Unikirja info

Unikirjasta löydät unien selityksistä ja tulkinnoista tietoa.

Sivuston kommentit moderoidaan ja ne edustavat vierailijoiden henkilökohtaisia mielipiteitä. Unikirjan ylläpito ei tällä hetkellä kommentoi tai vastaa tulkintapyyntöihin.

11 comments

 1. istuimme rannalla kahdestaan mies ystävän kanssa
  vesi oli aivan tyyni mitähän tämä merkitsee?????

 2. näin unen missä istuin junassa ja kuulin junan “kilinän” tai kellon.. vai mikä se on.. ja samaan aikaan kuulin kirkonkellojen soivan . minulla oli odottava tunne unessa. mitä tämä voi merkitä?

 3. Näin unta punaisesta talosta, keskellä peltoa, sen vasemalla puolella oli varasto ja sen takana metsä. Taloon johti soratie, tulimme sinne autolla. Joku oli vastassa, en tiedä kuka. Talon takana oli peltoa silmän kantamattomiin. Talolla oli iso etupiha joka oli myös soratettu. Oli ilta, auringonlasku. Matka oli ollut pitkä, mutta en ollut varma miksi olimme siellä, enkä muista kenen kanssa olin siellä mutta heitä oli kaksi. Taloon emme meneet sisälle. Meillä oli punainen auto. Uni tuntui turvalliselta, pelottavalta, kaipaavalta ja surulliselta. Talo tuntuu häiritsevän tutulta, vaikka en ole ikinä käynyt koko paikassa. Voisiko joku vähän selittää?

 4. Olin unessani kävelyllä ja näin Eifel-tornin. Samassa minua alkoi huimata ja minun piti käydä kontalleen maahan. Uni tuntui hyvin todelliselta. Olin myös kaupungilla ja aloin tanssia. Sitten kaupunki oli muuttunut tanssisaliksi. Uni oli hyvin sekava. Mitä se merkitsee?

 5. näin unen jossa oli kaksi entistä kissaani tulossa sisään niinkuin ne aina tulivat,kovalla kiireellä,ruokapurkille,nyt tuli ensin yksi kissa rauhallisesti,sitten tuli musta koira joka katsoi minua sitten toinen kissa,siihen uneni loppui.mitähän mahtaa tarkoittaa?

 6. Näin unten, jossa olin poikaystäväni papan hautajaisissa ja minut laitettiin istumaan johonkin kauemmas eri penkkiriville kun poikaystäväni. Samalla rivillä kanssani istui lapsuudenystäviäni ja pian toiselle puolelleni tuli poikia istumaan. Viereeni tuleva poika on minulle tuttu myös lapsuus/-nuoruusajoista ja hän tuli jotenkin ahdistavan lähelle istumaan. Kun siirryin kauemmas hänestä, hän tuli perässäni aivan iholle kiinni.
  Kun tänään katsoin kalenterista kenen nimipäivä on, huomasin, että on juuri sen pojan, joka istui unessa hautajaisissa kirkossa vieressäni. Onko koko uni vain sattumaa vai tarkoittaako se jotakin?

 7. Kävelin kanan takana.Yhtäkkiä se kana työnsi takapuolestansa 5 kananmunaa tielle.Kaikki säilyivät ehyeinä ja olivat isot ja kauniit.

  Samassa unessa olin jossakin asunnossa tuntemattomien ihmisten kanssa. Juttelimme ja katsoin samalla ikkunasta ulos mereen joka oli hyvin kirkas ja tyyni. Siinnä ui valtava käärme rauhallisesti, sanoin ihmisille, katsokaa mikä valtava käärme.He näkivät sen ja sanoivat että on kyy.Samalla käärme katosi.

  Mitähän mahtaa tämä uni tarkoittaa.

  1. oli niin peloittavan iso että ihan peloitti se kuu kun se oli niin iso.

 8. Näin vuosia sitten unta Sauli Niinistöstä, jonka kanssa olin matkalla lomalle autolla. Kesken matkan hän pysäytti auton kohdassa, jossa suuren kuusen oksille oli raajoistaan sidottuna n 6 kpl lampaita, jotka olivat elossa. Jotenkin tuntui siltä että niin vain piti olla, ja yritin niitä lohduttaa. Sauli otti lampaista yhden, ilmeisesti ruuaksi, mutta hän salli muiden jäävän kuuseen roikkumaan ja kiemurteleman. Sen pidempään ei matkaa unessa tehty.

 9. Näin viime yönä unta, että kaveripariskuntani oli kuollut ja kaksi ihmistä riiteli hauataanko heidät multiin vai polttohautaus. lopuksi tämä toinen suuttui niin että heitti bensaa ja tulitikunperään. olin noussut unisssani ylös seisomaan ja sanonut: onneksi ei tarvitse lähteä keminmaahan. Mieheni onneksi oli hereillä ja kun heräsin hän kysi miksi minun pitäisi lähteä. Mistä oikein on kyse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.