta hänelle kyllä ettei sitä olisi saanut syödä. Jatkettiin matkaa ja ajateltiin jättää reput kiven koloon no mutta sieltä tuli kylmä henkäisy meitä kohti ja tesin että se on yliluonnolinen asia ja tiesin sen että se oli yliluonollinen asia.

  Jatkettiin matkaa ja mentiin punaiseen korkeaan ja isoon taloon mikä oli vanha- aikainen mutta hieno, sitten kaverini meni sisään ja sanoin että älä mene. tunsin että siellä on yliluonnollisia asioita no hän kuitenkin meni sisään ja minä jäin ulkopuolelle ja näin ullakolla että joku iso kaappi tai joku esine liikkui huoneen toisesta päästä toiseen. Ja pelästyin joten huusin tai menin sisälle ja sanoin lähdertään.

  No lähdettiin kaupungille päin kävelemään sitten mentiin kaverin vanhempien kyytiin ja oltiin menossa jonnekkin sitten poliisit tuli perään ja otti meidät polisi auton kyytiin no aloin itkeä ja olin peloissaan että miksi me tänne jouduttiin samoin oli kaveri peloissaan samoin hänen poikaystävänsä ja tunnen viellä heidät oikeassa elämässä no sittenkun oltiin poliisi aseman luona kaverini poikaystävä sanoi avakaa nuo lukot sitten kuiskasin samoin kaverilleni mutta hän ei kuullut kunnolla joten kuiskasin kovempaa mutta poliisit kuuli sen ja alkoi minulle räyhäämään ja sanomaan etten saisi katsoa ulos ikkunasta.

  no kaverini viimein tajui mitä yritin sanoa hänelle sitten kaverini poikaystävä sanoi avakaa nytten sitten kun oltiin avattu ja poiliisit ei huomannut niin lähdettiin kaikki karkuun kaverini vanhempien autoon ja lähdettiin kaasupohjaan pois mutta poliisit tuli perään. no kaverinini näki matkalla minun poikaystäväni istumassa suojatien vieressä juttelemassa hänen kaverilleen ja kaverini kertoi että tuossa oli sinun poikaystäväsi ja sen jälkeen olin että missä ja sitten huomasin hänet ja yritin koputtaa ikkunaan mutta ei kuullut ja itkin samalla. Sitten uni loppui..

  jotenki sekava uni ja haluisin tietää mitä tämä oikein tarkoittaa.

 32. Hei,

  Olen pitkään nähnyt unia. Une ovat jääneet vahvasti mieleeni. Tietääkö kukaan, mitä lastekoti ja kylmyys unessa tarkoittavat? Olen yrittänyt tulkita uniani ja selvittää uneni “pääkohdat”. En saa kysymyksiini vastauksia millään.

  Kiitos jo etukäteen 🙂

 33. viime yönä näin unen kuolleesta isästäni
  oli kuorma auto ja kuorma autossa olikorkea kauha mihin isä kiipesi ja sitten hän hyppäsi sieltä
  mutta unessa hän ei kuollut satutti vain jalkoja
  oli niin outo uni jäi outo tunne
  mitäköhän uni tarkoittaa

 34. Hei! Näin unta entä löysin siskoni kanssa puolisoni aurinkoisena päivänä kuolleena teltasta, jossa ruumis oli ollut ilmeisesti jo pitkään koska kärpäsiä oli niin paljon, itse olin unessa todella hajalla, mutta esim hänen vanhempansa ei juuri ollenkaan. Mistä tämä voi kertoa?

 35. Minä olen nähnyt kahtena yönä peräkkäin painajaisia, mutta unessa minä saan sen muutettua hyväksi. Mitä se tarkoittaa? Ensimmäisessä unessa minua vainosi saatana ja toisessa vampyyrit. Olisi kuva tietää mitä nämä unet tarkoittaa.

 36. Näin unta, että olin parin ystävän kanssa veneilemässä joella ja paikalle saapui toinen vene, jossa oli nainen ja kaksi miestä. Jotain me juttelimme ja toisen veneen lähtiessä nainen heitti minulle puhelinnumeronsa ja nimensä sen toivossa, että ottaisin yhteyttä ja tapaisimme. Etunimi oli Anna, mutta muuta en muista. Heräsin ennenkuin otin häneen yhteyttä:( Oma teoriani on se, että joku nainen näki unta, jossa antoi numeronsa jollekkin miehelle veneellä.

 37. Hei,
  Näin viime yönä unta joka jäi hyvin paljon kaihertamaan mieltä ja tunnistin sieltä yhden selkeän symbolin… unessa minun vihkisormus oli pois sormesta ja se oli lyttääntynyt ja kahdesta kohtaa murtunut. Samaan uneen liittyi vahvasti mieheni, josta olin unessa eronnut. Hänestä paljastui myös unessa juoppo ja pettäjä.

 38. Näin unta, etten ollut tavallaan minä. Kuhertelin minulle tuntemattoman miehen kanssa. Olimme ns mannekiineja, joilla ei ollut varsinaisia sukupuolia. En siis ollut ollenkaan varma kummankaan meidän sukupuolesta. Olen oikeasti hetero ja pidän itseäni naisena, joten uni ihmetyttää minua. Siinä unessa olimme sängyllä ja suutelimme ja hieroimme toistemme kehoja vastakkain. Se tuntui todella hyvälle, siis todella. Sen jälkeen aloin etsiä kondomia sängyn vieressä olevasta repusta, jossa haisi mätä banaani. Mitä tämä kaikki tarkoittaa?

 39. Hei, olen viimeisen viiden vuoden ajan nähnyt unta joka jatkuu aina seuraavana yönä siihen mihin edellisenä yönä uni jäi, onko kenelläkään muilla vastaavaa uni maailmaa?

 40. Olen nähnyt nyt viikon verran järkyttäviä painajaisia, ensimmäiset ovat olleet jahtaamista ja ufoja. Nyt viimeyönä näin sellaista että autoni hajosi keskelle metsätietä kun olin menossa vanhemmille, ja lähdin sitten jalan kävelemään. Edessäni käveli 2 masentunutta kalpeaa poissaolevaa miestä ja yhtäkkiä toinen heistä räppää jotain itsemurha biisiä jonka jälkeen saavuimme vanhempiemme takapihalle. Itse juoksin nopeasti korkeamalle piiloon katsomaan mitä he oikein tekevät. Siellä kummatkin miehet ansensivat itselleen hirttoköydet niin että toinen oli vasemassa ja toinen oikealla. Yhtäkkiä sinne tuli paljon porukkaa ja pelkkiä naisia.. Päätin mennä hiljaa lähemmäs kunnes kaaduin kuivuneen nokkospensaan päälle josta tuli pamahdus ja liekit. Kaikki kääntyivät minua päin mutta ei heitä kiinnostanut. Sitten isäni huusi minua, menin katsomaan yläpihaan. Hän oli humalassa ja kysyi mitä teen? Sanoin että teidän takapihalla tehdään itsemurhia. Isäni järkyttyi ja tuli katsomaan, samaan aikaan kaksi naista roikkuivat köydessä ja ruumiita maassa. Sitten isälläni välähti ja huusi “TÄMÄ ON POLIISI” Ja sitten kaikki juoksivat pois. Minua vaivaa nämä unet todella paljon..

 41. näin unta, että olin jossain ulkomailla meren tai järven rannalla. veden yli meni silta joka oli melkein veden tasolla katselin siinä merta ja yhtä äkkiä vedestä alkoi hyppelehtiä kolme delfiiniä samaan aikaan. Olin ottamassa kameraa että oisin voinut ottaa delfiineistä kuvan mutta sitten vedestä hyökkäsi merimursu tai joku vastaava enkä kerennyt ottamaan kassiani missä oli minun kamera ja tablet tietokone, koska minun piti lähteä karkuun meinasin kääntyä hakemaan kassia mutta en sitten viitsinyt. eniten minua jäi siinä harmittamaan etten saanut otettua kuvaa delfiineistä ja kamerani jäi sinne. mitäköhän tämä merkitsee..?

 42. Onko mitään havaintoa mitä mahtaa tarkoittaa uni, jossa pelastin kirkkaan vihreän ja suloisen pupun? Jokin jahtasi sitä ja otin sen kokoajan syliini ja suojelin sitä. Se oli pehmeä ja tosiaan kirkkaan vihreä. Kiitos, jos joku osaa auttaa. 🙂

 43. Mitä tarkoittaa kun olen nähnyt smasta kaupungista hyvin selkeää unta kahdesti. Ensimmäisessä unessa olen siellä ekaa kertaa ja tutustun uusiin ihmisiin ja rakastun. Elän elämääni, unessa aikaa kuluu paljon ja lopussa pyydän anteeksi ja herään. Nyt siitä oli jo aikaa kun näin tuon unen ja olin sen jo miltein unohtanut. Näin yhtäkkiä samaa unta. Se alkoi täysin samalla lailla mutta muistin jopa unessa edellisen kerran kun olin siellä, muut eivät muistaneet minua, mutta aikaa oli kulunut ja ihmiset hieman kasvaneet ja vanhentuneet. Minun vanha huoneeni oli tyhjä ja rakaani sanoi että ei muista kuka siellä asui mutta kaipasi tätäja kun hän muisti minut ja pian kaikki muisti minut pyysin anteeksi että olin joutunut lähtemäön ja lupasin että nyt tulin jäädäkseni. Ja kun heräsin. Itkin. Tuntui kun olisi kauhea ikävä kotiin. Vaikka olin kotona. Ja aina kun muistan sen paikan, minut täyttää kaipaus ja ikävä sinne. Kotiin.

  Olisin kiitollinen avustasi tämän unen tulkintaan.

  Ps. Minulla on aina ollut toistuvia sekä jatkuvia unia, olen myös kokenut enneunen ja unihalvauksen.

 44. Lapsuuden maalais kotini, jossa oli ulkohuussi ja kurkistimme kakka-kasaan ja siihen keskelle ilmestyi kuolleen äitini iso värivalokuva. Mietin miksi, koska siskoni hoiti asioita ja toiset sai perintöosuuden ja minun osuus katosi jota en ole saanut, vaikka olen äidin rintaperillinen. Mitä tällainen uni merkitsee.

  Kiitos Lea

 45. näin unen viime yönä etttä matkustin koira oli mukana..vaik ei oma koira unessa..tapasin joitakin henkilöitä matkallani..

 46. Näin unta, että olin isäni, äitini ja pikkusiskoni kanssa tuntemattomassa kylässä illalla. Lähdin siskoni kanssa tutkimaan kylää joka osoittautui todella pieneksi ja ränsistyneeksi. Lopulta päädyimme kaikki risteykseen, joka haarautui kolmeen osaan: yksi osa vei suoraan tien vieressä olevaan jokeen, toinen takaisin kylään ja kolmas tietä eteenpäin. Päätimme jatkaa eteenpäin, mutta tielle tuli viisi leijonaa. Ne hyökkäsivät kimppuumme, vanhempieni kimppuun hyökkäsi kolme, siskoni kimppuun yksi, ja myös minun kimppuuni yksi. Näin vain pikkusiskoni vieressäni tapellessani, vanhemmat olivat takanamme. Taitoin oman leijonani niskat ja käännyin auttamaan siskoani ja tapoimme myös sen leijonan. Kun olimme juoksemassa auttamaan vanhempiamme, huomasimme, että leijonat olivat vieneet heidät. Käskin siskoani kiipeämään puuhun ja pysymään siellä kunnes jompikumpi, vanhempani tai minä palaisi. Jos leijonat tulisivat takaisin, hänen pitäisi juosta jokeen, vaikka pelkää vettä. Sitten lähdin itse juoksemaan yksin pelastamaan vanhempiani ja juoksemiseni aikana muutuin kullanväriseksi leijonaksi. Juoksin leijonien luolaan, missä ne paistoivat vanhempiani(??) Tapoin osan leijonista, ja päästin vanhempani vapaaksi, mutta samaan aikaan paikalle tuli satoja leijonia. Otin vanhempani selkään ja juoksin sinne missä pikkusiskoni oli. Muutuin takaisin ihmiseksi, mutta kun huomasin, että leijonat olivat seuranneet meitä, muutuin taas leijonaksi ja suojelin perhettäni siksi aikaa, että he ehtisivät juosta joelle. Lopulta juoksin heidän peräänsä ja uni loppui. Sama uni on toistunut ainakin kolme kertaa. Osaako joku auttaa?

 47. Hei!

  Olen nähnyt lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa päivämäärän 18 unessa, ensimmäinen oli 18.8 ja toinen 18.6. Muuten en unia muista, mistä niissä oli kyse. Mitähän päivämääristä voisi ajatella?

 48. Olen nähnyt unen toistuvasti Jossa joudun ystäväni kanssa Japaniin jossa meille tulee yliluonnollisia voimia voimme kelata aikaa ja juosta supernopeasti. Sitten meille tulee kuin tyhjästä ns. Holhooja koska olemme alaikäisiä mutta hän ei päästä meitä pois japanista. Sitten joku tyttö kertoo meille että meidän ei pidä uskoa mitään mitä holhoojamme kertoo meille joten yritämme paeta. Uni loppuu aina siihen kun holhooja sekä hänen kumppaninsa löytävät ja tappavat meidät…

 49. Oon nähny nyt parina yönä niin kuvottavaa unta ja se pyörii mun päässä kokoajan. Näin siis unta että avasin mun navan ja se oli täynnä sellasta korvavaikkua muistuttavaa mähnää, mutta se oli vaan lastu muodossa. Kaivelin vaan niitä lastuja pois mun navasta ja mikä pahinta SÖIN NIITÄ?! Olin hirveän häpeissäni siinä unessa enkä halunnu näyttää kelläkkään mun napaa….

 50. I dream that I was an spider in my former form and “ shedded “ of it looking at myself: spider as outer from as my other form the ego witch I don’t remember what it looked like but It has a voice and characeteric of being confident now it’s saying that bc of my anxieties I became that spider. As I backed down I slipped into liver as I felt my body feeling cold from toe to head as I drown into liver I saw two gold coins and I grab it then I woke up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.