Unipäiväkirja

Ohjeita unipäiväkirjan pitoon

Tärkein uniesi tulkitsija olet sinä itse. Meillä jokaisella on oma, henkilökohtainen arkistomme unien sisältämistä viesteistä. Tähän arkistoon tutustumalla ja sitä opiskelemalla, saa käyttöönsä ehtymättömän henkilökohtaisen oppaan. Apuna tällä tutkimusmatkalla voit käyttää vaikkapa Hedelmäpuun unikirjaa.

Paras hetki kirjata unia on heti heräämisen jälkeen kun uni ja sen tunnelma on vielä tuoreessa muistissa. Helpointa onkin säilyttää unipäiväkirjaa vaikka yöpöydällä.

Unisymbolien lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös unen tunnelmaan, aistimuksiin – hajuihin, ääniin, lämpötiloihin.

21 comments

 1. Hei!
  Näin tänä yönä kaksi todella ahdistavaa ja omituista unta, enkä omasta muististani ole koskaan kokenut mitään tämänkaltaista. Selailin sivujasi hieman, enkä mielestäni löytänyt uneeni sopivaa tulkintaa, joten kirjoitan sen sinulle tänne, komenteissa. Toivottavasti osaat auttaa, sillä olen taikauskoinen ja usein pelkään unien merkitsevän jotakin pahaa, toivon että asian laita olisi toinen.

  Ensimmäisen unen alkua en muista aivan kokonaan, mutta minulle kerrottiin että äiti ei palaa, ja että hän on kuollut. Unessa oli ystäväni, Janna. Janna lohdutti minua ja kertoi tavanomaisia lohdutussanoja: ”Hän elää muistoissasi” ja niin ed. Unessa tein kumminkin jotain omituista, vaikka se oli vahva ja ahdistava, kiipesin suurelle vesitornille ja huusin kaikki kylän lapset ruohikolle leikkimään, ja tuijotin heidän leikkejään. Yhtäkkiä lapset häipyivät paikalta, ja paikalla istuikin ryhmä keski-iän naisia juomassa teetä ja puhumassa jostakin, mitä en vesitorniin kuullut.
  Olin jälleen omassa talossani ja ikkunasta sisään ei astellutkaan yksi kissamme, vaan niitä oli kaksi! Kaikkien kukkuraksi kumpikaan niistä ei edes täsmännyt kissaamme, vaan ne olivat molemmat jonkun toisen.

  Tässä vaiheessa heräsin unesta ja ravasin katsomaan onko äitini oikeasti elossa. Tarkastamisen jälkeen iskin ja niiskutin sängyllä, ennen kuin nukahdin uudelleen.
  Seuraava uni oli paljon, paljon ahdistavampi. Unessa tiesin että äitini on edelleen kuollut ja menin juttelemaan isäpuolelleni, mutta hän ei olut keittiöön. Menin tarkistamaan isäpuoleni ja äidin huoneen ja siellä näin heidät molemmat! Äidin sekä isäpuoleni. Syöksyin halaamaan äitiä ja makoilin hänen vierellään tovin jutellen, mutta äiti puhui hieman höpöjä. ”Oletteko te molemmat elossa?” Kysyin heiltä, mutta sitten äiti sanoi jotakin omituista. ”Tästä sinä et tule pitämään” Äiti sanoi ja heitti peiton heidän molempiensa päältä. Heillä oli vaatteet, mutta näin, kuinka he olivat täynnä luodin aiheuttamia reikiä, vaikka verta ei vuotanutkaan, se oli kuivunut ja liimautunut kiinni heidän kehoihinsa.
  En kestänyt katsoa heeitä ja ilmoitin soittavani 112. Lähdin olohuoneeseemme ja nappasin isäpuoleni puhelimen, mutta jostakin syystä en saanut sillä soitettua. Yhtäkkiä nappasin oluttölkin a yritin soittaa sillä, mutta ensin se täytyi juoda tyhjäksi.
  Sitten heräsin ja aloin etsimään tulkintaa omituiseen uneeni. Toivottavasti osaat auttaa!

 2. Hei!
  elikkäs näin itse todella ahdistavaa unta, mikä jäi vaivaamaan ja pahasti… eli pidän paljon fantasiasta ja uneni joskus sotkeentuvat siihen ja kuvittelen joissakin unissa itseni johonkin muuhun ruumiiseen kuten suden tai kissan ruumiiseen, mitä se tarkoittaa? Mutta menen nyt uneen.
  El unen alusta en muista muuta kuin että äitini oli kuin nukke ja hän hyppi mistä halusi ja otin koppia, eikä häneen sattunut, kertoisitko tähän syyn, mitä tämä tarkoittaa?
  sitten uni vaihtui yllättäen…

  Unessa olin jonkin kaltainen susi, jonka täytyi tallustaa kohti korkeaa ja kapeaa, kahdeksi haarautunutta luolaa kohti ja minulla oli mukana jokin hyvin outo henkilö, mutta unessa, tuo0 oli ilmeisesti ystäväni. menimme luolaan ja sitten, emme päässeetkään enään ulos… jouduimme häkkiin yllättäen ja olimmekin luolan periköillä. Luolan päässä, meitä katsoi kaksi hyvin vaaleansinisinä hohtavaa silmää jotka liikkuivat alemmas. luolassa kuului hyvin kimeä, värisevä ja riipivä kuiskailu, kuin henget olisivat kuiskailleet meille varoittavasti. kuulin vain sanat “älkää ukoko” ja “menkää pois”
  Pian eteemme tuli kladiaattoreiksi pukeutuneita rottia tai hiiriä, jotka olivat meidän kokoisiamme. Muistan miten ne kertoivat että “jos haluatte ulos, niin teidän täytyy tappaa meidät” tai jotain muuta. he tulivat yksitellen häkkiin ja ystäväni tahtoi koittaa ensin. Hän sai jostain miekan ja koitti tappaa näitä hiirulaisia, mutta hän kuoli..
  Hänen sisäänsä imeytyi kaksi henkeä nauraen tai itkien, mutta kamalan kuuloista ja ahdistavaa se oli.
  Oli nyt minun vuoroni ja sainkin hiirieläimet tapettua. Heidän sisältään pakeni kiljuen henkiä ja kadoten luolan pimeisiin seiniin. Yksi hiiristä sanoi vain minulle vielä viimeisillä hengen vedoilla että “juokse” ja sillä samalla sekunnilla kuului kuin hirmuliskon karjaisu, joka oli käheä, värisevä, kimeä ja kaikkea tällaista joka oli hyvin ahdistavaa ja muuta.. Kun katsoin sitä kohti en nähnyt kuin ne kaksi vaaleansinisenä hohtavaa silmää luolan periköillä, jotka nousivat vain korkeammalle ja korkeammalle, ihankuin tämä hirviö olisi noussut ylös.
  Uni kuitenkin loppui tähän kaikkeen ahdistukseen, pelkoon ja kaikkeen tähän pahanolon tunteeseen

  tämä kyseinen hirviö on ilmaantunut moniin uniini, samat silmät ovat kiiluneet unieni reunoilla jo kauan ja tämä varmasti merkitsee jotain.
  näen yleensä enneunia ja tämä tuntui sellaiselta kaikessa vääryydessään.
  Ole kiltti ja auta! en saa mielenrauhaa kyseisestä hirviöstä, mikä kulkee unissani..
  Auta!

 3. Näin tässä muutama viikko sitten kauheaa painajaista.

  Unessa menin hissillä jonkun pojan ja entisen parhaan ystäväni kanssa junaan. Me olimme junan kyydissä, joka meni tuhatta ja sataa tunnellissa. Sitten tuli mutka, johon juna ei voinut hidastaa, sillä jarrut eivät toimineet. Me lensimme junasta ja tulimme tunnelin päähän ja olin 1metrin päässä tunnelin katosta (terävä katon reuna) tulin kädet edeltä tunnelin reunaan ja käsiini tuli verta vuotavat haavat. Lensin varaston katolle ja jalkani katkesi. Minun oli pakko pelastaa poika ja ystäväni. Poika tarttui haavastani kiinni ja yritin kiskaista hänet ylös, mutta ystäväni otti poikaa jalasta kiinni ja minulta repesi sormet irti kämmenestäni. Juna tippui maahan ja räjähti n. 2 metrin päähän minusta.

  Kyseinen painajainen toistui viime viikolla ja uni ei ollut muutunut yhtään. En ymmärrä mitä uni yrittää kertoa minulle/mistä tälläinen uni on edes syntynyt? Auta!

 4. Sain unessani viestin henkilöltä nimeltä Antti, joka oli myymässä minulle päihteitä ?

 5. Hei

  Näin unta, et olin jossain maatilalla asumassa jossain vanhassa tornissa. Paikka oli hyvin pimeä ja oli koko ajan yö. Torniin meni pitkät sprilaalimaiset portaat. Muistan nousseeni rappusia ylös ja perässäni tuli hevonen. Päätin pysähtyä odottamaan hevosta, mutta se kompastui ja putosi alas rappusia. Muistan kuulleeni todella selkeästi kuinka sen selkä katkesi. Paikalle kutsuttiin ambulanssit ja lääkärit. Paikalla oli muitakin, mutta en tunnistanut ketään tosin kaikki tunnistivat minut ja syyttivät minua hevosen tapaturmsta.

  Jäi tuo uni vaivaamaan enkä oikein osannut tulkita mitä mahtaisi tarkoittaa..

 6. Näin unta olevani jossain talossa/rakennuksessa, jossa oli nainen, lapsi ja minä itse. Lapsi näki pahoja unia suosta, josta sumun keskeltä nousi vaaleatukkainen kuollut nainen, jolla oli valkoinen kaapu yllänsä. Uni siirtyi siihen, että oli yö ja oli pimeää joka puolella. Oli tullut sähkökatkos. Ylläkertomassani talossa ei ollu valoja. Sitten minun piti lähteä kotiin tuttua tietä, mutta pimeyden vuoksi ja katuvalojen toimimattomuuden takia en löytänyt oikeita reittejä kotia. Yritin muistella unessa mistä risteyksestä käännyttiin minnekkin, mutta tuntui kuin tiet olisivat muuttuneet. Tie oli mutkikas ja matkanvarrella tuli useita riseyksiä. Loppujen lopuksi en löytänyt reittiä kotiini ja sitten heräsin unestani. Uni tuntuu erittäin ahdistavalta vieläkin. Löysin tältä sivulta paljon selityksiä uneeni hakemalla mm. sanoja tie, suo, pimeys.

 7. Näin viimeyönä tälläistä unta: olin keskellä järveä, siis ihan vedessä, ja vesi kuohusi tai aaltoili kovasti. Sukelsin pinnan alle ja näin karhun, joka lähti tulemaan minua kohti ja hyökkäsi.
  Onnistuin heräämään ennen kuin karhu iski minua unessa, mutta olen nähnyt nyt paljon unia joissa on vettä, järvi tai karhuja. Karhut tekevät aina unista painajaisia. Mitähän se kokonaisuudessaan tarkoittaa?

 8. Näin unta että olin ystäväni ja vanhempieni kanssa minun kotonani kaikessa rauhassa, en tiennyt vissiin että olin raskaana ja yhtäkkiä alkoi synnytys ja se syntyi siinä ihan itsestään, ambulanssia ei kukaan edes tilannut ja outoa oli se että vaikka minä olin se synnyttäjä niin ihan kun olisin seurannut vierestä tätä koko tapahtumaa, jonkun toisen silmillä. Ja vaikka minulla ei ole lapsia oikeasti niin se tunne oli ihan mahtava kun katsoi sitä lasta silmiin ja näin siinä paljon omia piirteitäni. Mitäköhän tarkottaa?

 9. Näin unta jossa otin oikean käden rystysen irti. Katsoin ja se oli kuin onkalo jossa ensin näytti olevan nukkuva heinäsirkka. Hetkenpäästä se laittoi pään esiin rystysen kohdalta ja minä revin siltä pään irti. Otin vasemmalla kädellä oikeasta kädestä kiinni ja puristin ja sen “hrinäsirkan” ylävartalo jäi siihen jumiin. Huoneessa oli vanhempi veljeni jolta pyysin apua, että ottaisi sen sieltä pois. Ensin veli sanoi,että ei uskalla ja sanoin, että oletko joku lapsi vai? Veli kiskaisi “heinäsirkan” pois maahan jossa se näytti enemmän joltain isolta ötökätä. se kiemurteli hetken ja kuoli! laitoin revityn pään sen viereen. viimeiseksi katsoin rystyseen ja sielä oli sama onkalo joka näytti omenan siemen kodalta. Missään vaiheessa unta ei sattunut tai ollut verta, mutta tietenkin paniikki oli pään repimisen jälkeen joka helpotti kun “ötökkä” oli maassa kuolleenna. Todella outo uni sillä yleensä löydän jonkun kiinto pisteen edellisestä päivästä Esim: elokuva tai vastaava. Nyt ei ollut mitään ja sen takia jäi kyllä häiritseen tämä uni! olisko ideoita?? 🙂

 10. Näin ihan outoa unta. Olin vanhassa koulussani, jonka ovesta pääsi jostain syystä koulunpihan sijaan lumiseen kuusimetsään. Kaikki tiesivät, että joku kuuntapainen (mutta ei kuu) taivaankappale oli räjähtämässä, ja kaikki halusivat nähdä sen. Siellä sitten juostiin metsässä kameroitten kanssa etsien paikkaa josta sen näkisi parhaiten, sillä pilvet olivat kuin leijuvaa lumimassaa, siitä ei näkynyt läpi ollenkaan. Joku opettaja sitten kutsui minutkin ja jotkut muut tytöt, ilmeisesti kaverini, paikkaan jossa pilvet eivät peittäneet täysikuunnäköistä räjähtävää planeettaa. Hän mainitsi, että planeetan räjähtämistä saattoi katsoa mistä vain, paitsi suoraan sen alapuolelta(riitti siis, että liikkui planeetan keskikohdan alapuolelta noin metrin kauemmas ja sitä saattoi katsella turvallisesti), sillä muuten altistuisi jonkin sortin säteilylle.Odotimme hetken, ja taivaankappale räjähti. Se näytti aluksi ihan ilotulitukselta, ja sitten se muuttui kauniiksi revontuliksi. Tapahtuman jälkeen menimme takaisin sisälle kouluun, jossa huiluryhmätuntiopettajani kuivasi huiluaan. Hän oli asetellut huilun osat laudalle, jonka yli oli tarkoitus mennä. Siirtelin huilun osat pois tieltä ja pääsin laudan yli. Mitähän tämäkin nyt mahtaa tarkoittaa? Räjähtäviä taivaankappaleita? Kellään ideoita? : P

 11. Näin outoa unta että olin lähdössä sähkö autolla kotiin ja näin taloja missä pyöri elokuvia ja sitten yht äkkiä autoon ilmestyi koko perhe ja me mentiin bratz parkkiin cd ja siellä pyöri isoja kissoja ja yksi kissa litisti ystäväni ja kun me astuttiin sisään veljeni ampui kassa tädin ja minä sanoin miten me nyt päässään sisään voisitko kertoa mitä tämä tarkoittaa

 12. Näin unessani mustan enkelin siivet. Johan olen unen suurimmaksi osaksi unohtanut mutta sen verran muistan että toinen osapuoli unessa oli pikku siskoni jolle enkeli ilmaantui. Minä itse vain seurasin salaa tilannetta ja kurkin ovenraosta mistä näin mustan enkelin siivet juttelemassa siskoni kanssa. Sen jälkeen ne nousivat ylös taivaisiin ikäänkuin oli antanut jonkinlaisen armahduksen….hieman säikähtäneenä lähdin jo unikirjasta selvittämään asiaa mutta en saanut muutakuin sen selville että pikkusiskoni rooli edustaisi minua itseäni? Olisi hienoa jos osaisit tulkita!

 13. Minä näin aivan oudon unen…No olen aina ollut outo ja lapsellinen mutta…..no olin diskoissa. Siellä nurkassa oli lohikäärme. Se lohikäärme koostui eri osista, en muista mitä ne oli. Kävelin sitä kohti ja pussasin sitä! Sitten vaihtui maisema. Oltiin sen lohikäärmeen kanssa pihalla. Yhtäkkiä agentteja tuli sinne ja nappasi sen! Jostain syystä itkin ja tapoin itseni. Hyppäsin mereen….kyllä outoa. Muistan ihmeen tarkasti tämän…

 14. Näin unta olevani maanalaisessa tunnelissa, monen ihmisen kanssa. Siellä oli lapsia, aikuisia ja muutama siltä väliltä. Meitä piiritettiin ulkoapäin mutta vaikka meillä ei ollut ruokaa ja pienet lapset kärsivät, emme olleet lähdössä minnekkään. Luola oli sopivan lämmin, kivet nurkissa olivat pehmeitä kuin sohvat, ja keskellä isointa luolaa oli iso lähde josta saimme vettä. Muutama kituva pensaskin kasvoi siellä.
  Minulla itselläni oli “poikaystävä” tavallaan. Olin iloinen luolassa eikä minulla ollut kiire minnekkään. Lopulta kaksi tyttöä päättivät lähteä ulos, koittaa selviytyä kun piirittäjät koittivat ampua heidät jousipyssyillä. Kohta toinen tyttö tuli takaisin itkien, mutta toista ei näkynyt enää. Päätin että joidenkin pitää lähtä hakemaan tyttöä, ja jos häntä ei löytyisi niin ainakin koittaa päästä ulos.
  Ensimmäisenä ehdotettiin pienimpiä lapsia, hehän olivat pieniä ja huomaamattomia. Sanoin ei, ei missään nimessä. Ensiksi lähti yksi aikuinen mies, jonka jälkeen tyttö joka oli tullut itkien takaisin. Sitten lähti poikaystäväni, ja vaikka luulisi minun olevan surullinen olinkin aika iloinen. Nyt lähdin minäkin. Minua pelotti, tottakai, mutta en halunnut jäädä luolaan kun olin lähettänyt ihmisiä periaatteessa kuolemaan. Kun pääsin ulos, sain tietää että kaikki olivat sisällä, poikaystäväni ja kaikki muutkin luolasta lähteneet. Tiesin sen vain, en tiedä miten. Mutta jatkoin matkaa, ja matka ulos muuttuikin pelin kaltaiseksi. Oli tasoja (leveleitä) ja näin itseni sivusta, kuin vanhanaikaisissa Nintendo DS-peleissä. Viidennellä tasolla päädyin poikaystäväni luokse ja muistan vain vetäneeni muutaman nuolen hänen selästään ja käsistään jonka jälkeen käperryimme pimeään kulmaan ja heräsin.

 15. Uneni oli jokseenkin ahdistava. Siinä juoksin jossain käytävällä jokin hahmo perässäni ja menin ovesta sisään joka oli sisäänpäin aukeneva ja laitoin sen perässäni kiinni. Menin ovea vasten ettei perässäni oleva henkilö pääsisi siitä. silloin ovi oli ulospäin avautuva. Hahmo huusi “avaa ovi!” mutten avannut sitä. Myöhemmin olin jälleen jouksemassa samaa käytävää ja samaan eteiseen menin kuin aikasemmin ja tapahtuma toistui. Hetken aikaa kun olin selkä ovea vasten päätin mennä edessä olevasta ulko-ovesta ja hahmo perässäni pääs mun perään. Menin pari portaita ylös ja käännyin vasemalle joka muistutti parkkipaikkaa. Juoksutapani muistutti sitä, kuin jalkohini sattuisi ja juoksin hidastetusti mut silti nopeasti ja tunsin jaloissani painetta. Hahmo ei saanut mua kiinni ja jatkoin juoksemista autoparkkipaikkojen mukaisesti ja menin toisesta ulko-ovesta joka oli ikäänkuin pääovi. Menin autotallimaisen hallin läpi joissa oli huonakaluja levällään, jokainen rikkinäisiä ja päädyin samaan käytävään kuin aiemmilla kerroilla ja kaaduin käytävällä. Käännyin selälleni ja tämä hahmo otti tuolin jossa oli selkänoja jonka väri oli vaaleanbeige ja istuinosa sekä selkänoja oli päällystetty kankaalla. Hän laittoi sen tuolin mun päälle, niin että olin sen alla ja hän istuutui tuolille ja otti puukon esille ja iski sen lattialle niin, että mun paidan hiha oli siinä kiinni ja tähän uni päättyi.

 16. Näin unta että sormessani (oikea nimetön) oli haava. Verta ei tullut ja aluksi haava oli todella pieni. Haavan sisällä kuitenkin liikkui jokin ja haava suurentui. Haavasta kaivautui toukka joka oli ruma. Laitoin sen lavuaariin ja laskin haavan päälle vettä. Toukkia tuli ulos haavasta useampi kaikki yhtä rumia. Jostain syystä luulin että toukat aiheuttavat sen etten tulisi koskaan saamaan lapsia. Lopulta luulin että kaikki toukat olivat poistuneet. Katsoin kuitenkin sormeani valoa vasten ja huomasin että sormessa on vielä yksi iso toukka. Valoa vasten toukasta ei näkynyt kuin luuranko. Halusin sen pois mutta jouduin puukolla isontamaan haavaa jotta saisin sen ulos. Toukka oli paljon isompi kuin muut ja uni loppui siihen että sain sen pois.

 17. Olen nähnyt joka yö tämän saman unen; olen kadulla ja joka paikassa on kuolleita ihmisiä, kaikilla on puukotuksen jälkiä rinnassa. Kävelen kotiin ja löydän oveni edestä mustan kolme häntäisen ketun jolla on punaiset silmät. Se tuijottaa minua ja sitten sanoo; Jos olisin sinä, niin häipyisin ennenkuin Marin nukke tulee. Menen kuitenkin sisälle ja löydän kuolleen isäni olohuoneen nurkasta. Kävelen huoneeseni ja löydän mustan mekon joka sopii minulle kuin valettu, yhtäkkiä kun katson huomaan että ruskeat hiukseni ovat lumen valoiset ja silmäni veren punaiset. Huomaan että sängylläni on musta vihko jonka kannessa lukee; pimeys, ja toisen valkoisen vihkon jossa lukee; valo. Otan pimeän ja alan kirjoittamaan siihen riimuja, yhtäkkiä varjosta ilmestyy pieni lohikäärme. Se on musta ja sen silmät; taas veren punaiset. Se seuraa minua ympäriinsä kun lähden taas. Yhtäkkiä kasvatan suuret mustat lohikäärmeen siivet ja lennän suureen metsään joka on täynnä sumua ja pelottavia ääniä. Kuulen kun muutamat jotka eivät ole kuolleita, huutavat ja etsivät toisiaan. Metsän keskellä on vanha poliisi laitos, ja minä lennän sinne. Sisällä on valot päällä ja siellä on pieni poika jolla on mustat hiukset. Hän on nurkassa ja tuijottaa pelokkaasti. Hänen silmänsä ovat tumman harmaan ruskeat. Nurkan takaa tulee outo olio joka muistuttaa zombia jolla on suuret kalan silmät, sillä on musta vihko johon se kirjoittaa nimiä. Yhtäkkiä ovesta tulee minun näköiseni tyttö mutta hänen hiuksensa ovat yön mustat ja hänen silmänsä hopean harmaat. Hän kävelee luokseni nukkemaiseen tyyliin ja uni loppuu siihen kun hän pukottaa minua hyräillen Children of the night kappaletta.

 18. Itse näin kauan aikaa sitten unta Lohikäärmeistä enkä löydä mistään merkitystä lohikäärmeille…

 19. Näin ihan omituista unta viime yönä. Olimme saunassa (alussa siinä peseytymis tilassa) jollain oudolla porukalla jonka kaikkia henkilöitä en tunnistanut mutta ainakin yksi kaverini ja ihastukseni. Joku nuori nainen opetti meille ilmaisutaitoa saunomisen yhteydessä. Minua nolotti, sillä huomasin että olin ihastukseni lisäksi alasti kun muilla oli jotain vaatetta päällään. Sitten olimme saunassa ja meillä oli valkoinen laudeliina siinä alla ja yhtäkkiä tunnen kesken opetuksen että mullahan alko menkat ja sitä verta valuu ja yritän peitellä sitä jaloillani ja vaihtelen koko ajan asentoa. Sitten tunnen niinku ois tulossa verihyytymä mutta sieltä tuleekin pieni siemen. Se ohjaaja ottaa sen käteensä ja ei sano mitään näytti vaa tosi hämmästyneeltä ja kuukautiset loppu siihen. Minun piti viiä pesuun se laudeliina ja vienkin erittäin nolostuneena ja se ohjaaja sanoo että eise oo nii vakavaa. Sen jälkee se mun ihastus tulee halaa mua takaa päin ja suutelee kaulalle mut lähtee ihan normaalisti pois. Ja mun uni loppuu siihen että laitan jonku hupparin päälle ja pikkarit jalkaan ja lähen juoksee.

 20. olen nähnyt unta että makaan mun sängyssä sit mä vaan näen mun isosiskon parvisängyssä hyppivän sellaisen punaruskean apinan jolla on isot murhaaja silmät ja isot torahampaat joissa on verta.siin oli vaan mun yksi uni sen jälkeen en oo nukkunut 1vuoteen kädet peiton päällä.
  nykyään mä nukun kädet vaan peiton alla enkä enää ikinä tuu muuttamaan mun tapaa.mä siis kammoan sitä aina kun mun huoneessa on pimeää niin mä en liiku,puhu tuskin hengitän,mutta silti pystyn nukkumaan täysin pimeässä ainoastaan.

 21. Näin unta että sain rahaa tililleni yli 1400 euroa. Kävin automaatilla miesystävän kanssa muuten vaan ja huomasin kaikki eläkkeet ja asumistuen tulleen kerralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.